Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-04-2007, 20:28   #1
TadzioS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Malvera
Poziom: 29
Poziom mag.: 29
Pytanie PK dla sorca i druida

Witam!
Mam 29lvl 29mlvlsorcerera (facc, miał 31lvl ale padłem przez pk). Mam rowniez 24lvl druida mlvl 24mlvl. Na sorcu eq mam takie: crusader helmet, scarf, crown armor,plate legs,dragon shield, nie mam butów bo przy dedzie wypadły Drut eq: devil helmet, elven amulet,knight armor, plate legs, croco boots, medusa shield. Na sorcu mam 3k kasy w banku dlatego nie chce już grac na postaci nie dawno koleś mnie oszukał i straciłem 35k (bohy) heh... Na druidzie mam 1k wydałem na eq ale teraz mam już 50piórek jeszcze jedne 50 i bede mieć 100 czyli jakieś 10k ale to tak za tydzień ale druid mnie za bardzo nie interesuje tylko sorc. Z sorca chce zrobic PK (red skull) nie mam na nim run i kasy nudno mi jakoś więc dlatego robie skulla. I teraz mam prosbe do Was o porade skąd mam wziaść kase na runy i mf... a może mam coś z eq na gorsze przełożyć lub kupić lepsze?? Albo może znacie jakieś sposoby innego zarobienia kasy (bez wykorzystywania run i mf) Plz porady!! Plz porady!! A także chce zeby ten temat był rownież jako poradnik dla PK: Najlepsze miasto dla PK dla lvli 20-35, runy potrzebne (ilosc w bp) Mam także pytanko czy w Kazz dobrze mi bedzie PeKować? Jakbym miał kasę tobym wiedział jak PeKować ale niestety nie mam
TadzioS jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-04-2007, 20:42   #2
Twoj_Miszcz
Zbanowany

Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Twoj_Miszcz ma numer GG 5157895
Domyślny

lol,znajdz se pk team,czyli jakies 4 osoby + ty,kupcie bp sd i robcie kombosy,chyba ze wolisz normalnie pekowac to zrob zerka i fd/fe jak mozesz + troche hmmow zrob no i wez jakeis biedne eq(scale armor,studded legsy legion helemt dwarfen shield) i szukasz gdzies po respach dla takich 20 ~ lvli odpowiednich ofiar(najleoiej sorkow) zreszta poogladaj filmy jak pekuja 30 lvle ~
Twoj_Miszcz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2007, 20:48   #3
TadzioS
Użytkownik forum

Domyślny

dzieki za rade z tym teamem ale co do ogladania filmow ogladalem duzo ale owszem zaje.biscie pekowali ale mieli PACC i sd a co do teamu sprobuje zrobic xD
stary 09-04-2007, 21:07   #4
salatka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Domyślny

nie wiem jak inni, ale ja bym sprzedal to eq, po co takie do pkowania, zwykly p set starczy ;] a kasa na mfy i runy by byla
stary 09-04-2007, 21:16   #5
TadzioS
Użytkownik forum

Domyślny

Niom to chyba zrobie tak zbiore dobry team sellne to eq i zaloze eq takie jak kolega wymienil scale armor itd a za kasy z eq kupie runy i mf a jeszcze team sie zlozy to bedzie cacy ale najpierw trzeba miec ten team....
stary 09-04-2007, 21:28   #6
Dozorca
Zbanowany

Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Wrocław

Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
Domyślny

pisz na trade że szukasz ekipy na deserta weź parcel, sd i kilka mf
btw. polecam bić knighta, najlepiej facc

good luck
Dozorca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2007, 22:15   #7
TadzioS
Użytkownik forum

Domyślny

ok bic knighta a jak reszta sie na mnie tez rzuci?? a jak beda tez przygotowani na takie cos?? Ooo
stary 09-04-2007, 22:24   #8
Dozorca
Zbanowany

Data dołączenia: 10 01 2007

Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TadzioS Pokaż post
ok bic knighta a jak reszta sie na mnie tez rzuci?? a jak beda tez przygotowani na takie cos?? Ooo
poczekaj az reszta zniknie z ekranu, po prostu idź za swoją ofiarą i zaatakuj.. wątpie że ktoś zacznie Cie bić zazwyczaj inni uciekają gdzie pieprz rośnie jak widzą że masz sd... jakiś sorc może mieć czasem kilka mf ale to nie powinno byc problemem
Dozorca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-04-2007, 20:34   #9
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

sprzedaj eq, kup sd, mf, ihy, popros kogos z paccem zeby ci kupil magic walle; idz na deserta z jakimis ludzmi ktorzy jeszcze go nie wykonali, w pokoju ze skrzynkami gdy bedziesz juz pewny, ze wszyscy wzieli z nich nagrody, uderz raz z gfb (zeby sie nie wylogowali), postaw 2 magic walle w przejsciu by nie mogli uciec, nastepnie zsummonuj 2 lidery/dsy, bij ich summonami + sd przy malej ilosci hp, przy tym uwazajac by postawic kolejne magic walle gdy tamte znikna;

jesli dobrze pojdzie bedziesz 30k do przodu, lub 20k jesli nie bedziesz chcial nabic rsa
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 17:34   #10
Extari
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Shivera
Poziom: 108
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Extari ma numer GG 538387
Domyślny

Co do pkowania na desercie radze skołować jeszcze 1 albo 2 osoby. Gdy juz bedziesz w pokoju z nagrodami od razu leć do przejscia i zastaw sie parcelami i zarobek gwarantowany ;D
Extari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2007, 03:40   #11
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Extari Pokaż post
Co do pkowania na desercie radze skołować jeszcze 1 albo 2 osoby. Gdy juz bedziesz w pokoju z nagrodami od razu leć do przejscia i zastaw sie parcelami i zarobek gwarantowany ;D
Taa ;d nawet nagrywałem z tego film...jak wsadzi w miejsce ropa kase żaden problem ;d wypadnie coś innego na desercie zawsze są zyski starajcie się jak najszybciej go zabić ;d

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania