![]() |
#2201 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam xD
Ostatnio net mi slabo chodzi i dopiero teraz fotka dala sie wrzucic na imageshack 78 Sword ![]() ![]() Do nastepnego adwansu kilkadziesiat godzin :| @Drymciu Wszyscy ci wybaczamy i oczekujemy poprawy xD Gzzz all Ostatnio edytowany przez jadawid - 08-04-2007 o 09:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fire Smerfek
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 13
Skille: 17/20
![]() |
![]() Dobra, dobra nie mozecie rozwiazywac takich tematow w grze ?? Koniec tego tematu jak chcecie kogos obrazac to prosze w grze... Sorrki ze bez ss ale nic niemam ;D
kthxbye
![]() |
#2203 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
Po drugie primo, to co masz w nawiasie, skopiowałeś z poradnika WszechStronnego, a mogę się założyć, że zajrzałeś tam bo tego nie wiedziałeś i chciałeś się popisać. Po trzecie primo, ja znam szczegóły więc mogę mówić. Dokładnie 3min temu dostałem od Ciebie telefon: "Wejdź do Tibii! Ale prezent na święta!". Wszedłem, myślałem, że jakaś grafika 3D albo coś, a pajac pisze do mnie z Jacka Jacy. Był tak podniecony, że wciąż spamował kurwami i śmiechami, niczym chory umysłowo. Cytuj:
@edit Dodaje zdjęcie z Hell Gate ![]() ![]() Peace, and kthxbye.
Ostatnio edytowany przez Lifter - 08-04-2007 o 11:07. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() to jest twoje osobiste zdanie! Ja kupilem postac dla tego zeby miec frajde a nie zeby sie podlizywac ale ok... A to ze nam kilka H lvl to nie znaczy ze moge sie wpijac na respy albo sie im podlizywac ze mam np: jakies best hity bo oni maja wieksyz lvl i wieksze hity odemnie.... wiec nie mam pojecia o co Ci chodzi a opropo tych "kurw" to powiedzialem raz xD
![]() Ja jestem z Poznania!! GZ Kruczyy.. Ostatnio edytowany przez tibian997 - 08-04-2007 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Kruczyy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Mefi Knightt
Gildia: Polsih Warriros
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Tibian997
Znam Obydwóch Ownerow Jacek Jaca Srr nawet 3 aLl Mieszkaja w Tarnowie i Nie ma co Goadac Stary bez sciem ze jestes Jego Ownerem -.- @Kruczyy GratZ jedziesz do 200 ![]() Ostatnio edytowany przez Knightt_Mefi - 08-04-2007 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Zbanowany
|
![]() @Miki
mam rookstayera ![]() ![]() Hail Yoozek xD! btw. możemy jeszcze wziąść Kyrgaxa bo widziałem ze ma rókstayera ![]() ![]() EDIT: Apr 07 2007, 20:05:22 CEST Died at Level 72 by a dragon lord eh ![]() no i odrobiony... ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 08-04-2007 o 11:53. Powód: bo Kyrgax mnie przesuwa w depo ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce sie mieszac w wasze sprawy, ale moze nie rozgrzebujcie tego na forum. Niezbyt pieknie wyglada to jak sie tak wyzywacie od noobow, idiotów, dziwek itp :|
@Lifter Primo jest chyba jedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fire Knight Miki
Profesja: Knight
Gildia: Undead Family
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ten kyrgaxx to char mojego kolegi, narazie na rooku zbieram jajka ale jak się skończą to można kogoś blokać, nasze główne cele to: Knight Rookmaster i Yoadetre, konkurencyjni rookstayerzy, zajrzyj na ich postacie na tibia.com
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Fire Knight - 08-04-2007 o 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kacper
Chodzilo mi o to, ze niezbyt landie takie slowa na forum wygladaja. A dziwką została nazwana Danusia von Haidarlis przez Knightt Mefiego. Oczywiscie nie w tej obecnej kłótni, ale mimo wszystko po co sie tak wyzywac :S Cytuj:
![]() @down Najlepieij było by, gdybys nie uzywal, a jak juz uzywasz to chociaz schowaj jakos i sie nie chwal ![]() pozdro Ostatnio edytowany przez jadawid - 08-04-2007 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Kruczyy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stare dobre czasy heh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ssy z czasów, gdy nie lcizyl sie lvl? :d
Tibian jakim teraz charem grasz? zaraz dam jakas fote ;S @down W jakim sensie chwilowo? Ostatnio edytowany przez jadawid - 08-04-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 | |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim sensie, że mu zaraz hakną i zapłacił za druida o nicku Pogromca Napaleniec. Ciekawy jestem czy dostanie tą postać :>
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale zes sie go czepnał ![]() A tak wlasciwie to ciekawe skad on ma tyle kasy na te wszystkie chary xD Tibian ile juz charow kupiles? Jaca, Child i kto jeszce? To juz z jakies 5 stow bedzie (kupa kasy:> )Mi ciezko te 90 zl na pacca uzbierac ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jaca, Child, i teraz pogromca ale wczesniej mialem knighta na 37lvl z paccem na cale szczescie orginalnie zrobiony przezemnie i to wszystko......
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez tibian997 - 08-04-2007 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A tutaj miły akcencik na Wielkanoc :> : ![]() Za dobrych czasów to Ty Tibii na oczy nie widziałeś.
Ostatnio edytowany przez Lifter - 08-04-2007 o 19:03. |
||
![]() |
![]() |