![]() |
#2501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a może dowiedzieli się że to nowy owner? i to już od 53~
![]() |
#2503 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Moj kolega WOjtek powraca do gry moze znajdzie sie ktos kto go wspomoze finansowo/itemowo bo z kasa krucho kazda suma sie liczy
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
|
![]() nie w temacie ale mi sie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E http://www.youtube.com/watch?v=C4lPsTE7l48 |
![]() |
![]() |
#2508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
Ja tu jestem od offtopów ![]() Co do filmów to my mamy się czego uczyć ;]
#2509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Jini ten pierwszy film jest zajebisty
![]() Szkoda ze u nas w polsce nie ma takiej atmosfery :/
#2510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Chce ktoś dziś wieczorkiem, po 20.00, gdzieś pójść (jako blocker ofc):>? Bo mi Valek zajął tomba i siedzi tam cały dzień >.>.
Mogą być: poi dls, behe, gsy, hydry (w/e) ^^ ! btw. kupie demon dusty i gs silki. pozdro.O Bartek/TNT
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam na stanie 2 d dusty,jak by mnie nie bylo toslij siano na venore i napisz gdzie odeslac dusty,ofc 7k each!
|
![]() |
![]() |
#2513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Omg jinikao 13k each za dusta :s.
BEzok potem raczej wyśle ![]()
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2514 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Pearl Agata
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
lol ![]() Wesolych Swiat^^ ~Aga
![]() |
#2515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Aga, Ty od razu bys chciala jakis newsow posluchac xD Nie ma tak latwo, musisz uwaznie sledzic xD
Wesolych tez =D
#2516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() Buy all bp's of sd!
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Imię: Veremus
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Guest
|
![]() Nie chciałem tego pisać ponieważ są święta ale jak widzę takie rzeczy na forum to mi się niedobrzew robi.
Kilka lub kilkanaście postów wyżej jakaś koleżanka rozpisuje się o tym czym jest wojna, że potrzeba lidera i kadry oficerskiej. Moja rada: IDŹ I SPRAWDŹ CZY CIĘ NIE MA W SZAFIE. Kur** co to niby jest? To tylko gra i graja w nią DZIECI!!! A ty byś sobie kur** wojsko wyszkoliła. Nie no n/c. Chcecie wojny ze szweduchami to się bijcie a nie ciągle narzekacie. Już w Arcanium nikt prawie nie gra, a wy dalej chowacie dupę w piasek bo wam lvl spadnie. Nie no hu* nie przyczepiam się do każdego ale taki Kod Impfer to też n/c normalnie. Jak się idzie na wojnęto z poświęceniem, jak kur** nie macie taktyki to trzeba się zwalić kupą na tamtych i jeb** sorców i palków na początku. A jak nie idzie ubić tego strapowanego to niech ktoś na tym zjeba*** Ventrilo, czy nawet na Guild chacie napisze " 3 2 1 Combo w kogośtam". A Naro Slayer to wogule śmieszny jesteś co wy niby kur** Zrobiliście w tej wojnie? Najwięcej fragów? O kur** połowa z nich to jak Xaliin padał. Wy po prostu nie macie pvp dobrego i tyle. Jak wam biją kogoś to sie nie stoi i patrzy na niego ani nie uha sie go na siłę tylko się napier**** sorców!! Kogo ja miałem jeszcze skrytykować, O już wiem! Nie wiem czy ty to wogule czytasz, ale jesteś normalnie IDIO** Lykontorna Orxosa. Ubili cię mewtu i laubau na filmiku jak najzwyklejszego n00ba. Jak oglądałem to se kur** pomyślałem, że ty to się pewnie manasować zaczniesz zamiast uhać. A kto wogule Nosi DSM na rsie? No kur** n/c. A tak wogule święta są i takie religijne wtrącenie: Ta typiara co to o indeksach mówiła to dla ciebie: Jak kur** ty idziesz do kościoła tylko po podpis (A idziesz napewno tylko po to " 2 godziny w kościele na marne") to na "damski h**" po co ci wogule bierzmowanie?? Weźmiesz sobie ślub cywilny , bo na co ci kościelny skoro i tak olewasz całą religie? Ooo jeszcze mi się coś przypomniało kogo miałem skrytykować. Tak to właśnie o ciebie chodzi czcigodny Everanor'ze. Normalnie żygać mi się chce jak czytam to co ty napiszesz. Ty normalnie jesteś jakiś król SALOMON, ja pierdo**, n/c. Zacznij psalmy pisać. Albo nie, odwołuję bo mi zaraz napiszesz, że "każdy człowiek może pisać co zechce, a ja w psalmach jestem całkiem niezły". Ty się za dużo naoglądałeś normalnie filmów o średniowieczu i antyku. Kur** no nie wiem jak opisać twoją głupotę. Rozwiązujesz jakieś tibijskie zagadki << JAaAA super będziesz pierwszy. Nie no mogę cię dotknąć?? Jaa no wspaniały jesteś. I taki moralny. >> JA pierdo** otrząśnij się człowieku bo się obudzisz sam w ciemnym pokoju z komputerem i świadomością, że po 20 latach znasz już wszystkie tajemnice tej gry. To jest tylko gra, ANONIMOWA GRA!! Każdy kryje się za swoją postacią nie ma miejsca na moralność czy inne pierdoły. Ciekawe czy w życiu też jesteś taki moralny, sprawiedliwy, intiiieligenty, i PRZEMĄDRZAŁY. Nawet jeśli to ci to gówno daje, ciekawe co zrobisz jak spotkasz bandę dresów lub innych przedstawicieli marginesu, co najeb** cię dla zabawy. Ale nie, taki filozof jak ty to pewnie jest zapisany na karate u mistrza YOGI. Użyjesz mocy, pierdo****** tą swoją filozoficzną gadkę i oni ci do nóg padną dziękując. Nie dziw się, że tak się ciebie uczepiłem ale normalnie każdy twój post tak mnie wkur** że nie daję rady milczeć. Już ten znienawidzony ripper jest lepszy bo on przynajmniej nie udaje, jest gnoj** w tibi i także w prawdziwym życiu. Pozdrawiam fanów Harrego Pottera ![]() |
![]() |
#2520 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Odynieck ty to masz słaba psychike ;] widac po twoim poscie (hmm płakałes piszac go ;<??)
pozatym pamietam jak gnebiles mi kolege bo zabil ci jakiegos przyjaciela, ganiales zeby zabic 35 sorka po calej mapie ![]() ![]() ![]() ![]() postro tla cięmbie ;& |
![]() |