Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-04-2007, 22:57   #3881
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

tart mowi ze gerlimo tez padl wiec 4;6 nie ma tragedii (we fragach)xd
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 11-04-2007 o 23:07.
.:Boixos:. jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-04-2007, 00:28   #3882
Rybix
Użytkownik Forum

Rybix's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Brunatna Stolica

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

Mhmm... ciekawie sie porobiło : ), gl

Rybix jest offline  
stary 12-04-2007, 00:41   #3883
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

@ Guodek

<3...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myllion Pokaż post
omg Fin'er, o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio sam mowiles cos tam o klotniach, ze przesadzaja itepe. a teraz sam prowokujesz klotnie chwytajac sie roznorakich pierdol typu "sadzic" nie kazdy tutaj bedzie pisal z ą,ę,ż i innymi gownianymi znakami, takze nie prowokuj nastepnych klotni, bo juz na prawde o byle co sie czepiasz , jego avatar jego sprawa.
Kk, z sadem przesadziłem, ale nie będę obojętnie patrzył na to drugie - rasizm w czystej postaci. On chyba nie wie kim był Adolf Hitler i jak wiele złego uczynił ten człowiek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89 Pokaż post
Ok Chlopaki, mialem swastyke bo nie lubie panow z gwiazda dawida. Teraz jest Bodzio helikopter i nie ma co rozdrapywac starych ran. Bodzio w awku nie zmienia faktu ze nadal moja postawa wobec panow z pejsami sie nie zmienia.
No to już całkowicie straciłeś mój szacunek. Czym oni Ci zawinili? Zrozum... życie to nie Tibia, że idziesz i mówisz do jakiego miasta się chcesz przenieść z Rooka. W życiu nie wybierasz sobie narodowości przy urodzeniu. Rozumiem, możesz nie przepadać za tym a tym gościem, ale żeby od razu cały naród przekreślać ? Śmieszny jesteś...
stary 12-04-2007, 00:53   #3884
Elitarny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Guildford/England

Imię: Eli~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60+
Domyślny

Ryba de'cloud :> hmm a co ty tutaj robisz?Nie mow ze masz tu postac hehe.Jak tam Ufo zyje? Nie moge go namowic zeby tu przyszedl Przeniescie sie tutaj i bedzie git =D

Jak sam mowisz robi sie tu ciekawie i coraz lepiej coraz mniejsze PA.W wojne juz nie sa wciagane osoby rl ;p Niedlugo pokoj nastanie

Pozdro.
Elitarny jest offline  
stary 12-04-2007, 01:33   #3885
Xuso
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 01 2007

Domyślny

double ~

.

Ostatnio edytowany przez Xuso - 12-04-2007 o 01:37.
Xuso jest offline  
stary 12-04-2007, 01:36   #3886
Xuso
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
tart mowi ze gerlimo tez padl wiec 4;6 nie ma tragedii (we fragach)xd
We fragach tak wyszło ,że jest 4/9. Tak czy inaczej nie zapominaj która gildia expi/zarabia kase, pozatym osobiście jestem zawiedziony tą bitwą ponieważ jak widać na filmiku niewiem czemu minutę przed bitwą zaczęło mnię lagowac (można wywnioskować z filmiku, na którym widać jak sie uham/vituje na full hp~ ).
Btw. prawie mi przykro, że dostaliście złe informacje odnośnie 'czyszczenia NG' i ,że kolega/żanka Xziin błaga o opcje paymentu :<

ps. let fun start again
Xuso jest offline  
stary 12-04-2007, 02:13   #3887
Blacov89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post

