|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: W pudelku
Imię: Dantrag
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 24
Skille: 71/61
Poziom mag.: 10
|
![]() Witam
Moj kumpel - kngiht 27 lvl 64/62, bs + medusa shield albo gs oraz ja 24 pal 71 dist chcemy pojsc na draga. Tzn raczej na mass hunta na 1 spawnie (^^). Moje pytanie to - jak MI sie bardziej oplaca? -on stawia uhy, jego loot -pol na pol - czy moze cos innego? Chce przynajmniej zeby sie zwrocilo za bolty i jeszcze doszlo z kilka tysiecy zebym mial na speary do treningu ![]() Czekam na odpowiedzi... XD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Poziom: 33
Skille: 71
Poziom mag.: 12
|
![]() idz lepiej na dwie godzziny do labiryntu albo do 1 kopalnie anwet ze strzalami i tam zarbisz napewno ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Masz całkiem niezły distance.
Jeśli bloker dobrze będzie bloczył , a ty się dobrze ustawisz to na ok.15 dragów stracisz max 5 uhów ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bp ci wystarczy na tydzień expa ![]() No to wiadomo , że lepiej umówić sie 50\50 bo przecież uhów nie straci kolega na ciebie , chyba , że poweisz mu by kupił ci 2 bp uhów to wtedy zarobisz 6k sprzedając graczą , a wydaje mi sie , że z lota z dragów trudno będzie wytargac te 6k ;] @EDIT Jaki masz shielding? P.S Kumpel niech weźmie GS'a bo dwuręczny ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Huwoon - 08-04-2007 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() USUNĆIE TEGO POSTA (błąd)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() mam 60 shielda, moge uzyc beho shielda albo jego tarczy
![]() @2up ale chodzi o to ze on np. kupi sobie 5 bp uh i ja musialbym mu polowe kasy oddac.. Ostatnio edytowany przez Sidu - 08-04-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tylko przy takiej zabawie , walka trwa o wiele dłużej i bloker straci dużo uh ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() od poczatku - idziemy sobei z blokerem na dragi
on chce tak - jezeli chce loota to stawiam polowe uhow. jezeli nie, to nie dostaje loota. co mi sie bardziej oplaca? a moze jakas inna wersja jeszcze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() zakładając:
idziesz na hunta ~5h godzinnego na pojedynczym respie. przy jako takim szczęsciu do loota, wypada ci 2 woi i 1 d-shield, +10k, waste UH (zalezy jak sie bedziecie ustawiali) przyjmuje 3uh na draga - resp 5 min , 50-60 dragów, 6-8 bp uh - 18k waste ![]() może źle obliczylem waste/resp to soryy ale na święta to wybaczyć trzeba ![]() takie moje zdanie ![]() |
![]() |