|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Dobra, ponieważ nie chcę narazie mi się dalej robić, dam część:
Czytać to co napiszę!!! Pierwsze 2 efekty będą słabe, bo je robiłem jeszcze jak nie poznałem sekretu nowych efektów ;p Part: 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() 43. ![]() 44. ![]() Comment plx! @down: Lolx? Niebieski portal to zwykly, czerwony to do piekla portal ;p
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 10-04-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 7/10 nawet fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() "Dobra, ponieważ nie chcę narazie mi się dalej robić" - to napisał Szymor~ (coś spieprzyłem z cytowaniem
![]() Teraz już wiem, dlaczego Twój fake jest tak żałosny. Nie chce Ci się? To po co tak właściwie go robisz. Nie oglądałem całego fake'a, tylko pojedyncze części i widzę, że nic się nie poprawia. W kółko krótkie części, fabuła chyba słaba (nie znam jej dobrze), okropne "efekty", nie można ich nawet efektami nazwać. Ogólnie fake dno, może nie jest najsłabszy, jak na poziom forum, ale i tak porażka. 3/10 Ostatnio edytowany przez Kedven - 10-04-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() wow nie wyszedł ci jakis teks wchodzi na d???!
Kurcze bo mu sie glodzilla zakurzy !!!!!!! 9\10 To popraw bo to obniży ocene! Up@ Tak tak chcesz znaleśc powod do włożenia kiepskiej oceny! żałosne!
![]() NAKARM POKEMONA!!!!!! naaaby: oddaj mi piracki miecz kto wie gdzie sie skiluje mlvl kto selniwe zapalki ![]() Ostatnio edytowany przez Thor Nephihean - 10-04-2007 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
To pomylka, bo napisalem Darker a mialo byc ???: ;p @Kedven: Akurat na ten part mialem malo weny, a chcialem jak najszybciej to zrobić, wiem mogłem poczekać na wenę i zrobić, ale po prostu chciałem ten part mieć z głowy ;p Dzięki za ocene.
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 10-04-2007 o 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() dno dno i muł
No bo daj pan spokój - kichowate efekty z Gimpa czyczego tam, do tego kretyńska fabuła i jeszcze gorsze wykonanie
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Koszmarne błędy stylistyczne... aj fabuła płaska strasznie... Graficznie wykonane dobrze ale język... do d**y wybacz
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Fajny fake moze nie za bardzo wciaga ale ma ten kawalek tajemniczosci czekamy na next part, prawie bym zapomnial o ocenie wiec 8/10
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() niektorym sie podoba niektorym nie problem jakis?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za duzo zabawy w gimpie chyba za duzo rozmazales i taie nijaki 6/10
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Ja to w Pixii robiłem.... @topic: Dzisiaj, jutro lub po jutrze next part.
![]() |
#132 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() lol :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Dla mnei to jakaś kicha... Tu nic nei ma prócz mętnych efektów...
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żałosne słabe efekty takie yhmmm... Inne w złym sensie. 3/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() O M G
Te efekty, to nie efekty, a zwyczajne gówno. Wykonanie jest.. poniżej krytyki. Za takie wykonanie to ja dziękuję. Wykonanie: DNO i sekstylion kilometrów mułu. Fabuła: DNO i metr mułu.
![]() |
![]() |
#136 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @Thor Ne~
Tak, tak, oczywiście, ja tylko czekam, aż bedą nowe party wszystkich fake'ow, żebym mógł źle skomentować. W sekrecie powiem Ci, że nawet sobie notuję te złe komentarze zanim je napisze na forum na kartkach, w moim zeszycie zamyknanym na kłódkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz ,kiedyś też mi się wydawało że jak coś robię to mogę bezmyślnie napisać i będzie się podobało...założę się że twój faken będzie się bardziej podobał jeśli przenyślisz nie 5 a 25 razy to co robisz...niektóre teksty są nie potrzebne... tracisz na tym bo przez to jest też za mało akcji a takie opisówki to se można w mudach robić ale nie tu...
mimo to dostaniesz 2/10 liczę że docenisz moją tak bardzo przychylną ocenę ,pozdrawiam
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() ech... juz prawie nikt w tych czasach nie robi dobrych fakeow i twoj fake zalicza sie do tych slabych i on zasluguje na 2.5/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Pixia jak już coś. @topic Ktoś już wspominał, ale tytuł tego fake po przetłumaczeniu jest ekstra Dupy Demonów.
![]() |