No to już całkowicie straciłeś mój szacunek. Czym oni Ci zawinili? Zrozum... życie to nie Tibia, że idziesz i mówisz do jakiego miasta się chcesz przenieść z Rooka. W życiu nie wybierasz sobie narodowości przy urodzeniu. Rozumiem, możesz nie przepadać za tym a tym gościem, ale żeby od razu cały naród przekreślać ? Śmieszny jesteś...
Wiesz co? Jak nie lubie kogos, czegos z jakiegos powodu to poprostu tak jest. I nie zabronisz mi tego, jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal.
Nie wiem o co chodzi ci? A polacy krzyczacy chociazby w tibii jebac szwedow itd, np tez kiroy nie ukrywa swojej niecheci do turasow. Tez sa smieszni? Akurat w przypadku tych klnacych dzieci to sie moge zgodzic nawet. Smieszne napewno za to jest bezsensowne wszczynanie klotni, ktora prawdopodobnie zakonczy sie w nie inny sposob jak poprostu zamknieciem tego tematu. Wiec z mojej strony to wszystko na temat.. Szczerze to twoje zdanie na moj temat mnie malo obchodzi, jedyne co to mozemy podyskutowac na tematy ktore dotycza lub inaczej powinny dotyczyc spraw zwiazanych z gra, a dokladniej zwiazanych z tym serwerem. Przemysl to i nie pisz mi ze jestem smieszny bo mnie nie znasz wcale.

@topic

Co mnie bardzo rozsmieszylo co powstanie kolejnej gildi asslickerow pomagajacych NG. Ci ludzie nigdy sie nie naucza co to honor...
Pozdro Mentor i Cass..

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 12-04-2007 o 02:15.

stary 12-04-2007, 02:53   #3888
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiesz co? Jak nie lubie kogos, czegos z jakiegos powodu to poprostu tak jest. I nie zabronisz mi tego, jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal.
Nie wiem o co chodzi ci? A polacy krzyczacy chociazby w tibii jebac szwedow itd, np tez kiroy nie ukrywa swojej niecheci do turasow. Tez sa smieszni? Akurat w przypadku tych klnacych dzieci to sie moge zgodzic nawet. Smieszne napewno za to jest bezsensowne wszczynanie klotni, ktora prawdopodobnie zakonczy sie w nie inny sposob jak poprostu zamknieciem tego tematu. Wiec z mojej strony to wszystko na temat.. Szczerze to twoje zdanie na moj temat mnie malo obchodzi, jedyne co to mozemy podyskutowac na tematy ktore dotycza lub inaczej powinny dotyczyc spraw zwiazanych z gra, a dokladniej zwiazanych z tym serwerem. Przemysl to i nie pisz mi ze jestem smieszny bo mnie nie znasz wcale.
BLACOV89 - GłUPOTA CZłOWIEKOWI NIE SłUżY - ZAPAMIęTAJ TO SOBIE

1) Przeczytaj pewne fragmenty polskiego prawa jeszcze raz... Ale ze zrozumieniem - propagowanie treści nazistowskich i faszystowskich jest karalne

2)Mylisz pewne pojęcia...

3)Jeżeli uważasz, że utożsamianie się w jakiś sposób z ideami nazizmu nie jest niczym złym, to pogadane

4)Racja, nie znam Cię, i uwierz mi - nie chce Cię znać .

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 12-04-2007 o 03:09.
Fin'er jest offline  
stary 12-04-2007, 09:26   #3889
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

mamy 8 osob w gildi no ale bylo 9 fragow xDD
zielaq jest offline  
stary 12-04-2007, 09:40   #3890
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Kiroy i Gni niepadli wiec kogo liczyles xuso ?? a ze masz lagi to nic nowego :d i tak cud ze wyszedles na bitke Szacunek za odwage

to ze przegralismy to nie ma znaczenia najwazniejszeay czarnuchy popadały żeby se expili i padali to ich bedzie denerwowało a nas dedy nie ruszająnie mamy nic do stracenia
Kiroy jest offline  
stary 12-04-2007, 10:29   #3891
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

boixos

pociagniesz mi kilka kilometrow netiowskiego kabla, podexpie, dostane explocka i moge wam pomagac +.+

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 12-04-2007, 13:11   #3892
Luppy
Zbanowany

