![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Nie podoba mi się woda vs powietrze i zachowanie się boga wojny. Okna w domku są stare, literówek kilka, no i mieszanie polski z angielskim. Tak ogólnie dobrze, ale kilka rzeczy do poprawy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie podobają mi sie dialogi:
Jako bochaterów dajesz boga wojny, łowce i początkującego maga, a gadają sobie jak dobrze znające się dzieciaczki na placu zabaw. Nie chce cie obrazić, broń Boże, ale tak to wygląda. No bo patrz np. na ten tekst: Cytuj:
Cytuj:
Graficznie nie widze większych błędów. A jeśli chodzi o fabułę, to powiem tyle, że nie wiele się tam dzieje, do tego walka wody z powietrzem i te angielskie zaklęcia (za którymi nigdy nie przepadałem). A takie małe plusy to: Powietrze nie traci krwi. Już sie bałem że jednak ale po przyjżeniu się okazało się że nie ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 14-04-2007 o 09:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Noto macie tu kolejny odcinek
![]() ![]() Reszta pójdzie z górki ![]() Odcinek 4 82. ![]() 83. ![]() 84. ![]() 85. ![]() 86. ![]() 87. ![]() 88. ![]() 89. ![]() 90. ![]() 91. ![]() 92. ![]() 93. ![]() 94. ![]() 95. ![]() 96. ![]() 97. ![]() 98. ![]() 99. ![]() 100. ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 101.
![]() 102. ![]() 103. ![]() 104. ![]() 105. ![]() 106. ![]() Komentujcie ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak właściwie nic ciekawego poza fabułą. Graficznie nie jest źle, ale powalają mnie te literówki. Jest też jeden głupi dialog na początku. Sam nie wiem jak to ocenić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo cos za szybko dajesz te części zamiast potrzymać nas w niepewności to ty codziennie dajesz nowa cześć ^^
Gdzieś tam zjadłeś albo zamieniłeś literki ale co tam ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Jak można w ogóle widzieć wiatr? Dlaczego tak od razu poszli jak tylko usłyszeli pierwsze zadanie? Potem będą musieli wracać po drugie
![]() ![]() Standardowo literówki.
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() no tak outfit turok'a wygląda jak z fma bo był robiony na wzór fma
![]() ja już myślałem że dasz mi jakąś daremną role... ale podróżnik ktory ma "kamyczek" podoba mi się 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Literówki
To już mnei zaczyna wkurzać. Nie hcodzi tu o wasze uwagi na ich temat, ale oto w jak dziwny one sposób powstają ![]() @Kalansanty Skrbu samego w sobie to nie, ale tu chodzi o znalezienei prawdziwego sprawcy ![]() @Shuki O jaki ci chodzi dialog? @Turok Jeszce wystąpisz ![]() @down Nie zmienie tej podłogi, ponieważ ona jest ładniejsza od tej nowej, bo ma te fajne wzorki ![]()
Trylogia "Shrek, Osioł, Fiona..." - Zakończona Treasure of death - Zakończony Syn Marnotrawny - Niedokończony Notka Ostatnio edytowany przez DracoR - 14-04-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Graficznie OK, oprócz tej czarnej podłogi, o której mówiła Druidka. Zmień ją na nową, bo to na prawdę rzuca się w oczy.
Fabuła tak średnio mi się podoba, tzn. jest OK, ale te kamienie są takie jakieś mało oryginalne @up Wzorki rox xD Ostatnio edytowany przez Kedven - 14-04-2007 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Imię: Arkwan Tock
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Misie podłoga podoba!
![]() No wszystko ok, a literówki to tam nieważne. 11/10
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Bardzo fajne podoba mi sie bardzo do tego trzeba miec talent chyba
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @DracoR
Dialog: A: Co się stało? B: I to dużo, ale o tym za chwilę. Powinnio być "Coś się stało". Ale to taka drobna literówka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dużo obrazków, mało miejsc - tego nie lubię :/ Wolałbym 5 obrazków, które przedstawiają np. 3 różne miejsca.
@Down Ale mogłeś zrobić to w innej formie, np. że oni gdzieś wędrują po lesie w czasie rozmowy.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez RozP - 16-04-2007 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Hmm... A tu masz 25 pobrazków przedstawiajacych 4 różne miejsce... Ja to robie długie i treściwe, a nie Krótkie i efektowne :/ @Topic Next part dam może we wtorek, bo musze zrobić coś ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Hmm... Nie ma co oceniać
![]() OD strony graficznej jest ładnie. I tylko tyle ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() GRaficznie ladnie...
Fabularnie troche przypomina niektore filmy xD Jakis ziomek zostal skazany za nic i chce sie oczyscic z zarzutow ;p Pozatym fajnie ze az tyle obrazkow
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Dziwne, jakim cudem dopiero teraz widze nową część? No dobra ale nie o ty chciałem gadać.
Niestety z tego co widze nie wiele sie zmieniło, nawet w porównaniu z poprzednim fake, mimo że wątek główny jest inny, to wątki pobczne są w dużym stopniu sobie bliskie, podam nawet pare przykładów: Bohater główny to super hero z magicznymi sztuczkami, przyjaźń bohaterów, poszukiwanie jakichś artefaktów, ogólnie panująca tajemnica. Pokusił bym się nawet o stwierdzenie że jest to Shrek, Osioł i Fiona w nowej skórze, sądze że po głębszych analizach znalazł bym więcej dowodów. Zachacze jeszcze o temat tekstów, niestety tutaj prawie nic nie poprawiłeś, w prawdzie nie gadają już ze sobą jak dzieciaczki znające się od kołyski (za co plus), jednak główny bohater (czyli Sezu) ma teksty niczym ziomuś z ławeczki, a nie jak bóg wojny. W ostatnich scenach, nawet mnie troche zaskoczyłeś, ni stąd, ni z owąd Aress sprzeciwił się swojemu przełożonemu, co było zupełnie nie spodziewane (sądze że nie tylko z mojej strony), może to być ciekawy zwrot akcji, mam nadzieję że go rozwiniesz ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolejny swietny odcinek tego fake'a 9/10
a jesli chodzi o apostrofy to pogadaj z miszą |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I przyszła kolej na kolejny odcinek
![]() Odcinek 5 107. ![]() 108. ![]() 109. ![]() 110. ![]() 111. ![]() 112. ![]() 113. ![]() 114. ![]() 115. ![]() 116. ![]() 117. ![]() 118. ![]() 119. ![]() 120. ![]() 121. ![]() 122. ![]() 123. ![]() 124. ![]() 125. ![]() Reszta niżej ^^
![]() |