|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ o ile bijesz, ze gugo'wi bardziej na reke bic demony sd/explo + burst? Byl film z wojny na Antica krecony przez 210 rp Salve Knight ktory bil z burstow bo z boltow ledwo co ciupal.
|
![]() |
#302 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#303 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a argument " i nie gadajcie ze tak nie jest bo sam probowalem" nadaje sie do oprawienia w ramki.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 11-04-2007 o 10:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sie klucicie kto lepiej/ szybciej itd wykona Dhq?
Oczywiscie ze to bedzie knight czy palladyn , iz mag ma za malo zycia na takie wyczyny. Oczywiscie moze walnac ue i uciec do tp ale to juz na wyzszy lvlach.(~200 ![]() Wiekszosc forumowiczy nie osiagnie wiekszego lvla niz 120~ a to tego czasu knight wymiata. (moje zdanie ofc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() @Up a tu sie myslisz... Oglądałem filmik jak ~150ED wykonywał DHQ solo. Podszedł do switchta, demon podszedl, zabakarydował się z demonem mwallami i naparzal z SD ( utamo vita ), gdy brakowalo many, zaslonil sie mwallami, wymanasowal i tak w kolko. A knight moze bic demca z explo, exori, mealee(?) .
@Topic, jesli chodzi o facc to knight wymiata ![]()
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Knight NIE jest najgorsza profesja sa ludzie ktorym gra sie nie podoba bo nie wyciga dostatecznie duzo expa/h.A skoro im sie to nie podoba to niech graja swoim poteznymi lvl sorkami.Poprostu ktos rzucil temat a polowa forum odpowiada ze najt jest taki zly ze az ryj piecze.Napisalem ten post, poniewaz denerwuje mnie juz to jak ktos pisze: ".. a szedlem swoim ek a tu nagle 2 behemothy wyskoczyly to je sparowalem tarcza a gdy przyaz 3 to juz padlem bo za duze kombo dostawalem..."LoL
Dziekuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)Jak dla mnie guwno prawda 3)Skonczyla sie mana to co demon przestal on go odsunol sie i mw puscil? Cytuj:
2)Jest mnostwo RP ktorych na oczy infernal bolta nie zobacza a ty mi nie mow ze "wiecej walnie z i. bolta niz z ir knight" bo ice rapier stoji 1-2k a infernal 5k i na nowych serwach mozesz powachac najwyzej drzwi na poi Ostatnio edytowany przez Vil - 12-04-2007 o 03:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Problem pojawia sie, gdy zaraz po wejsciu w teleport stworki przesuna sie w sposob inny niz 'fartowny' dla druida/ sorca, bo wystarczy ze nie bedzie sie dalo od razu biec w prawo i skonczy sie to tak, zebraknie many i nie bedzie nawet co zdrapywac z glazury.
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Xyrax Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: HAIL REFUGIA
Poziom: 61
Skille: 80/75 +
Poziom mag.: 5
|
![]() Krytykujecię Ciągle tego biednego kina, tak wiem, wiem ms lub ed mają wiele możliwości ale nie mają tej przyjemności gdy bloczy demca, otwiera go a tu mpa a ty spadasz z krzesła i się cieszysz jak dziecko ;]. Kina ma taki + że gdy trzeba uciekać między dużo ilością potworów bo uzyje uh i po bulu, zobaczcie teraz w akcji sorca, nienadąży się manasować i zobaczy Biały napis "You Are Ded" a puźniej rodzą się takie dzieci neo i rzucają krzesłami
![]() Pozdrawiam Xyr~
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shor'tugal
Ed na 150 mowisz?Szczerze Watpie ![]() ![]() Jednakze i tak knight czy palladyn moze wykonac tez niesamowicie trudne zadanie na ~120 lvlu (widzialem jak 100 rp robil solo) ![]() Dhq sie robi okazyjnie.... wiec nie ma sensu sie klucic kto jest w tym lepszy.Na wyzszym lvlu kazda profesji bez problemu robi to solo. W/g was sorc jest lepszy z tego powodu ze szybciej expi. Ale za to knightem mozna expic na "leżąco" a sorcem trzeba sie pocic naciskajac hotkeye i uwazac zeby jakis potwor nam combo nie walnol bo dostaniemy darmowego teleporta do temple. Ostatnio edytowany przez Vrith - 12-04-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rebeh Dizek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Round Table of Honera
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() powiem tak...dla wiekszosci z was klocenie sie o to ktora profesja jest lepsza to jakis priorytet. kazda profesja jest dla osob ktore lubia nia grac. jesli do kurwy nedzy nie lubisz knighta bo masz evul sorca a knight z sca wali po 50 w czlowieka to nie truj dupy innym. Lubisz grac knightem?Graj.Nie?Nie graj. duzo rozumowania tu niema...Cipki zrobily 4 voc. zeby sie od siebie roznily. nie wiem po co sie klocic...lepiej wyslij maila do cipsoftu wiecej wskoracie
kthxbye Pzdr.
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]() Taka prawda gdyby nie Knighci to jak wykonano by POI(pits of Inferno) bez dobrego blokera nie ma dobrego hunta
sam jestem sorcem ale uważam że knight też jest dobry dajmy na to że knight walący ze sworda może wziąść "ice rapiery" i w ten sposób wali dobre hity Skillanie to tak jak ćwiczenie np. dista palladynem też monotonne ale przydatne. Dla mnie Knight nie jest taki słaby ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
eX Moderator
![]() |
![]() za przynajmniej 2k/ hit.
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Porównywanie skillowania pallem do skillowania knightem to raczej glupia rzecz gdyż palek zrobi 50 dista co zajemie mu "troszke" mniej czasu niż zrobienie 70/70 przez knighta. Co do ice rapierów to zdadzam się w Vilem poza tym nie jest do zbyt wygodny spobób bo trzeba je zakładać poza tym możesz nie trafić(chmurka). @Down ty lepiej nie kozacz bo na większości swiatów kosztuje 2k a Vil nie ma czasu na pisanie pełnego spisu co i gdzie można kupić -.-
Carpe Jugulum ![]() Ostatnio edytowany przez Cenarius - 12-04-2007 o 22:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
eX Moderator
![]() |
![]() zakladajac ze kazdym trafisz .. w przeciwnym wypadku moze byc i 10k za trafionego hita ..
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez avenmanti - 13-04-2007 o 17:47. |
|||
![]() |
![]() |
#320 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Technicznie rzecz biorac - 42. Praktycznie rzecz biorac - 115.
![]() |