![]() |
#8241 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Twoj miszcz - albo mi sie wydaje ale jestes jednym z typow "uderz mame krzeslem"bo padlem lol
A teraz dam cos od siebie ![]() ![]() Gratki dla wszystkich i pozdro
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Leon Zawodowjec - 11-04-2007 o 23:38. Powód: Bo zupa byla zaslona |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Luis Darksmith
Profesja: Elite Knight
Gildia: LWC
Świat: Calmera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Białystok !
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Justice
|
![]() @Kuba
Gratz (: @Łukasz już gratulowałem ![]() @Michał nono, 160 k wbiliśmy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Jeżowe
Stan: Na Emeryturze
Imię: Darc Devil
Profesja: Knight
Poziom: 15
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() czy ten temat nie może być bez kłutni?
może byście sie tak uspokoili? ![]() Wielkie Gz all pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8245 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I chuj z tego ze padl na 18 lv i stracil dragon shielda i skille tam 60 moze nie jest zbyt silny i nie da rady tego w jeden dzien odrobic moze dla niego tibia to tylko zabawa a nie jak dla wiekszosci nalog i obowiazek mam nadzieje (chociaz szczerze watpie) i pomysliscie troche przeciez gracie na jednym servie |
|
![]() |
![]() |
#8246 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
wydaje mi sie ze masz raje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Mhm wiem nasz poi team rox
![]() no to kilka ss ktore zostaly usuniete (*.*) ![]() ![]() No i: ![]() ![]() @Gz hot hota team xD @Gz Dekoz expienia w dol @Gratki wszystkim i tak wogole moglibyscie sie nie krytykowac,czasy sa lepsze,nie robcie z tego tematu smietnika,takiego jaki był kiedy Wasek i Tony rzadzili na forum.. ![]() Nie zlapalem screena z 55 medziklefelkiem :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#8248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: W domciu
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 47
Skille: 71/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ja proponuje usunąć wszystkie posty które miały jakiekolwiek rzeczy na temat twojego miszcza..... Tak będzie najlepiej i przestańcie sie kłucić
![]() PS To co napisałam wyżej może się okazać dziwne ale nie wiedziałam jak to napisac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Jak ja miałem 25 lvl to nie wrzucałem tutaj fotek bo wiedziałem, że to żałosne. A może zaczniesz mnie pouczać jak sie gra...??? Skille 60, albo jesteś ślepy, albo tempy jak but. Bo jakbyś nie zauważył to mam skille 69/67 i blisko 70. I gram na świecie pvp, więc nie mogę skillować do 80/80 bo mnie ubiją i stracę 2 skille. A jak masz zamiar mnie uczyć to lepiej popytaj z kim rozmawiasz, bo gram w Tibie 4,5 roku i miałem na Calmerze 61 EK -.-. No na razie wszystkie tezy są trafne jesteś noobem. I nikt się na Ciebie nie uwziął tylko był tu już jeden taki, który od 24 lvl codziennie dawał bez sensowne fotki jak to on wbija 1 lvl dziennie. Ani to fajne, ani ciekawe. Dobrze, że wkleiłeś ten 25 lvl, a nie kolejny 18 lvl czy jaki tam miałeś.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 12-04-2007 o 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Poziom: 89
|
![]() up*
koleś on może dawać ssy z adv od 8 do 25 levela niepodoba sie? nieoglądasz i niekomentujesz. Miałeś 61ek? omg jak na 4,5 roku gry to naprawde wielki sukces Gz for u !! ogólnie żel.pl/żal.pl
![]() |
#8251 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Twoj Miszcz ~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8252 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8253 |
Zbanowany
|
![]() @Nolduriel
Nie każdy gra stylem Maniaka.... nc ;s @Ludzie żal tematu na kłótnie weźcie sie w tibi wyzywajcie.... @All Gzzz ;D Pozdrawiam, Blooder. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Sosibios
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jakieś spóźnione fotki z advensami. Btw Bax~ i reszta te moje screeny są bardziej ciekawe od Miszcza~ ? Czym one się różnią ? Tylko cyferką, więc co ja i inni którzy dają fotki z lvlami powyżej twojego osiągu ~61lvl nie są już nudne ?:> Weźcie się trochę zastanówcie co wy gadacie bo ta chora wasza koleżeńskość robi z was idiotów.Jednemu Baxowi się coś nie spodobało i już za nim reszta kolegów idzie chociaż nie ma on racji, a wy podążacie za nim żeby nie wyszedł na kretyna. Masz Bax i pooglądaj moje ciekawe fotki:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98 18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8255 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Catum:
dokladnie,to samo zauwazylem :/ jakis mistrzunio sie czepil to za nim sie posypalo duuuuuzo niemilych stwierdzen w moja strone,ktorymi sie strasznie przejalem ![]() ![]() ![]() a tutaj foteczka ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Twoj_Miszcz - 12-04-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8256 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Catum mam pytanko :
Jak sie wlonczy to polecenie "ping" to ma cos do tego ze nie ma lagg?? Gz all |
![]() |
![]() |
![]() |
#8258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kalisz (Polska)
Imię: Adam Kusznik
Profesja: Paladin
Gildia: Elita
Świat: Nerana
Poziom: 34
Skille: 70/58
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() @Darc'Devil
Wlaczasz uruchamianie na pasku startowym, wpisujesz w kratke np "ping www.tibia.pl" i ci wyskoczy tekst i tam gdzie bedzie pisalo "czas:***" to oznacza czy masz lagi czy nie masz normą jest ~20 chyba ;P Cya
![]() |
#8259 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() Pozdrawiam starych przyjaciol z NO MERCY... Remember Me... @Dublas Bro teraz Anni xP @Marian Nabie 4 left ;] @Vis Ty mój PG'erze ;D GL&HF Guys... Ostatnio edytowany przez Burincho - 12-04-2007 o 18:30. Powód: Ameez to Nb ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8260 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Powiedziałem, że gram w Tibie 4,5 roku i że miałem 61 EK na calmerze, a nie ze robiłem go 4,5 roku... No a ten koment z tym, że dla niego tibia to zabawa po tym jak przeją się tym, że coś stracił to naprawdę mądra wypowiedź. Straci, odrobi proste... @Burincho Tak właśnie tym się różnią, bo 26 lvl to można wbić w 2 dni, a 60 czy 100 nie można wbić w 2 dni. A no i jak ktoś daje ss'y to mógłby się postarać nie wrzucać jednego SS'a tylko więcej. Level i cokolwiek. @Catum Ja nie mówie, że SS'y poniżej 61 lvl'a są nudne, tylko na litość boską nie 26 lvl -.- z 1 SS'em. Ty dałeś 5-6 ss'ów, a nie jeden kompletnie bez sensowny SS, którego mogłoby wkleić 60 innych osób. 105 lvl dziennie nie wbija na Calmerze 60 osób tylko góra 2-3. I na tym polega różnica. P.s. Nie chodzi mi o to, że wkleja tu fotki, tylko o to, że daje jedną i do tego bardzo nudną fotkę z adv na 20+ levle. Niech daje sobie SS'y, ale niech da adv i na przykład jakiś zakup albo ile zarobił na expie.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 12-04-2007 o 19:07. |
|
![]() |
![]() |