![]() |
#502 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() TITANIA <.>Dużo "PL" jak i "ESPANiOL". "BR" raczej mało <.>Tak. Bardzo często słyszy się Polaków (W kazdym z miast) <.> FS = 5K. BS= 10k (ja za 7 kupilem) Bp ih = 1k, uh= 3k, Warhammer = 1k, Blue RoBe = 16k <.>mało PK w Kazoo i chyba w Venoo, BArdzo duzo w Thais. Carlin czasem ;] <.>Nie jest tak dużo osób że nie da rady expic... Stosukowo Sredio ale da się wytrzymać <.> Bardzo miły świat ;] Dużo ludzi pomaga czasem bezinteresownie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Joaxxin
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
Poziom: 36
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 41
|
![]() FURORA
"polski server" bardzo dużo 100 lvl + Dlatego ceny sa bardzo niskie np. g armor-20k,k legs-7k,demon helmet-150k pk-tak samo jak na innych serverach Ja gram na furorze i jest ok ,przynajmniej wszędzie Polacy !! ;pp ![]()
![]() |
#504 |
Guest
|
![]() Szukam jakiegoś servera z tanimi cenami(ważne by były równe ceny armorów i legów,np.k arm i k legi 4-5k i 5-8k).PvP,ale nie za dużo PK.
|
![]() |
![]() |
#505 |
Zbanowany
|
![]() Jak już wybieracie świat, to nie polecam Elysii.. Wysokie ceny, mało polaków i bardzo dużo PK. Byłem w carlin to pod depo cały czas się leją. Poexpić sobie nie można, zawsze cię złapie jakiś pk "ARm0r or Det!@!111"... Na początku myślałem że to PvPE xD
Polecam Antice. Niskie ceny, polaków średnio, ale miła atmosfera. PK mało, ale wiecie, zawsze się znajdzie jakiś 15 lvl z white sql... Spoko jest ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() witam, mam pytanie co sadzicie o azurze? da sie tam wajnie grac mniej wiecej na 40 lvl ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ceny średnie. Mało ludzi. Brazylijczycy, Polacy, i inne narodowości ale w mniejszym stopniu. Dużo wolnych miejsc do expienia. PK? Mieszkałem w Ab nie było w ogóle, w Carlin czasami się zdarzy, lecz bardzo rzadko. Ogólnie spoko. Polecam.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
|
![]() to jak pomoze mi ktos i napisze co sie dzieje na azurze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Iława
Imię: Richiv
Świat: Azura
Poziom: 11
Poziom mag.: 2
|
![]() -jakie narodowosci najczesciej wystepuja?
Polacy troche br i troche hiszpanow -ile jest polakow, 80% baaaardzo duzo -jakie sa orientacyjne ceny, plate legs 400-550gp plate armor 400-500 crown helmet ok.2k dwarven shield 50-100gp scale armor 50-100gp bp hmm 1k bp gfb 2-2,5k dragon shield 3-5k -czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije, jest to server non-pvp wiec lootbagi kradna ale mozna trafic na ludzi ktorzy sa bardzo dobzi ja np trafilem na kolesia ktory wzial moj lootbag i go oddal kolo sklepu ![]() -jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej, brak server non-pvp-czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi, osob jest dosc duzo -jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie, nie najwiecej malo rookstayerowchyba za PACCowi -jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata bardzo mi sie podoba z powodu non-pvp ![]() bo sie tak nie ginie ![]()
![]() |
#510 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Rzepin
Imię: deathaet dazinewux
Świat: Celesta
Poziom: 30
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() świat celesta
bardzo fajny gra duzo polakow a takze br, i innych narodowosci jest dosyc niska cena itemkow np: obecnie c armor da rade kupic za 10k a b robe za 11k, g armor za 32k ds za 60k, gs za 17k b sword za 10k takie ceny bardzo odpowiadajace a dla mniejszych lvl to nawet oplaca sie pobiegac troszke z eq z roka i kupic p legi za 300-400gp noble armor za 1,5-2,5k i dark helmet za jakies 1-150gp |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Guest
|
![]() A świat dla początkującego palladyna ?
Bez lagów i pk ![]() ? |
![]() |
![]() |
#512 |
Guest
|
![]() Danera - wyjefajny swiat wejdz a niepozalujesz:
Narodowosci: 1/2- Brazole, 1/3- Polacy 2/3- Espanol a procz tego jeszcze odrobine niemcow, anglikow, i z 2 ruskow ;d Ceny: k.armor 5k-7k k.legs 20k-25k worrior helmet 4k-5k crown armor 11k-15k war hammer 600gp-1k fire sword 4k boh 40k {na allegro 1 cc mozna kupic od 5zł} Atmosfera: bardzo fajnie, mozna skilowac spokojnie, expowiska niesa zaludnione itd. Swiat - PVP, PK malo chyba ze ja jestem to duzo ![]() Guidlie: Bardzo popularna jest frends. Kolejki: BRAK Tyle moge napisac na temat Danery, zrob hara i sam sprawdz. Mam nadzieje ze niesciagnolem fali {noobow lub nopow jak to mowiąl BR. Zapraszam na Danere i gwarantuje miłał zabawe. |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: ZATORZE!
