| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-04-2007, 17:53 | #1 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 10 01 2007 Lokacja: Wrocław Posty: 176 Stan: Aktywny Gracz Imię: ancient headhunter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Zmieniam co chwile-,- Świat: Aldora Poziom: zob Skille: acz sob Poziom mag.: ie |  31 ms na cultach Witam! Mam w planach wybrać się na "novice of the cult"( w wiadomym celu myślę  ). Mam 31 ms z 30 m lvl'em, eq-  Boh, Blue robe, Medusa shield, Crown helmet, Wand of cosmic energy/ wand of plague/ wand of dragonbreath. Moje pytania brzmią: 1. Ile bp mf / hmm lub innych run wziąść na około 2-3h huntu? 2. Jakie jest prawdopodobieństwo że poleci laleczka? 3. Lepiej postawić monka czy ds, a jeśli ds to ile ih'ów wziąść? 4. Jeśli macie jakieś rady to mówcie śmiało   pozdrawiam;> | 
|   |   | 
|  | 
|  04-04-2007, 17:59 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 03 2007 Lokacja: Gdansk Posty: 69 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Morgana Poziom mag.: 6   |   Najlepiej idz na -2 i luruj po 1-2 potworki (witche,culty,tarantule,beho,dark monki). Wez kilka bp ih (2-3) i zrob 2 dsy, monki szybko padaja. Mf duzo nie potrzeba - Koniecznie wez food bo ten z witchow i dark monkow nie wystarczy.Laleczki leca roznie. GL | 
|   |   | 
|  05-04-2007, 20:09 | #3 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 10 01 2007 Lokacja: Wrocław Posty: 176 Stan: Aktywny Gracz Imię: ancient headhunter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Zmieniam co chwile-,- Świat: Aldora Poziom: zob Skille: acz sob Poziom mag.: ie |   | 
|   |   |