|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jak, mojim zdaniem tak, by było nam jak najlepiej i najwygodniej. Jak ktoś chce latać do szkoły w garniaku to niech lata, a jak ktoś woli krótkie spodenki i T-Shirta to niech lata w T-Shircie
![]() EDIT: W T-Shircie ze spodenkami ofkors ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fajnie by było tak jak teraz proponują posłowie by powrócić do mundurków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Ja mam mundurki w szkole.. DO DUPY.
Wolałbym chodzić normalnie, tzn na czarno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Hmmmzzzz a jaki masz kolor mundurków? A jak na teście próbnym kompetecnyjnym w gimnazjum w zeszłym roku było coś o mundurkach to napisałem na bardzo dużo zalety mundurków. Że Andrzej Radek był dumny ze swojego i w ogóle
![]() ![]() EDIT: Wypracowanie [najwyżej punktowane] było jakieś takie: Dyrekcja w twojej szkole chce wprowadzić nakaz noszenia mundurków. Napisz do gazetki szkolnej co o tym sądzisz. Posłuż się przykładami z literatury. Mój kumpel nie wiedział co pisać to napisał, że czytał ksiązkę o marynarzu, który ciągle chodził pijany, więc mundru nie oznacza, że jest się super ![]() Ostatnio edytowany przez Bambuko - 05-10-2004 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja najczesciej nosze luzne (ale nie wiszące :/) jeany, do tego stare znoszone czarne trampy do gry w pilke (na polowkach sznurowadel), ciemny sweter, ciemna jeansowa kurtka z mozliwie najwiekszym, nastawionym kolnierzem, heary ściekające po plerach, warkocz na skroni, szrama na łapie i strzeżcie sie bo Khan nadchodzi!...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Ja powiem tak:
widzę skejta - myślę "idzie jaracz ziela" widzę gościa normalnie ubranego - nic nie myslę widzę gościa w garniturku - myślę "idzie kujon" widzę metala - myslę "o, idzie za***isty koleś" Wniosek: Najlepiej ubierać się w rzeczy czarne ;] A, przed chwilą odkryłem niezwykłą prawdę: TERMINATOR BYŁ METALEM!!!
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() ech, jeansy, t-shirt wysłużone buciki do latania po drzewach i wyskakiwania oknami parteru na boisko
![]() Oh, a jak mam zły dzień to sie wkładam czarny sweter i każdyt wie, że jestem zła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() zla to ty jestes z natury!!!
ja sie ubieram zawsze na czarno +jeansy |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() W co sie ubierac ? Ogolnie to w to co wygodne... a w co ja sie ubieram ? Jeansy 3/4, dluga koszulka... albo czarne spodnie (takie z deka skatowe, ale tez jakby metalowe) i t-shirt dosyc dlugi (dlugi to znaczy nie do kolan, ale taki za posladki). Mam dluzsze wlosy niz inni ludzie w mojej klasie wiec wygladam zaje**** Muahahhaha ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @Ulrek
Dzielisz ludzi na podstawie ubierania sie..? A co do tematu do szkoły powinno się chodzić w: *Słomiany kapelusz (jeśli dodatkowo będzie bodziurawiony to max szpan) *Koszula rozpięta tak aby wyeksponować klatę *spodnie-ogrodniczki, koniecznie do kolan!!!(fajnie jeśli bedziesz miał na pośladkach szpanerski napis typu: "Kiss my ass" *skarpety nie wskazane(jeśli jest bardzo zimno na upartego możesz włożyć, ale KONIECZNIE bez "palców") *na nogach aby poczuć się w pełni "cool" OBOWIĄZKOWO gumiaki typu ziemia-ziemia(najlepiej czerwone lub żółte, a jeśli dodatkowo domalujesz sobie płomienie, laski będą się na ciebie rzucały) *No i na zakończenie żaden ziomal nie może się obejść bez krowiego łancucha, włożony z jednej strony włożony do kieszeni, z drugiej zapięty o szluwkę)Musi być na tyle duży, aby przy każdym kroku było słuchać, że idzie Boss. Ubierając się w ten sposób wzbudzisz pożądanie kobiet i zadrość kolegów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2004
Lokacja: Wroclaw/OLOR3MIASTO HEHE
Imię: Necay/Prolender
Profesja: Elite Knight
Gildia: Excessum/Virtue
Świat: Iridia/Iridia
Poziom: 9x
|
![]() Oczywiscie, że szerokie spodnie, szeroka bluza z kapturem... No i majtki, skarpetki ...
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja se chodze luzno i wygodnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jak Kto Chce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Ja ubieram się w czarane obcisłe dżinsy, bluzę z napiem "Skejci Rullez" i czapkę "bejsbolówkę"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() Co jest qrwa czy tu sami metale sa??
kajteq: "Oczywiscie, że szerokie spodnie, szeroka bluza z kapturem... No i majtki, skarpetki ..." --chyba bokserki ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() My chłopaki powiniśmy chodzić ubrani jak komu pasuje natomiast dziewczynu to im są niepotrzebne ciuchy tylkojakaś sexy bielizna no chyba że kaszaloty to te nieh noszą ubrania takie które zakrywają ihc brzydote. <roftl>
|
![]() |
![]() |