|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6563 |
Zbanowany
|
![]() 1)bo on nie jedzie po wszystkich
2)tylko kazdy jego post sie czegos czepia ![]() |
![]() |
![]() |
#6564 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje,że to jednak Ty bedziesz ten park omijał ![]() Mocniutki to Ty jesteś przez kabel tylko bo nawet w grupie ciężko CI się przełamać leszczyku.
![]() |
#6565 |
Zbanowany
|
![]() 12:11 Tutii Frutti [76]: jestem chory mam goronczke
tutii od zawsze cierpial na ostra odmiane dysleksji, ktora jest choroba zakazna panujaca na furorze i nie tylko 22:09 Shaemuu [105]: vision potrafi nawet grapkami zabic ;d wszystko bym zrozumial, ale napisac grabki przez p slawne 'hoc' sie (c)howa |
![]() |
![]() |
#6566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() khazul eh... zal.pl
jak widzę twoje delikatne i z dystansem lizanie dupy Vision.... coś mnie normalnie boli dowiedziałem sie wczoraj ze grałeś na Anubisie przyznasz sie... pewnie nie i to grałeś dokładnie wtedy co padłeś nim od Vision za pomaganie Duską później zostało ci tylko allegro eh... ale byłes super ty i twoje pvp w pomaganiu Duska straszne Nie boli cię język o lizania dupy obydwóm stroną? |
![]() |
![]() |
#6568 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaa spawem tez gralem, a czasami loguje sie na sunrise porobic runki ;-) anubisem grał rl
#6569 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Ty mi nie raz na rodzicow wjezdzales hipokryto...
Btw elo elo slyszalem ze zaczynacie grac na Mytherze? Ostatnio edytowany przez Rodri - 12-04-2007 o 09:32. |
![]() |
![]() |
#6570 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
Btw. Khazul nie liż dupy Visionom ![]() POZDRO DLA ELO ELO 6 2 0 MLODZIEżOWEGO CHłOPCZYKA ;D Ostatnio edytowany przez Aphy - 12-04-2007 o 10:50. |
|
![]() |
![]() |
#6571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6573 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
@up nie tylko Lechia pisze sie z duzej to samo Arka etc...
![]() |
#6574 |
Guest
|
![]() Szkoda Arki wraca do 2 ligi i -15 pkt na start ;/
Ty aphy skoro masz bana to jak mozesz pisac ;d ? Ja tez tak chce xDDD Kto wie kiedy Taifun chce na opena wyjsc ? Bo ja czekam czekam i chyba sie nie doczekam ;S! |
![]() |
#6575 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6576 |
Guest
|
![]() Dzień dobry Furoro! Kumulus powrócił. Przez 3 lata udzielałem się na tym forum, a chamy moderatorzy mi bana, a takim idiotom jak Sachar czy Kakaa sraka czy jak mu tam nie dadzą. Po przeczytaniu głupot w tym temacie postanowiłem wrócić i pierwsze co zauważyłem to to, że tu prawie sami ultras hools piszą... żal
@Duskiness Na mytherze wam sie nie uda, ponieważ ja i kilka kumpli nie przepadamy za wami i mamy tam postacie... będziemy was gnębić ![]() Pozdrawiam tego geja, który sie podaje za dziewczyne i gra jako Silna Monisia |
![]() |
#6577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
|
![]() Cytuj:
11:19 You see Imagram Huju (Level 1). He has no vocation. ------------------------------------------------- 14:45 Shunsoku [7]: lubisz banany ze smietana ? 14:45 Migotka Druid [18] : moj brat chodzi do garow i mi daje co wieczor 14:46 Shunsoku [7]: z naturalna smietana ? 14:46 Migotka Druid [18] :tak |
|
![]() |
![]() |
#6578 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ale teraz przepraszam lecz nie moge : H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ H@H@ H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ H@H@ H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ H@H@ Dzieciak pamietasz moze Laaco i Rousena ;o ? Jak nie to pa z tego tematu i przezuc sie na hmmm... gry.pl i tam sobie pograj we fryzjera barbi czy co tam lubisz : ) |
|
![]() |
#6579 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#6580 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() a tak wogóle to musieliscie nas wykroić ze 23 flag ?? Wiecej nie mowie bo kilka osób mnie zabije w realu |
|
![]() |