|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Żałosny jesteś... wyobrażasz sobie Seromontisa na żółwiach? Bo ja nie -.-. 250 EK może expić na Dragach, Dl'ach... widać, że nie masz jeszcze pojęcia o Tibii -.-. No tak jakbyś nie zauważył to bossy bloczy Knight... -.-, a nie ten twój super evul sorek, któremu skończy się mana i widzi napis "You are dendka". No ja znam zwykłych ludzi, którzy mają czas na wszystko i grają po 7h... 8h to jest nałogowiec? Looknij na ludzi ktorzy grają po 12-14h to są nałogowcy... 8h dziennie można różnie rozłożyć... przychodzisz z budy siadasz na 3h i idziesz gdzieś gdzie ci się podoba przychodzisz koło 20 i grasz 4-5h, no chyba, że chodzisz spać o 20 po dobranocce to nie mamy o czym gadać. Pozdro Bax.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Ostrołęka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 52
Skille: 72/52
Poziom mag.: 14
|
![]() 8h to juz chyba pod nalog mozemy zaliczyc bo widzisz spędza TYLKO i wyłacznie przed tibią 1/3 dnia, zakładając ze jest normalny to szkoła praca trwa również 1/3 dnia no i sen 1/3 dnia. Więc jego zycie ograniczało by sie do Sen-Praca-Tibia-Sen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | ||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#284 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
2) a co ty już byłeś?
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Takie tematy to chyba są robione tylko po to, żeby się kłócić... Ziomek co założył temat się cieszy, że ludzie w jego temacie się kłócą.
Wg mnie najt najwolniej expi, ale i tak nim gram. Gram tylko i wyłącznie dla przyjemności, jak mi się nie spodoba na wyżyszym lvl to trudno, zrobię palka lub sorca. Może przez takie granie do niczego nie dojdę, cały czas max 50 lvl, to trudno, gram da siebie...
![]() |
#286 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
nie wykrecaj kota ogonem.
![]() |
![]() |
#287 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() W letnim update maja podobno wyrownac profesje [ulepszyc knightow].
Ciekawe jestem, co zrobia. Ale ulepsza i zacznie sie porzadne granie ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Zbanowany
|
![]() Dla mnie Palladyn powinien walic po 1k z Infernal bolta w ludzi
1)Dlatego ze wy mowicie SORC NIE WALI ZA DARMO (325 gp SD a taifun wali po 1,2k w potwory) a palladyn? 3-5k kosztuje infernal bolt i mi sei wydaje ze w czloweika wiecej niz 300 nie walnie 2) palladyn jest we wszystkim dobry ale w niczym doskonaly ,pora zeby w czyms byl doskonaly Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 10-04-2007 o 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]() Ha ha Knight nargorsza profesja chyba cie porypało.Sam mam knight 70skille i bije guarda 150hp spokojnie.Druid tyle nie walnie z rózdzki(nawet z najlepszej)
Zrób sobie knighta wbij 70 skile kup war hammer i zobaczysz ze jest lepszy od druida.I więcej nie czepiaj sie tej profesji jest GZ i kropka! ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
|
![]() zolwie , lizardy , malpy ,of , cyclo <-- wszystkie nudne (oplacalne) expowiska dla knight
dragi , tomby, hydry ,guardy <-- dla sorca , druida dragi , gs , tomb itd <-- palek Knight moze expic najdluzej ale za to najkrocej.Sorc expi szybciej ale za to za wielka cene .Palek ma najslabsze hity ze wszystkich profesji ale moze expic na elitarnych potworach. Sami wybierzcie kogo wolicie a nie klucice sie ponad 20 stron ze knight jest do dupy. @btw expowiska dla middle lvl. pozniej to juz Wasz ukochanySORC ma przewage Kazdy ma swoje zdanie , w/g mnie knight jest najlepszy do ~80 lvl ![]() Moj pierszy taki dlugi post. ![]() @down do 80 lvl najlepiej sie knightem expi ma sie duzo kasy gdy sork jej zbyt wiele nie posiada . i zrozumcie ze PVP PROFESJI ZALEZY TYLKO OD OWNERA! Ostatnio edytowany przez Vrith - 10-04-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight do 80 lvlu najlepszy? Dobra wytłumacze (mam nadzieje ze mowisz o pvp)
ja (wtedy 29 druid) mój qmpel (30 sorcc) i drugi qmpel (32 sorcc) pekowalismy sobie. No i napatoczył się 68 knight. Kazdy z nas postawił 2 dsy i podeszlismy do niego 6 dsow i nas 2 to 8 - trap. 68 Knight wytrzymał 2min waląc w dsa i poszedl na dsa tylko 1 uh potem poszedl spam sd (3x ~100) + normalne combo dsow (ok. 550) i kina sie złożył. Myślę ze zabicie 68 sorcca było by trudniejsze ze względu na to ze taki sorcc zazwyczaj nosi przy sobie ok 5bp mf i spokojnie mógł rozwalic dsa zwykłym e wave i uciec. Paladyn mógł nas rozwalić gdyż nie chcielismy stawiac fe a gdybysmy postawili dsy to utana vid i po sprawie. W tak oczywisty sposob mogl pasc TYLKO i wyłacznie kina |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Trzeba zakładać możliwość użycia Stealth Ringa przez rycerza.
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt ale ile stealth ringów mógł mieć kina na 68 lvlu? Myśle ze mozemy rozmawiaco 1 a tyle czasu (jak mniemam 10 min ma stealth) moglismy spokojnie wytrzymac bijąc go z wandów/rodów + hmm i lecząc dsy jezeli by je bił zamaist nas. Inan sprawa gdyby był EK bo wtedy 1 exori mysle ze niezabrał by az 400hp dsowi ale ciezko by bylo wyuhac 6dsow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
eX Moderator
![]() |
![]() Zacznijmy od tego, ze knight ze stealth ringiem wogole nie dalby sie trapnac .. Wogole nawet bez ringa trudno dac sie trapnac ludziom z levelami o polowe mniejszymi w liczbie ponizej 10.
![]() |
#297 | |||||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dał sie trapnać będąc przy kompie w prosty sposob. Rom wyglądał tak jak lejek tzn 1 kratka na dole i potem robił się coraz większy.Qmepl rzucil fir bombe ustał zrobil 2x dsy które do niego podbiegły i my również. gdy podbiegło 6 dsów i my złapał trapa przez łóącznie 8 osób a 1 nadal uniemożliwiała ucieczke stojąc w 1 kratkowym przejsciu z fire bombą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
eX Moderator
![]() |
![]() kilka demonow, banshee z nutkami a ty stoj po tp na srodku i zmieniaj SSA czesciej niz co sekunde ...
combo o sile "hp sorca" +1, sorca kladzie, na knighcie nie robi wrazenia ( chyba ze sie obesrasz gdy 5 ludzi zasadzi ci kombo za 1/3 hp ). rozumiem, ze twoj przyklad z guardami sluzyl temu, zeby pokazac, zakladajac "ze sorc na full def dostaje mniej niz knight na full att", ze knight przezyje krocej. No to ja proponuje sprobowac tego samego na elf scoutach, hp knighta zagra ci na nerwach.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 10-04-2007 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |