|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6522 |
Guest
|
![]() @elo elo 620
Gdyby ktos inny mi to powiedzial to bym sie chyba rozplakal , ale ty to powiedziales wiec JAZDAAAAAA ![]() ![]() |
![]() |
#6523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 24
|
![]() Na początku tej całej wojny na furorze byłem pewien że gildia Duskiness wygra, po wygranej bitwie na edron (gobliny) byłem już niemal pewien tego. Dziś sytuacja wygląda zupełnie inaczej i GRATULUJE VISION postawy w wojnie. Teraz już normalnie expicie i nie macie problemów. Server należy do was i myślę że długo u was pozostanie. Jednak będziecie musieli uważać na snake ataki Dusków bo nie sądze że Taif sie podda mimo że jest na przegranej pozycji
![]() A tak na marginesie. Ima z czego będziesz zdawał mature ![]() |
![]() |
![]() |
#6524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Qu'ink
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Matura to pryszcz ; i tak teraz CH.. daje trzeba isc na studyjka teraz matura to taki maly standard |
|
![]() |
![]() |
#6525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#6526 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6527 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() A co taki 20 lvl moze zrobic? no sry ale wystarczylby sd Qel i pozamiatane, po prostu - wyjebalo neta :/ sami wiecie ze kicki/freezy to najgrozniejsi przeciwnicy w Tibi :> i chyba prawie tylko one jak narazie fraguja Vision ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wtedy sie wlasnie osiaga szczyt swojej radosci ;]
|
![]() |
![]() |
#6532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Świat: Arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6535 |
Guest
|
![]() 2up
Od kiedy po wiosce jezdza tramwaje??? xD |
![]() |
#6537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() @ eloelo666
..... (Nic dodać, nic ująć). A to zabijanie to konsekwencja ciśnienia po ciągłych dedach? :d Stary strach pomyśleć co bedzie dalej (od kanarków do kaczek w sumie niedaleko). ![]() |
![]() |
![]() |
#6539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Czyzby taifun nie mial sie gdzie podziac? ; d
|
![]() |
![]() |
#6540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() Ja na miejscu Vision nie pozwolil bym mu nawet placic bo jak by wbil ten 300+ lvl ze nie mozna bylo by go za hooya zlapac to mogl by namieszac wiem wiem teraz tez mial namieszac ale kto wie jak sie potem sprawa furory potoczy ale tak jak mowie nie dajcie mu placic pomscijcie jeszcze bardziej Mestora Jubi'lera Draverika itd mozna wyliczac dluuugo. Pozdro go go Vision
![]()
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
![]() |