![]() |
#1602 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
83 Cytuj:
To nie tak działa. Skoro wygłaszasz jakieś tezy, na tobie spoczywa obowiązek udowodnienia ich. Gdyby było inaczej, uczyłbyś się teraz w szkole milionów pokręconych, bezsensownych teorii, bo nikt nie miałby czasu ani siły udowadniać, że są fałszywe, a więc, według twojego podejścia, musiałyby być uznane za prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 03-04-2007 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Ruthless
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() @Duch Niespokojny Nie bede tlumaczyl kim jest pogro bo mi sie nie chce, ale sam bake nawet nie chial z nia isc.
To ze nikt nie expi na demonach na goromie to nie byla teza. To byl aksjomat, a tego sie nie udowadnia. W koncu na harmoni jest najwiecej osob co moga sobie pozwlic tam expic, a tylko herganon czasem wpada. @Bake Samo fajnie sie nazywa osoby z ktorymi nie wiesz z kim piszesz glupimi? Jestem ciekaw czy po privie cofniesz to wszystko i ladnie przeprosisz. Chcesz sie moze przekonac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() No to dajesz.
![]() |
#1605 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Guest
|
![]() emito to pewnie MDW który próbuje naprawić już zniszczoną reputacje ^^ i grozi wszystkim na około
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie i mysle, ze juz koniec postow na temat MDW...
![]() |
#1608 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dzis parcelkiem oddalem mu 22k o ktorych nam przypomniales. Teraz wracajac do tego nazywania ciebie "glupim" to raczej zle zrozumiales PRZYKLAD ktorym bylo Cytuj:
chyba ze chodzilo i o to: Cytuj:
a te grabki, cytaty z Ali G etc to byly wlasnie docinki o ktorych napisze nizej. Reasumujac nie widze za bardzo za co mam cie przepraszac man, ty mnie docinales i ja tobie jak juz napisalem bylo to "odbijanie pileczki" tak czy owak wczoraj chyba all obgadalismy i miedzy soba sprawa zostala zalatwiona, jesli jednak masz gdzies cos za co moge cie przeprosic to pokaz mi to i napisz to tutaj albo priv (chyab ze chodzi ci o "docinki" ale wtedy to i ja bym prosil o przeprosiny dude ![]() Chyba tyle, pzdr.
![]() |
![]() |
#1609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Dobra, Bake już dajcie sobie spokój z wzajemną argumentacją na osobiste tematy. emito, to niestety kolejna osoba z jakimiś ukrytymi żalami o których nikt (ani nawet sami zainteresowani) nie pamiętają, coś tam usłyszał i je wyciąga.
Ale już zbiorczo odpisze na posty po raz kolejny: @1571 nie jesteśmy bandą noobów wpadająca na demki i przejmującą respa - mateusz o tym wiedział. Ty najwyrazniej nie. @1575 dużo wiesz, chyba nie znając całej sytuacji. Zresztą zupełnie nie pamiętam co to mogło być, ani kiedy - tym bardziej, że jakoś osobiście nie wchodzę na cudze respy w celu przejęcie hunta. Może jakieś ukryte urazy? @1595 Promocją? Ja osobiście nie robiłem promocji, ani nigdzie indziej go nie wgrywałem. Jak walczę tak walczę. Solo demka nie zabije, a nie zapominaj, że zazwyczaj w ekipach jestem jedynym rodzynkiem z 500hp, który ma 30 lev mniej od następnej osoby w teamie, łazi po demonach albo czymś jeszcze gorszym (ale czego się nie robi dla nagrania kolejnego filmiku, albo np. zrobienia poi questu (tam miałem prawie 60lev mniej do pod-drużyny osób które prowadziłem, a która właziła w najgorsze respy ![]() Do mateusza nic nigdy nie miałem, chyba nawet przed nagraniem pytałem się czy by na chwile nie wszedł do ekipy jakbyśmy się spotkali, skoro i tak tam cały czas expi, zabił co ma zabić i nie przeszkadzał sobie dalej. Oczywiście to się niestety zmieniło po ostatniej wyprawie. Przypadkiem się spotkaliśmy, zamiast pomóc, albo przynajmniej pozostać neutralnym - nie czytał co się do niego pisze, my czekamy w miejscu aż zakończy walczyć, a ten zaczął lurować, na to miejsce gdzie stoimy. Zachowanie jak na rooku - N/C. Miał pecha że akurat nagrywałem film do serii i sprawa została nagłośniona. Ale to chyba dobrze, że widać kto jaki naprawdę jest i co sobą reprezentuje. A potem się dziwić, że ludzie są nastawieni przeciwko niemu - skoro zamiast porozmawiać sam sobie wyszukuje na siłę wrogów. I zakończmy już w końcu ten temat mdw. Chyba wszystko w tej kwesti zostało już napisane w tym czy drugim topicu. Albo przenieśmy go na priv. Ostatnio edytowany przez Cichy - 05-04-2007 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cichy.
Podobno na Dark Catedral jest jakiś quest. A z tego co widziałem to tylko klucz można dostac a slyszalem o bohah ![]() A specjalnie tibie 7.5 sciagaleml;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() @bake samo
chyba "talk to a hand..." @Cichy co jest za teleportem na goromie (film nr 85) za teleportem w dziurze północno-zachodniej (bez potworów) ?
![]() |
#1612 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja, pozno bylo.
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1613 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Stalowa Wola <3
|
![]() eghm przydatne filmiki kiedy następny zrobicie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Moze nie kiedy ale CO nakręcą
![]() ![]()
![]() |
#1615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Świat: Berylia
|
![]() Mam pytanie.
Czy da się oglągac filmiki z tibii 7.81 na Tibicam 7.92. Z góry dzięki za odpowiedz.
11:16 Myszka of Berylia [10]: jak sie zaklada plecak |
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem nie, ale nie wiem czy zadanie pytania i czekanie na odpowiedz zabierze wiecej czasu niz sprawdzenie tego samemu.
![]() |
#1618 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Widziałem kiedyś film z wojny na świecie Amera, film na pewno był nagrywany na wcześniejszej wersji. A ja miałem tibię 7.92, Tibicam też 7.92 i dało się oglądać.
11:16 Myszka of Berylia [10]: jak sie zaklada plecak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Tak, ale w momencie, gdy player nagrywający film zaczałby zmieniać outfit, wystąpił by debug, gdyż klienty różnią sie ich systemem ;p
Ostatnio edytowany przez Master of Puppets - 11-04-2007 o 19:05. Powód: Korekta pisowni XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @tibiaq
Jeśli chodzi ci o to co myślę, to raz włączyłem przez przypadek filmik z Tibii 7.55 na innym kliencie (chyba w 7.5 jak dobrze pamiętam niż trzeba). Akurat w tym temacie Sante Mefisto uzyskał taki sam efekt i dał nawet screena (być może też urochomił filmik w innym kliencie). Cytuj:
![]()
![]() |