![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
ty niestety nie masz takiego No wlasnie kurwa boi sie bo boja sie o swoje jebane chary jakby sie dobrali jak trzeba to by rozjebali te dl jak chca Ostatnio edytowany przez Nolduriel - 09-04-2007 o 15:21. |
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() @up
no wlasnie... Przeciez Tibia to tylko gra... a w grze chodzi o zabawe.. rozumiem ze najpierw trzeba sie troche nameczyc by naprawde moc sie bawic ale ostatecznym celem w tej grze jest zabawa.. czerpanie przyjemnosci z niej... wiec nie wiem po co bac sie o swoje chary.. po to one sa by cos robily.. jak jest PA na serwerze to trzeba z nim walczyc... . Wedlug mnie bedzie wojna i mam nadzieje ze Mc Gregors nie beda walczyli po stronie DL bo chyba i oni widze ze DL robi PA zabijajac z blachych badz wymyslonych powodow. Powtorze: I WANT WAR!
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczyna sie gadka, ta sama co z filmu WMV, (który byl piękny) przedstawiający historie DLI. Wiadomo ze Dle solo by nikogo nie rozwaliły, maja 60+ memberów, z tego wszyscy byli brani na mass recruting, na wojnie, żeby nie MCG i MOE to Dle solo by gówno zrobiły dla pinków :-) Jedna jest racja, Dle śmierdzą.
I teraz napisze jeszcze jedno, kto może, póki czas, uciekajcie z ETERNI.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Outlaw Alliance
![]() |
![]() Nie ma to jak filmiki z guild warów z Eterni. Mam nadzieje ze 4 wojna z dl wybuchnie niedlugo ; p
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Nie czytałem wszystkich komentów ale jak wam ten Dark Legion przeszkadza to pozabijajcie Ich, no śmiało. W końcu to Oni wygrali wojnę i server należy, a jak komuś nie pasuje to niech zbiera ekipę i powalczy może się uda ale z tego co na filmach widziałem to szanse są nikłe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() @up
wygrali wojne bo 3 gildie do nich dolaczyly i wygrali przewaga liczebna... sam Dark Legion vs Pinki nie mialby najmniejszych szans...
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Co się tu dzieję?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vampir Jarwiks
Profesja: Knight
Gildia: Destroyers
Świat: Julera
Poziom: 46
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Sharrk wspolczucie dla kumpli :| total nooby i tyle mozna powiedziec teretalu nic pvp -.- trapnol go z kumplami -.- bo sam by niedal rady nawet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Imię: Xalarma
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 250
Skille: 108
Poziom mag.: 26
|
![]() Sharrk i tak jestes RoX! ;* ^^
... <*>F*L*O*O*R*F*I*L*L*A<*>... 15:59 You advanced from Level 149 to Level 150. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() W sumie to koleś może i ma dobre PvP ale kozak też jest.
Wizav wie już ,że nie pogra sobie to pkuje ale SOLO i Wieksze lvle od samego siebie. @Offtopic Texterus jak ta gra w Twoim avatarze się nazywała?bo sobie nie moge przypomniec metal slug? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() linki nie działaja zrób nowe...
Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() do Wizava mu daleko ale najgorszy też nie jest
szkoda mi Sharrka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
wizav umie jedynie uciekac po piramidach ;]
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ ty za to bys latal po miescie i czekal az cie 20 osob strapuje
ot@ frag to frag. Wizav ma pomysl, pkuje przed savem i ma barzdo dobre pvp.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
BTW. Nienawidze jak ktoś mówi co JA bym zrobił, nawet mnie nie znając.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobie małego offtopa, chociaż wy większego robicie
To nie jest temat do gadania kto ma lepsze pvp, Wizav, Tere****e, czy któryś z was... Tu powinno sie komentować Filmiki :-) Filmiki są nawet fajne, Tere to Ciota, solo nawet by tego Gargosa nie zabił żeby miał więcej uh Sharkk''a najwyżej mógłby posmyrać.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Usunięty
Imię: Qwert stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Wizav wiekszosc ludzi ubija solo i nie wola ,,plx dajcie manasy,bo mam malo..".Widac,ze nie ogladales uwaznie jego filmikow ,bo tylko kilka pierwszych bylo sprzed ssa.Pozatm ten Teretalu zabija i nikt go nie rusza ,bo ma plecy,a Wizav zabijal mimo hunta i mimo że go scigali...Nie sztuka jest ubic 100 lvla ,kiedy ma sie 140 i 5 kumpli 100 + lvle i wiesz ,ze nikt cie nie ruszy...Sztuka jest ubic 100 + lvla,kiedy jestes solo ,masz hunta i wiesz ,ze beda cie gonili.A co do zwiewania po piramidach - a co ma robic?Czekac az przyjda i spamowac nao kill menz ? LoL Widac ,ze sie nie znasz na Tibii,dziecko neo pewnie.Nie wypowiadaj sie tu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() @up
zgadzam sie w 100% takze i z Rexibolem... @topic filmiki takie sobie... Mam tylko nadzieje ze po tym McG nie dolacza do wojny jak bedzie.. albo przynajmniej ich czesc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Mały off@ Konto mi zbanowali z 2005 roku ;/.
NIe ma sie czym podniecac. Ten 140 ed to frajer i tyle.Sharkaa musialo 8 osob nawalac. I co za styl? Kazdy noob potrafi 10 vs 1 -.-. Potem 135 ed czy ms padl i widac wczesniej jak ubijali szarka to mu lizal dupoy na priv. Tak samo skonczyl, ale oczywiscie musieli we 2 w niego wparowac.. I ponownie mowie co tu za styl ? :> Przecietny noob ktory tylko sie buja ze swoja "gildia". ZAL -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @ci, którzy się pienią, że "10 vs 1" to żaden frag
Tibia ma tak spierdolone pvp, że nie da się ubić nikogo 1 vs 1, jeśli jedna ze stron nie ma parkinsona i zaćmy na oczach. @pvp Ter~ Nie jest zły, aczkolwiek z cipbotem to żadna sztuka. Większość jego ofiar była po prostu durna. @plecy/reasony Ter~ Wygrali wojnę - mogą się bawić. Taka gra. Jakoś nie widzę w tym nic złego, że bawi się w PA i PK, bo to po prostu przyjemne. @Ter~ vs Viz~ Viz~ FTW. Po prostu ma większe jaja. |
![]() |
![]() |