|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Jaki Banał...-.- ja lubie expic na demonach bo daja duzo kasy i duzo expa -.-
Kardy expi tam gdzie nie ma za durzego waste bo np. ja chcialbym expic na demach ale nie moge... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
![]() Hyderki są spoko, ale tak po paru godzinach się nudzą
![]() tomby -3 też dobre;] |
![]() |
![]() |
#265 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Początkujący
Świat: elera
![]() |
![]() beho cyce, dwarf guard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Uwielbiam beholdery, bo takie cienkie a bardzo ładny loocik. No i cyce są fajne i elfy, all rodzaje. A najbardziej mi się podoba jak ktoś leje dragi xD
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Stan: Usunięty
|
![]() Kocham Cycki i mino guardy
![]() |
#268 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Yo,
poczatek --> troll'e, roty 15lvl+ --> krasnoludy 25lvl+ --> cyce 40lvl --> mintwalin czy jak to tam sie zwie 60lvl --> mint, szkraby, cyce 80lvl --> dragi, of (skill 90+axe i JAZDAAA!! ) ;-) najlepiej !!! xD 100lvl+ --> dragi of Warlocki POZDRO ! Elo |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() Ja lubie expic na cycach i beho czasami witch albo amazonki nawet fajny loot
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik forum
|
![]() ja bardzo lube chodzić na dragony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Zdecydowanie Dragony i Dl'e.Najlepsze miejsca to Ank,Veno i Edron.Exp zadowalający i zwraca się i to z dużym +.Lubie także Tomby choć na Dragach szybszy exp.Dla sportu to Behemoty z drugim palkiem sobie biegamy wokół schodów i klepiemy z samych boltów,a ostatnio zaczołem sobie na Guardy chodzić i powspominać czasy jak na 30 levelu się z arrowsami biegało i jaki strach był jak 3 guardy wyskoczyły,ale te dwie ostatnie opcje to tylko,jak za dużo bolców jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Zdecydowanie dragony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Imię: Malutka Milenka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Poszukuję Gildi ;p
Świat: Harmonia
Poziom: 31+
Skille: 74/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Jako nisko lvlowy gracz kocham bić beholdery
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() acienty i dragony and dle ;d z tych ostanich największy zysk ale jak chce szybko expić to ide na acienty ;d mnieisze straty w uhah i łatwiej się je zabija ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na geomacerze się dobrze skilluje ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
|
![]() O jeszcze można by dodać że na guardach knightem do lvlelu 80 też się dosyć szybko expi jeśli masz kaskę na gfb czasami loot dopisze i się zwraca...jeśli chcesz szybko expić to najlepszy, sposobem jest wyżucanie ekwipunku na ziemię a następnie zbieranie...i taki kretyn który postanowi wparadować na wasz teren będzie zbierał i zbierał aż uzbiera większość itemków przez ten czas jak go zobaczycie to można go zabić ;d (ja kiedyś gościa nawet nabrałem na party ;d dał się złapać i padł...)
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
![]() Mino guardy, beholderki, cyce i ghule!!!
|
![]() |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]() Jak większosć dragi,dwarfy,slimy,roty
Roty na low 8-13 Dwarfy 13-XX slimy 8-XX dragi -29-XX _______________ Fussion Druid |
![]() |