![]() |
#2521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Odyniecq
zal mi ciebie ![]() nie pasuje ci czyjs styl gry to graj po swojemu ![]() jak ktos chce to i rare seta bedzie na rsie nosil jesli ma taka ochote a jesli eve ma ochote rozwiazywac agadki to niehc i kura do 40stki siedzi i je rozwiazuje to nie twoj zasrany interes ![]() pro sie kurwa znalazl |
![]() |
|
![]() |
#2522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Czy to napewno Odynieck pisal?czy ktoś sie podszył pod niego?
|
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Prexar
Świat: Iridia
|
![]() Podszyl sie i to jak palant bo ja nie jestem z Opola, kto wie temu chwala. A co do tej marnej mistyfikacji to zainteresowani wiedza kim gram, skad jestem i jak sie zachowuje.
Pozdro dla was ![]() PS. Jeszcze jedna drobna uwaga teraz dostrzezona, data zalozenia konta. A coz ze tego samego dnia co post ![]() Ostatnio edytowany przez givi - 10-04-2007 o 10:22. |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Autentycznie to moralne salto poprawiło mi humor. Nie będę cytował i komentował, tylko ten ten jeden fragment
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2526 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Evek skinie!1 <3 |
|
![]() |
#2527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Wbiłem na chwile na iridie z ciekawości oblookać co ciekawego tam sie dzieje a tu na trade pokazuje sie wiadomość...
11:42 Masterus Magus [15]: Deutchland Deuchland fucking deuchland, sucker dicken of polaks! Sweden,sweden fucking sweden, sucking dick ofpoland people! a później się dziwią, że mają nas za downów :|
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#2528 |
Guest
|
![]() Podszył się? LOL
Nie moja wina, że sprzedając mi postać nie wspomniałeś nic że masz konto na tibia.pl A pozatym miałeś się już nie mieszać w tibię ^.- Dla tych co nie wierzą to przypomnij sobie Bezok i napisz kto ma rację. Pamiętasz wspólne hydry jakieś 2 tygodnie temu? Co siedzieliśmy z 4h prawie i jedyne co spadło to jak pamiętam 2 knight army i jakieś inne gówna. I niby skąd to wiem, skoro nikt nas tam nie odwiedzał? Jedynie się jakiś knight chyba z Atmosphere pytał kiedy kończymy, ale nie pamiętam nicka. Dlatego pomyśl czy to ja czy nie. A co do tego że goniłem jakiegoś 30 lvla po całej mapie to nic o tym nie wiem, musiał jeszcze stary owner grać więc ja się nie przyznaję do tego. |
![]() |
#2529 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Życze Ci miłej gry na tym servie, aczkolwiek jest on skończony, mówie tak bo wiem - wkońcu jestem tu legendą aye? ![]() Ostatnio edytowany przez C18 - 10-04-2007 o 14:45. |
|
![]() |
#2530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#2531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Aff... a ja jak kupiłem chara to odrazu padłem -.- (Saronxx <3 dobrze Ci tak kurwo) A on co? ;D jakieś 52 lvle wyżej to ma względy? Own Him blzz! Świat muśi być sprawiedliwy!
/6 owner Stilerra ;] btw. Teraz mam rycka którego robiłem tylko ja sam ;D GL
#2532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Slask
Stan: Niegrający
Imię: Gwel Dragon
Gildia: No have...
Poziom: 53+
Skille: 10/23
Poziom mag.: 46
|
![]() nie rozumie poprostu nie potrafie....-.- czemu zakladacie ze polacy maja pograne na serwie moze i swe go kontroluja... ale czy to zaraz skazuje nas na przegrana..??? mi sie zdaje ze gdyby polacy sie zjednoczyli <mam wrazenie ze przewaga serwa to my> mozna nawiazac walke <do czego nie zachecam, bo ejstem za porozumieniem> ale w najgorszym wypadku i tak do walki dojdzie.... a nie zaraz konczyc nasza gre na serwie...
![]() ![]()
#2533 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
to jest cos tak jakby, hmm.. Kocham cie ale s*******aj bo jestes dziwka; ooo |
|
![]() |
![]() |
#2534 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oj... dobra mniejsza z Odynieckiem ;]
co do tego nawiasu, to chodzi o to że nawet go lubiałem, ale po tym jak mnie ubił stwierdziłem, że jest bezzębnym lamusem, który sra w gacie jak go raty pod thais biją po 1, więc poprostu ma garba ;D btw. do Stilerra nie chce wracać!! tego chara nie miałem i nie wiem kto to! lalalala ej ripper a za co padł Quny? on już szykuje odzew! xD
#2535 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Quny to cwaniak dobrze ze padl juz go z GTW dojechalismy(pozdro Woyek,Pajerak:*)
a co do "(Saronxx <3 dobrze Ci tak kurwo)" popieram xD Happy B- day biały bracie<3 Mass bys sie odezwal na gg czasem byq:> Kiełek:* btw dzis Manchester wygra! |
![]() |
![]() |
#2536 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Go Manchester! Let's own the CL! <33
Obstawiajcie kto wygra? ;D
#2537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Stan: Niegrający
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Glory Glory Man U!!
1:0 stawiam. signed: Usar |
![]() |
![]() |
#2538 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @Odyniecq
Głupoty piszesz. No sprawdz kto mówil o tych fragach bo zdaje mi sie ,że nie Arek tylko pan Jinikao. Jedyne z czym sie zgodze to z tymi podpisami ,jak mozna isc do sakramentu Bierzmowania, który jest sakramentem dojrzałosci chrzescijanskiej i stac 2h myslec o zielonych migdałach by dostac jakis podpis. Rozumiem, że macie rodziców którzy was zmuszaja i nie możecie z nimi porozmawiac na ten temat. Ksiadz nam powtarzał ,że jak nie chcemy isc bo nie jestesmy gotowi to mozemy za rok czy kiedys tam jak uznamy, ze jest juz ok. Mysle, ze skoro ide do koscioła to w jakims celu. Nie moge zrozumiec jak mozna robic cos, bo tak robia koledzy. Masz swój rozum - mysl. ps: 1 zdanie negatywne na temat Arka i Phenix uznal Cie za brata. ![]()