|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#401 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fatespinner
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 47
Skille: 19/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Moim zdaniem powinno zostac tak jak jest. Tibia z kazdym updatem traci swoich zwolennikow i przybywa czesc nowych. Ale starych graczy ktorzy graja od poczatku w Tibie jest juz nie wielu. A wlasnie oni daja najwiecej tej grze. Jestem za tym aby nic nie zmieniac i zostawic Tibie juz w spokoju nie robic zadnych zmian ani w otf ani w profesjach ani w stworach. Dodac wiecej servow PVP wielu czeka na te servery z utesknieniem. Servery Non-Pvp sa popularne i najwiecej graczy na nich gra, lecz nie ukrywajmy na Test Servie przed kazdym updatem gdy kazdy z servera moze sie zmierzyc z innymi graczami np. z serverow wlasnie NON-PVP. I na tym tle latwo odkryc konkretnego noob'a i ktory wlatuje w tlum ludzi spalajac cala mane na "ue" -.- po czym dostaje 2 sd i kleka, wiem ze wielu nie zgodzi sie z ta teoria ze tylko noob'y graja na NON-PVP , ale taka jest przykra prawda. Ja od poczatku zaczolem grac na servie PVP <Azura> na ktorym jest ciagla wojna i dla mnie to jest najlepszy server ze wszystkich mam tam hunta ale gram i wbijam w graczy typu Wican (przydupas) i Bayter. Server ma malo graczy ktorzy odchodza z serva bez walki. Raz padna i po servie. Zalosni ludzie tacy wlasnie sa. Sory ze sie tak ROZPISALEM ale mam akurat WENE xD
__________________________________________________ _____________ Azura 4ever . EL DRAZITO =*** |
![]() |
|
![]() |
#402 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vitt of Danera
Profesja: Paladin
Świat: Danera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
|
![]() Tak? Pal jest lepszy na lv mniejszym niż 15...? nieźle...
![]() Tak BTW gram knightem i uważam ze balans upadl wraz z wprowadzeniem rodów i wandów, ale jak juz wprowadzili to neich tak zostanie i juz przynajmniej teraz nic nie zmieniaja, bo znów narobią ambaransu... ;p Niech ebdzie jak ejst i all beda happy |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elvade Sillmaril
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ulepszą palka i teraz będą tylko tacy biegali... Albo jak ulepsza knighta to sami rycerze bedą biegać -.-'
Gdyby np. dali stałą ilość many na exori :> Przesadzone jest z różdżkami... No i że palkowi tak SZYBKO się łamią speary podczas treningu -.-' Tyle co chciałem powiedzieć.... Pozdrawiam ![]()
17:36 GM Rebel Candia[2]: turn your bot off xD
|
![]() |
![]() |
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() Cytuj:
Ale co z tymi knightami co trenia skile w axe albo club;> hehee |
|
![]() |
![]() |
#406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
|
![]() Cytuj:
Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: Pasłęk
![]() |
![]() Najlepiej by było gdyby zmniejszyli obrazenia dla sorkow i druidow o polowe bo za duzo wala z visow i mortow reszta jest spoko ;]
|
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Thais
Imię: Innos Headshot
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moirai
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 84/63
Poziom mag.: 17
|
![]() Potęga czarodziejów i druidów po manaupdate polega, moim zdaniem, jedynie na ich "exori visach". To tanie i dobre zaklęcie zadaje kolosalne obrażenia. Ponadto, można je rzucać 2x szybciej, niż zwykle czary (runy, zwykle hity np palkow, knightów). Moim zdaniem właśnie "exori visy" są źródłem potęgi magów. Na najwyższych lvlach jeszcze to UE i SD (z tym drugim ujdzie w tłoku - w końcu magowie mają bardzo mało HP).
Co powinno się zrobić? Osobiście bardzo zadowoliło by mnie dodanie dla palków/knightów jakiegoś czaru pokroku "exori vis" oraz UE. |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() UE i vis dla knightów
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Tak to już jest ze knight nie jest to postać magiczna, ale taka, która blokuje sorcowi/druidowi wiec, co chcecie balansować knight ma dużo hp właśnie po to, aby blokować, jeżeli komuś się gra niewygodnie niech zrobi sorca.
|
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Martin Mennning
Profesja: Sorcerer
Świat: Malvera
Poziom: 29
Poziom mag.: 29
|
![]() Popieram Stuna ja tam pekuje na noob charach i sa o wylacznie Knightci!! I jakos mi to nie przeszkadza ze nie ma za duzo czarow przeciez to wlasnie taka profesja
![]() przechodzisz zasrany rook i mowisz magiczne slowo do oracle Sorcerer jaa jestes sorciem wooooooow ja cie nie moge ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Ja uwazam ze niepowinni sie brac za profesje tylko za ceny na stwiatach bo kto kazał komuś wybierać pallka/knighta ?? -.- ja wybrałem sorca bo po prostu mi najlepiej na nim się gra i jestem z tego wyboru zadowolony
![]() ![]()
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Stargard Szcz.
Stan: Niegrający
Imię: Ładnie
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 16/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
A skąd wiesz ,że expił mi to wygląda na pomoc knightowi. A to ej masz racje poniosło mnie i się zapomniałem.
Lubie Jajka i dobrze mi z tym ![]() Ostatnio edytowany przez Matiess - 10-04-2007 o 08:00. |
|
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Poziom: 312
Poziom mag.: 11
|
![]() Jestem knightem,fajnie by było jak by uleprzyli najta ;]
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() Matiess
chodzi o sam fakt mowisz ze nikt nie expi z ue bo sie nie zwraca to ci pokazuje ze expia a to ze dalem przklad od siebie z serva nie znaczy ze tylko magus tam expi wiem tez ze magsonn troche siedzial tam z ue (170+ ms) wiec pewnie jakbym sie rozejrzal to bym pare osob jeszcze znalazl a night nawet 400+ z exori expil tam OPLACALNIE (bo calkiem ladnie mozna juz od 120-130)expil, bo za duzo to kosztuje (knighta) |
![]() |
![]() |
#416 |
Guest
|
![]() Pall - robienie boltow do facc, jakas mocniejsza bron
Sorc- nic mu nie dodawac bo za dobry jest xD Druid - exori vis i exura sio do facc Knight- zeby skile rosly szybciej, mialy wiecej many i lepsza bron |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Pallom - zmiejszyć cenę bołtów i zrobić żeby speary sie nie łamały.Knighom- skille szybciej lecieć.W tedy może te 2 pro. zbliżą sie do drutów/sroców
#418 |
Guest
|
![]() Mogli by dać palkom takie ringi które by zwiększały distance fighting jak u najta np sword ring
|
![]() |
#419 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Cytuj:
nawala z HMM na hotkey`u. Wtedy knight go nie dogoni (chyba że sorc/drut ma lagi) , a sorc/drut go nawala.
![]() |
#420 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wtedy knight zaczyna biec w przeciwnym kierunku i chowa sie za rogi scian itp ?