|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Opowiem to tak:
Setzer wykazał się ogromnym rasizmem i chce zostawić na Julerze tylko br (i to tylko tych, którzy mu się podporządkują). Naszczęście szybko znalazł się ktoś odważny -Sir Fredde-, który wypowiedział temu wojne i rozpoczął nabór do Justice Team dla wyższych leveli chcących obalić rządy Setzera oraz Justice helpers dla niższych leveli chcących w jakis sposób pomóc (sam sie tam załapałem). Wojna narazie ma wyjątkowo cichy: ataki z ukrycia, planowanie mniejszych walk, szukanie samotnych wrogów. Oczywiście są też sytuacje, w których nikt niechciał by się znaleść jak np. dziś- Dom Sir Fredde otoczyłi członkowie gildii Dark Throne tu cytat: 21:57 Wielki Mur [14]: napiecie jest? 21:57 Lord Kozak [40]: jesli domek w ktorym jestes 21:57 Lord Kozak [40]: otaczaja ludzie 21:57 Lord Kozak [40]: z gildii 21:57 Lord Kozak [40]: gdzie sa najwyzsze lvl'e 21:57 Lord Kozak [40]: to nie m,a Co sądzicie o tej wojnie? Ja biorąc pod uwage to, że Julera to server, który już wystarczająco upadł (niereagowanie na sharing/bot/cheating-jeszcze brakuje tu rasizmu, który Setzer chce wprowadzic.) to dobrze by było wkońcu zaprowadzić troche porządku. Jestem z wami Justice Team! Dla ciekawskich link z tibianews :http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=3514
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() To jest wojna br's vs. non brs < gringos vs. pa>
skoipowales moj tekst niby..hmm... nie ma cie na miejscu i piszesz co sie dzieje? gl... napisze ,zebys z helpers wylecial bo zal kurwa......nawet nie wiesz kiedy zaczyna sie wszystko..nie znasz nazwy wojny.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Racja, mogłem wrzucic tamten link na translate.pl X.x wtedy wszystko było by napisane tak jak tam. I nikt niemówiłby, że przekręcam.
Pytałem gildi czy moge? Pozwolili? Obraziłaś sie?
=[ Ostatnio edytowany przez -Maciek Mur- - 10-04-2007 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() lol, setzera uwazalem zawsze za fajnego gostka a tu taki typ. ehhh czasami HLVLom popierdzieli sie w glowce.
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
chyba powitasz zajaczki na rooku >.< Pytales sie? kogo? o.o Pytales sie czy mozesz skopiowac co ja pisalem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tej rozmowy z nikąd przecież nie ukradłem... to ze mną gadałeś O.o
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
jak ktos chce wiedziec co sie dzieje : http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=3671 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Mogli byście się nie kłucić? Prosił bym byście kontynuowali te wydarzenia na gorąco bo dużo osób na Julerze nie umieją dobrze angielskiego. Ja bym chętnie dużo tu napisał ale nie mam czasu bo szykuje sie by ubić reżim Setzer'a Gambler'a : ).
Gilu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Bieruń
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja zrezygnowałem z julery wiem jak tam jest.
Osobiscie widzialem jak Setzer grozil komus, ze jezeli mu tam czegos nie sprzeda ma hunta. W tym dniu zginol... ![]() Julere spisuje na straty ![]()