Luppy's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
Domyślny

Xuso~

Teraz mogę ci przyznać rację że cię lagowało ale według mnie były szanse abyś się uratował , bynajmniej mogłeś up/down aż Ng nie przyleci

@Pephy

Thx za tą akcje od tak poprsotu miło się patrzało jak padają

p.s: Za dużo mas chyba kaski Pep~ bohy i 6k w dp przy rs'ie ;/ 6k = 6 bp mf aa bohy jednak są coś warte
Luppy jest offline  
stary 12-04-2007, 14:54   #3893
Xuso
Użytkownik forum

Oczko

Luppo taki miałem zamiar , ale napisali mi , że juz idą posiłki to chciałem wyjść no ale wszystkiego nie można przewidzieć (freeze).

Kiroy, a co do fragów to kłucic mi się nie chce tak czy inaczej 8 wrogów zgon:

Pephy -Apr 11 2007, 19:09:54 CEST Killed at Level 125 by Mentor de'Vrie

Gal'axy-Apr 11 2007, 19:04:05 CEST Killed at Level 120 by Rundo Tejparn
and by Sir Kiiviin

Yunichi-Apr 11 2007, 19:10:30 CEST Killed at Level 113 by Imhreey

Xziin-Apr 11 2007, 19:11:55 CEST Killed at Level 103 by Rundo Tejparn
and by Waldorio

Evo'hawk-Apr 11 2007, 19:09:37 CEST Killed at Level 102 by Marniz
and by Waldorio

Benek Plaxx-Apr 11 2007, 19:05:19 CEST Killed at Level 97 by Rundo Tejparn
and by Marniz

Lady Szikaka-Apr 11 2007, 19:07:53 CEST Killed at Level 92 by Mentor de'Vrie

Fozivo-Apr 11 2007, 19:08:59 CEST Killed at Level 86 by Dorpaz
and by Azared Eagon

ps. Luppo troszku się błaznisz mądrościami typu "miałes szansę uciec" - tak mistrzu ja wiem zwlaszcza z 2k+hp damage na mnie + freezy no i nawet nie wiesz ile mialem uh, ssa itp. No, ale ty wiesz lepiej ^.- ;*

Ostatnio edytowany przez Xuso - 12-04-2007 o 15:14.
Xuso jest offline  
stary 12-04-2007, 15:06   #3894
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

to Xuso to żejestes moim ulubiencem to sie nie gniewaj takie wolne żarty wpadniesz do ans to z vixim i sziką flaszkęnie jedną obalimy a może bedzie Brenno replay ?? szykuj sie bo jak nie .... jak to ktos kiedys powiedział Łukaszku ?? MASZ WPIERDOL

Wuja Kiroy
Kiroy jest offline  
stary 12-04-2007, 16:21   #3895
Rybix
Użytkownik Forum

Rybix's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Brunatna Stolica

Świat: Guardia
Domyślny

@Elitarny
Chara na obsidi miałem i mam od dawna : ) ale sie przeniosłem z powodu lagów :<, hm.. u Ufa dobrze ;]
A tutaj na Obsidi naprawdę sie ciekawie porobiło o,o
ale mam nadzieje ze w końcu Kiroy i reszta dadzą rade

Rybix jest offline  
stary 12-04-2007, 16:21   #3896
Blacov89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
BLACOV89 - GłUPOTA CZłOWIEKOWI NIE SłUżY - ZAPAMIęTAJ TO SOBIE

1) Przeczytaj pewne fragmenty polskiego prawa jeszcze raz... Ale ze zrozumieniem - propagowanie treści nazistowskich i faszystowskich jest karalne

2)Mylisz pewne pojęcia...

3)Jeżeli uważasz, że utożsamianie się w jakiś sposób z ideami nazizmu nie jest niczym złym, to pogadane

4)Racja, nie znam Cię, i uwierz mi - nie chce Cię znać .
"jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal" - czytanie ze zrozumieniem tobie tez nie zaszkodzi
Ok pokusze sie o zinterpretowanie tego specjalnie dla ciebie. Otoz napisalem ze prawo moze mi tego zabronic ( w sensie caly czas zabrania jak sam slusznie zauwazyles, ale jak dotad nie zostalem ukarany za to nie liczac smiesznego zbanowania konta na jakimis forum)

ROZUMIESZ?