Imię: Karnisz grax kolanko
Profesja: Knight
Gildia: Shadow Wizards
Świat: Nova
Poziom: 43
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Nova-Stary świat
Dużo polaków ,Sporo Brazylijczyków ,Anglików ,mniej Niemców i inne... Duzo pk jak wszedzie w Venore,w innych miastach duzo bezpieczniej np.Carlin. Itemki Bardzo tanie. Np. Fs 4/5k Bs 8/9k Gs 17/18k Demon Shield 20/21k BOHY 30k max 35k! Expowiska są zajęte wieczorami ,lecz w dniu jest dosc czysto ;P Noobków jak wszedzie pełno... Szczegulnie Polacy xD [Plx free items i am new] Dosc wysokie lvl 'e. Np*****quter ![]() Nie wiem to chyba wszystko ;P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Neo Andrew
Profesja: Paladin
Świat: Jamera
Poziom: 37
Skille: 71/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
-jakie narodowosci najczesciej wystepuja? Oi! Br? ![]() -ile jest polakow? Całkiem sporo. ostatnio coraz bardziej rywalizują z Brazolami, któryz, niestety, są tu większością i dyktują warunki... -jakie sa orientacyjne ceny? K-arm: 4 - 5 k K-legi: 10+ k p-arm: 300 - 500 gp p-legi: ~500 gp F-sword: ~4 k G-sword: ~17k B-sword: 7 - 9 k War Hammer: 700 gp - 1.2 k bolty u ludzi: 5 k / bp UH u ludzi: 3 k / bp -czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije, Na serwie rządzi gildia Predators (najwyższe levele na Jamerze), która nie pozwala nikomu na wybicie się powyżej lvl 150. Żeby to zrobić trzeba albo zdobyć ich względy, albo do nich dołączyć... Coraz mocniejsi są jednak Polacy na Jamerze. Najwyższy lvl to Seld Jimo. Mamy też kilka leveli 100+ (w tym przynajmniej 1 MS - Mag Kwack i 1 ED - Sndtedunio Raz) -jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej, Co do ilości PK'rów... wszędzie jest ich sporo. W Carlin jest ich pełno, w Thais może troszkę mniej ale też dość sporo... Venore jest miastem Predatorsów, więc oprócz regularnych bitew tam toczonych jest w miarę spokojnie. -czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi, Na serwerze jest dość dużo ludzi. Praktycznie nie ma szans na znalezienie czegoś wolnego w godzinach ~ 15.00 - 0.00. Najlepiej się expi, gdy razylijczycy śpią (4.00 - 12.00), gdyż wtedy serwer jest prawie pusty. -jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie, Na rooku jest dość sporo ludzi. Na Jamerze ostatnio panuje mania rookstayerów. Na rooku są już levele 40+ O.o Kiedyś popularną rzeczą było zabijanie ludzi poprzez trapowanie ich z minotaurami w Mino hell, ale ostatnio jakos nie spotkałem się z takimi przypadkami (może dlatego, że mało gram ![]() -jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata Jamera potrafi być fajna, ale dla ludzi z osobowością, którzy szybko wyrobią sobie znajomości. Jest tam troche fajnych osób, które z chęcią pomogą, ale jest też cała masa ludzi, którzy tylko czekają, zeby Cię zhackować / zabić. Ponadto wielu PK'rów ma swoich protectów, więc Zabicie takowych moze się wiązać z wieloma nieprzyjemnościami (sam już kilka razy tego doświadczyłem). W razie jakichś niejasności jestem gotowy, by odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania tak dobrze, jak tylko mogę. Z góry przepraszam za wszelkie literówki (a jest ich dużo), ale niebardzo mam czas i pisze ten artykuł w pośpiechu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Neo Andrew
Profesja: Paladin
Świat: Jamera
Poziom: 37
Skille: 71/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() PS: BOH'y kosztują 30 - 33 k
Vampire Shield podobnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Gdynia
Świat: Xerena
Poziom mag.: 32
|
![]() Isara
All prawie POLACY ![]() Polecam Tanio jak h.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() To razem daje jakieś 150%. Pozdrawiam twojego nauczyciela od matematyki
![]()
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Iława
Imię: Richiv
Świat: Azura
Poziom: 11
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ja tez go pozdrawiam
![]() |
![]() |
#519 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: K O Z I E N I C E sa Nice
Stan: Początkujący
Imię: Polikaras
Profesja: Knight
Gildia: Przyjmie ktos?
Świat: O B S I D I A
Poziom: 8~
Skille: 30~/30~
Poziom mag.: 1~
|
![]() OBSIDIA
-Polaków bardzo dużo jakieś 60 % swe 20% br 10 % espanola 10 -PK tak srednio najwiecej w carlin - ceny to : -Medusa shield 5-8 k -bohy 30-40 k - demonka 40 k -MPA 400 k - rzeczy z ani questa 900k - Na servie atmosfera spox ludzie ok -rook nie zaludniony jednym słowem OBSIDIA ROX ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yapa - 30-04-2007 o 18:50. |
![]() |
![]() |