![]() |
#3782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() 30~ lev, o dziwo wszystkie zgony od waldoria.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Błąd
![]() and by fire O dziwo ja znam tą - Noor Dhalius ![]() A właśnie sam Kuglarz powrócił ? czy kto inny ?
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-04-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#3784 |
Guest
|
![]() Jaka zwała ;/ szkoda Ryby i faktycznie dziwne, ze Waldorio prawie przy kazdym fragu.
|
![]() |
#3785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() HHEHHEHEH
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Szkoda Ryby
![]() Jakby robil chara to niech zglosi sie do mnie napewno jakis plate secik znajde. |
![]() |
![]() |
#3787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Suv gz tak szybko wbitego lvla na Aurerze ale nie sadze zeby gra tam sprawila ci przyjemnosc znany jestes z tego, ze walisz niezle pg i lvle wbijasz szybko a tam ci etz exp locka zalaza lub cos w tym stylu..
Jak cos zapraszam na Kyre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3789 |
Użytkownik Forum
|
![]() marniz, czyli stary elite tediie.
@pawlos ja na obsidii nie mam explocka @obsidia ciekawe, czy mannow pozowli sie wreszcie przeexpic (imhreey) ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3790 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest tak że nie masz explocka. Na Obsidii jest explock. W sumie im Mannow więcej expi tym lepiej dla innych bo wtedy mogą wbić już te 135lvle.
|
![]() |
![]() |
#3791 |
Użytkownik Forum
|
![]() @haki
vixi,sol,ryba =/ kurwa mac co to sie dzieje =/ najbardziej boli to ze to ludzie od zawsze walczacy przeciwko NG =/ @suv gl na aurerze xd a na obsidi pewnie masz explocka jak wszyscy,ale jeszcze nigdy nie zblizyles sie do mannowa na 5/10 lvli ;> ![]() btw mannow 150 xDD niedlugo imhreey zalapie hunta i znow bedzie powstanie ![]() a przed powstaniem lipa-szikaka hunted szybciej niz miala byc,sol hack,ryba hak ![]() ale bedzie dobrze ^^
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 07-04-2007 o 02:54. |
![]() |
![]() |
#3792 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: stolica
Świat: obsidia
|
![]() Apr 06 2007, 22:40:34 CEST Killed at Level 74 by Asmit and by Taer
Kolejna ekipa uciekająca z innego świata po przegranej wojnie, a konkretnie z Nebuli... hail obs.... polak polaka uqrwia.... 3mac tak dalej.... ![]() /luc |
![]() |
![]() |
#3793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Suv : explocka masz tylko jeszcze o nim nie wiesz
![]() Imhreeya nie rusza ![]() ![]() btw same bzdury jzu w tym temacie ze misie nawet komentowac nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
#3794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Następny idiota co myśli ,że polak powinien polaka traktować lepiej ze względu na jego narodowość. Żenada stary. |
|
![]() |
![]() |
#3795 |
Użytkownik Forum
|
![]() @boixos
wczesniej niz miala, ciekawe. tylko pozniej nie mowcie, ze ng was huntuje bez powodu. @veer & kiroy tak jak boixos pisze, pewnie mam ![]() @theevileye problem w tym, ze to "ziomy" imhreeya, a poza tym wyzywaja sie za wszystkie porazki na nebuli. ale no to qtasy, polak polaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @imhre czy ja wiem czy on jest taki dobry. jak narazie ma wiekszosc myslacych graczy na obsidii przeciwko sobie za to, co robil (ew. co dalej robi, nie wiem jak jest teraz) wyobrazcie sobie, ze ET wygralo wojne. zaraz by palantow jak imhreey sie narobilo jak grzybow po deszczu. i bylaby druga kyra, zadupie gdzie 1 gracz na 100 z list expa nie jest sorcem, a 1 na 50 nie jest palantem. btw. borgo w rambo ? ![]() a tak poza tym, wyjezdzam do rodzinki na swieta, wiec nie bedzie mnie tu przez kilka dni. mokrych świąt, wesołego jajka, smacznego dyngusa. i niech wam zając przyniesie coloured eggs ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 07-04-2007 o 10:07. |
![]() |
![]() |
#3796 |
Użytkownik forum
Lokacja: stolica
Świat: obsidia
|
![]() @Nirvy
Zastanów się człowieku co mówisz... Napisałem co myśle, a fakt że źle mi z tym nie powinien cię kompletnie obchodzić. Chciałbym życzyć wszystkim Wesołych Świąt i dobrych chwil w rodzinnym gronie. Abyście mieli więcej szczęścia ode mnie. /luc |
![]() |
![]() |
#3797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Właśnie to boli że Polak z polakiem nie potrafi się dogadać a potem dziw że przegrywamy wojny ja tam potrafie bardziej dogadać się z Holndrem bo on nie traktuje mnie z jakimś dystansem a Polacy tylko potrafią kozaczyć i to jest prawda ... Nirwy jeżeli cie to cieszy to sie nie wypowiadaj ale moim zdaniem nie powinno być tak i dlatego ja polaków z szczególnym szacunkiem nie ważny jaki lvl ważne jaka narodowość ale z tego co ostatnio zauważyłem to polacy to większe nooby niż inne narodowości i to boli ... Ehh Polska Obsidia nigdy nie będzie i to wiem po charakterach nawet ludzie wypowiadającyt się na forum to potwierdzają więc nie wiem na co wy liczycie
![]() Yours Maiev !! :* |
![]() |
![]() |
#3798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Użytkownik Forum
|
![]() 21:44 You see Noor Dhalius (Level 32). She is an elder druid. She is Elder Druid of the Royal Sqad (Pro by Qxwatz).
Yeah ![]() |
![]() |
![]() |
#3800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() hohoho Mannow zrobil Ani
![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |