![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Nie pierwszy i nie ostatnio.. byl gosc ktory poszedl na securze na PoI i chyba 3 deady zaliczyl. Drugiego wlasnie w tym ogniu. Z czego 2 bez blessow -.-
1 dead od Nightmara czy czegos takiego, bo nie potrafil go z ue zdjac chodzac gora dol na ~118lvl :> 2 dead od tych ogni, bo nie leczyl sie tylko biegl obrywajac jak ten gosc.. jak mozna zrobic 4 kroki i nei zobaczyc, ze HP w dol leci? o0 3 dead, bo hlvle mowili, zeby osoby poniezj 140 lvl staly i czekaly, a on chcial pozabijac potworki i o dziwo po trzecim deadzie juz nie chciala czekac na niego ekipa i poszli bez niego, przez co wszystkich na priv msg wyzywal, m.in. mojego brata ktory nic mu nie zrobil, oprocz tego, ze go ostrzegal przez KAZDYM niebezpieczenstwem... I jak mozna 118 lvl ms nabic ginac od byle czego? :>
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bunz
Świat: Refugia
![]() |
![]() Jaki przypal na caly serwer "be ready to heal" > "ok" "exura vita" > dead at fire ... lol i jeszcze ta piosenka n/c
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Po 1. Beznadziejna jakość (bo youtube).
Po 2. Beznadziejna muzyka (prawie zasnełem). Po 3. ten gość co tam padł to lol roku ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() beznadziejna muzyka ? toz to klasyka, miej troche szacunku czlowieku. popytaj tatusia moze cie czegos nauczy o dobrych zespolach. lol roku normalnie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() moim zdaniem fajny film
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
Muzyka jest bardzo dobra. Nadaje sie do takiego filmu.Jakoś też nie najgorsza (widywałem wiele dużo gorszych, nawet zdziwiłem się że jakość jest aż tak dobra)
![]() |
![]() |