![]() |
#3461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ty Elom a moze stara ci keyloggera na kompie zianstalowala i jak jestes w szkole to ona w pracy gra?? Nie zdziw sie jak twoj char zaplaci ze twoja Mama bedzie dluzej pracowala.
Od zawsze jestes pajacem ty nawet expic nie umiesz ... No coz zeby przez 2tyg ferii z 82 na 85 wbic to chyba na rotach expiles?
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() @up:
To sie nazywa PG ![]() Mója babcia 70letnia szybciej obsluguje kompa niż on zapewne ![]() /Jojo
#3463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() Cytuj:
Moze Cie pikachu w koncu jakims "piorunem" jebnie to zmadzrzejesz. Gdy widze name "Elom Tika" pierwsze skojarzenie ktore przychodzi mi go glowy to "nup" ! Apr 06 2007, 13:43:45 CEST Killed at Level 92 by Dektral solo style ?? Ps.Nice pg expiac na ratach pod Thais szybciej bym lvl wbil. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() a tak w ogóle rozumiem wkręcać coś etc ale jak wszyscy wiedzą jak jest to ten sie upiera dalej ze jest inaczej.. tylko po co ? ^^ żule z mojego osiedla są bardziej wiarygodne niż ty, nie boję się tego słowa użyć, pajacu.
![]() |
#3465 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3466 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Imię: Mark Devire
Gildia: Bractwo Feniksa
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Taaa nooby z mojego miasta ![]() Chwala sie ze anni w 10 sekund i ze kupuja 400 lvle za 100zl -.- ' Btw. Mialem tam 150 najta ![]()
22:37 Elder Ella [114]: yea, im a fucking noob 22:37 Elder Ella [114]: and a retard |
|
![]() |
![]() |
#3467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Hmmm... 1/Widze znawca Pokemonów...n/c 2/Kim ty do jasniej/ciemnej qrwy jestes? 3/Jakie ty masz prawo mowic co ma robic? 4/Jak narazie twoje posty opieraja sie na przytakiwaniu innym tak jak bys chcial na sile wejsc im w dupe, wiec ja sie boje o to ze jezeli bedziesz sie tak na sile pchał w dupe to qrwa kiedys patrząc na posty np.ToMuS_Aurea bede widział Ciebie a nie jego.... 5/Pierdolisz smenty a chciałbym wiedziec kim ty qrwa jestes i jaki ty masz lvl zeby chwalic sie tym jak to Ty bys wbil szybciej na rotach... n/c Uwazajcie na niego bo kiedys tak wam zacznie w dupe wlazic ze przed lustrem nie bedziecie wiedziec czy to wy czy to juz on.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3468 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
wszystko zależy co rozumiemy poprzez rzadką gre... logowanie się raz na miesiąc czy np nie expienie ze wzg na coś ... poza tym jakbym miał dzień w dzień wbijać po 500k expa to by wygladało to tak jak MDW w czasie expa drag drag drag drag <odwraca sie żyga do miski> drag drag drag etc...
![]() |
#3469 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1\ Zaden znawca tylko pikachu znam..moze znasz wiecej ? 2\ Czlowiekiem a kim mam byc a na tibi to Cie to g**no obchodzi 3\ Bo jestes Nup a)Free frag b)Nie zabijaja mnie za kazdym razem c)Szkoda zeby zajmowal miejsca do expienia 4\ n/c 5\Po pierwsze nie pisalem na rotach tylko ratach(czytaj uwaznie) Co Ty z jakis lustrem pier****** Zalamalem sie po twojej wypowiedzi. ZAL.pl ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cos czuje ze ten temat dlugo nie pociagnie...
-Zrobiliscie z tego chat albo CH*** wie co... -Kazda strona wyglada tak : Wyzywanie eloma lub kogos innego(zazwyczaj Irona)[tez to robie niestety;/ale nie moge jak sie podnieca jakim to jest kozakiem w wojnie a nawet na battle nie byl chyba zadnym.] ! zdaniem " Temat do kasacji" Czasem tylko gadamy tu o battle ktorych swiadkami nie bylismy a widzielismy jedynie filmik i niektorzy mysla ze moga oceniac to .... A tak to bluzgi ,bluzgi itp ...
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
Użytkownik Forum
|
![]() Endrox i Kojak firefighter free. Ciekawe kto bedzie nastepny ?
![]() |
![]() |
![]() |
#3472 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Stan: Zbanowany
Gildia: Jest to zbyt intymne pytanie
Świat: Dendrofilia
Skille: 10 fist
|
![]() Tomus Aurea ma rację... Chociaż ma z**bany awatar, to ma racje.
Zadałem 2 razy pytanie i nie dostałem odpowiedzi, a za to w pare godzin spam polecial niemilosierny na temat jakichs zasranych Pokemonow i c**j wie czego jeszcze... Czy ktos by mogl mi dac odpowiedz na moje pytanie? Czy Inmates i Svea~ sa w wojnie? Ostatnio edytowany przez Gotic - 06-04-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#3473 |
Użytkownik Forum
|
![]() Svea raczej nie bo jak napisalem na forum.tibia.com ze therrax zabil kogos z svea to mariel~ napisal ze sie nie licz jako frag
![]() A Inmates hm... Chyba tak bo ozur byl przez jakis czas tam i bral czynny udzial w wojnie,,, |
![]() |
![]() |
#3474 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Stan: Zbanowany
Gildia: Jest to zbyt intymne pytanie
Świat: Dendrofilia
Skille: 10 fist
|
![]() Dzięki :*
Wreszcie znalazl sie ktos porzadny x) |
![]() |
![]() |
#3475 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Na pewno nikt ze starej ekipy FaGu sie nie wyplaci.
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
|
![]() |
![]() |
#3476 |
Użytkownik Forum
|
![]() I oczywiście nie wliczając Deeco'a
![]() @edit; look guild: Aftermath Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 06-04-2007 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#3477 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Name: Puldatron Sex: female Profession: Elite Knight Level: 97 Apr 06 2007, 13:42:54 CEST Died at Level 113 by a hydra -------------------------------------------------------------------------- [CHAR]Vesz[/CHAR] Apr 06 2007, 21:51:39 CEST Died at Level 158 by a warlock no to pech 2 lvle w dół oby szybko odrobił ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
|
![]() O Deeco nie warto mowic i o tym co zrobil . . .
Ciekawe jaki lvl Endrox bedzie mial ![]()
21:58 Thozo [87]: Vill du gifta dig med mig? 21:59 Sir Adr [31]: no speak english sorru =( 21:12 Raks Ninja [85]: jak bylem maly 21:12 Raks Ninja [85]: to mialem stroj tego zielonego z palka na glowie(Dipsie) |
![]() |
![]() |
#3479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 8
|
![]() Nata90 - Yo Endrox o.0
Svea Riket nie jest w alliance wiec ich fragi nie sa liczone? Dlaczego ludzie sie wyplacaja? bo stazi ownerzy posprzedawali chary , nowy owner sie loguje idzie expic i pada "patrz elom tika" i jestem pewien ze jutro zobaczymy "Elom Tika free" na Forum... Glupota ;] Pozdro all xD -Flimon
#3480 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Deeco i Endrox
Dwa sprzedawczyki ktorzy choc tak dlugo byli w FaGu...ehh Poprostu dali dupy...;/ @off topic Adaś rox http://video.google.pl/videoplay?doc...63276506858410 UAHSuaSHA |
![]() |