Na szczescie Polska to spory kraj i prawdopodobienstwo ze sie spotkamy nawet przypadkowo sa mniejsze niz w totka.

Pozdrawiam

stary 12-04-2007, 16:46   #3897
Darotaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów

Imię: Darota
Profesja: Elite Knight
Gildia: N /G\
Poziom: 103
Domyślny

Chcialem sobie poexpić innym charem a tu takie lagi ze n/c
Darotaa jest offline  
stary 12-04-2007, 18:46   #3898
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
"jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal" - czytanie ze zrozumieniem tobie tez nie zaszkodzi
Ok pokusze sie o zinterpretowanie tego specjalnie dla ciebie. Otoz napisalem ze prawo moze mi tego zabronic ( w sensie caly czas zabrania jak sam slusznie zauwazyles, ale jak dotad nie zostalem ukarany za to nie liczac smiesznego zbanowania konta na jakimis forum)
ROZUMIESZ?
Na szczescie Polska to spory kraj i prawdopodobienstwo ze sie spotkamy nawet przypadkowo sa mniejsze niz w totka.
Pozdrawiam
Wychodzisz z głupiego założenia... Bo z tego co powyżej napisałeś wynika że, jeżeli byś mordował ludzi na ulicy to ja widząc to, nie mogę Ci zwrócić uwagi, że robisz źle bo nie stanowie prawa? ( oczywiście hiperbelizacja zamierzona )

W prawie polskim istnieje też takie coś jak odpowiedzialność cywilna... Jeżeli widzę, że komuś okradają sklep lub jeżeli kogoś biją na ulicy polskie prawo zobowiązuje mnie do tego, by powiadomić o tym, odpowiednie organy władzy...

Niemyśl sobie, że jestem jakimś filosemitom - bo za takiego się nie uważam. Ale nie rozumie co poniektórzy widzą dobrego w założeniach A. Hitlera...

@ Daarota i inni co mają lagi

Ja wam dam swój net, a wy mi dajcie swój czas którego mi tak brakuje .
Ja lagów nie mam od dawna

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 12-04-2007 o 18:49.
Fin'er jest offline  
stary 12-04-2007, 20:02   #3899
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Widze ze nawet nie ma sensu tu wchodzic i czytac czegokolwiek bo wiekszosc to jakies bzdety. Teraz od kilku stron Fin~ bedziesz pisal o "nazistowskim zachowaniu" Blacova? Jesli Cie tak to bardzo interesuje pogadaj sobie z nim na priv nie piszesz o jednym bez konca.

Btw. Xuso to nie jest tak ze tylko ty miales lagi to chyba wszyscy mieli tego freeza i lagi bo nawet na filmie to widac.
Tu z mojego widoku jak chcecie :
http://rapidshare.com/files/25468030...edies.rec.html
Ryba_90 jest offline  
stary 12-04-2007, 22:29   #3900
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
Widze ze nawet nie ma sensu tu wchodzic i czytac czegokolwiek bo wiekszosc to jakies bzdety. Teraz od kilku stron Fin~ bedziesz pisal o "nazistowskim zachowaniu" Blacova? Jesli Cie tak to bardzo interesuje pogadaj sobie z nim na priv nie piszesz o jednym bez konca.

Btw. Xuso to nie jest tak ze tylko ty miales lagi to chyba wszyscy mieli tego freeza i lagi bo nawet na filmie to widac.
Tu z mojego widoku jak chcecie :
http://rapidshare.com/files/25468030...edies.rec.html
A kto Ci każde czytać moje posty ? Ty myślisz, że mnie interesuje to czy tylko Xuso~ miał lagi czy ty też ?

Pfffffffff

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania