Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-04-2007, 17:24   #3041
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

The Chaotic Paladin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Szyszylewo koło Cycynopola

Stan: Usunięty
Imię: Thalle
Profesja: Knight
Gildia: Noł Fiir
Świat: Kyra
Poziom: 18
Skille: 41/51!
Poziom mag.: 4
Domyślny @2Zenek

Prawda jest, ze to forum ograniczylo sie do wypowiedzi na nie zbyt wysokim poziomie i do nie zbyt inteligentnych osob na nim sie wypowiadajacych, ale....

...Zenek, mógłbyś coś napisac od siebie na temat twojego odejscia. Juz nie chodzi o tlumaczenie sie tylko o zaspokojenie ciekawosci innych. Wiem, wiem po co masz to pisac? A chociazby po to zeby obronic samego siebie, po tym jak straciles duzo w oczach innych ludzi. Nasuwa sie nastepne pytanie, po co ci to?...

... No na to juz sam sobie odpowiedz i pomysl czy sie oplaca.

Nie ukrywam, ze zawiodlem sie osobiscie na tej decyzji, ale zapewne cie to nic nie obchodzi.

Out.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2007, 17:38   #3042
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ebernardyn Pokaż post
Hahahaha, mocny jesteś. Zobacz na swoje posty przed tym jak Zenek odszedł z WiW a teraz. W życiu nie napisałbyś takiego czegoś do Ravina itd. Czujesz się pewny i zaczełeś kozaczyć?
Jakie posty?
Podaj przyklad, niby czego sie balem?
0lik jest offline  
stary 14-04-2007, 18:44   #3043
Walle
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
Prawda jest, ze to forum ograniczylo sie do wypowiedzi na nie zbyt wysokim poziomie i do nie zbyt inteligentnych osob na nim sie wypowiadajacych, ale....

...Zenek, mógłbyś coś napisac od siebie na temat twojego odejscia. Juz nie chodzi o tlumaczenie sie tylko o zaspokojenie ciekawosci innych. Wiem, wiem po co masz to pisac? A chociazby po to zeby obronic samego siebie, po tym jak straciles duzo w oczach innych ludzi. Nasuwa sie nastepne pytanie, po co ci to?...

Nie ukrywam, ze zawiodlem sie osobiscie na tej decyzji, ale zapewne cie to nic nie obchodzi.

Out.
A jakbyś Ty i 5 innych osób(mowie o Zenku i o 5 innych osobach) wchodził na vent i chciał walczyć w wojnie a 35 innych osób wchodziło raz na tydzień i pytało się, co z wojna to, co byś zrobił? Wydaje mi się ze to ile Zenek stracił w tej wojnie wystarczająco tłumaczy jego odejście, inaczej ujmując rzecz ta wojna była Zenek vs NF a tak naprawdę to Zenek nie miał tak do końca, o co walczyć.
Walle jest offline  
stary 14-04-2007, 18:54   #3044
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:

Out.
Zawiodles sie na nim??;o co Ty wogole pierdolisz? Nie bierzesz udzialu w wojnie wiec sie zamknij, wiesz co to tracic siano na blessy, na runy itp... no i oczywiscie gleby nie koniecznie ze swojej winy. Ja zrobilbym bym to duzo wczesniej niz Zenek.
stary 14-04-2007, 19:15   #3045
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Zawiodles sie na nim??;o co Ty wogole pierdolisz? Nie bierzesz udzialu w wojnie wiec sie zamknij, wiesz co to tracic siano na blessy, na runy itp... no i oczywiscie gleby nie koniecznie ze swojej winy. Ja zrobilbym bym to duzo wczesniej niz Zenek.
Mnie się wydaje ze to nie chodzi o kasę ani o to ze Zenek wymiękł tylko o to, że poprostu większość ludzi z WiW nie brało tej wojny na poważnie. Wiecie jak jest, polaczki potrafią expic po 24/7 a jak jest wojna to się nie pokazywać przez parę tygodni;/
Walle jest offline  
stary 14-04-2007, 19:28   #3046
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walle Pokaż post
Mnie się wydaje ze to nie chodzi o kasę ani o to ze Zenek wymiękł tylko o to, że poprostu większość ludzi z WiW nie brało tej wojny na poważnie. Wiecie jak jest, polaczki potrafią expic po 24/7 a jak jest wojna to się nie pokazywać przez parę tygodni;/
Między innymi dlatego opłaca się trzymać ze swe.
Nide Wune jest offline  
stary 14-04-2007, 20:01   #3047
Grenvix
Użytkownik Forum

Grenvix's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Kraków

Domyślny

I między innymi dla tego Xolorian razem z innymi rozsądnie myślącymi Polakami, a nie takimi którzy wybieraja gildie tylko ze względu na to że po drugiej stronie walczą Szwedzi byli w NF od początku

Pozdro
Grenvix jest offline  
stary 14-04-2007, 21:12   #3048
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Zenek na brak kasy nie narzeka. Ale bardziej na nadmiar charow , ktoorymi na battle czasem nie mial kto grac ,kilku osobom z WIW juz sie znudzila Tibia , niektore noobki sie nie braly aktwynego udzialu w wojnie i tyle.Bo nie wszystkim normalnym ludziom chce sie biec do kompa zeby zrobic mass loga bo ktos lognal jak to robilo nf gdzie po 10 minutach sie zbieralo 30 osob .
Exodus jest offline  
stary 14-04-2007, 21:14   #3049
z3n3k
Użytkownik Forum

z3n3k's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2006

Pergamin

Cytuj:

Out.

Hmm... No okey jeżeli tak bardzo tego chcesz to masz ;] No więc jeżeli chodzi o powód to jakoś mi się nie widzi dalej ta wojna w momencie gdy na umówioną godzine przychodzi 10 osób zamiast 30-40 lub gdy w godzinach kiedy tak naprawde powinno byc troche osób wieczorem nie ma nikogo (prócz pare osób na które w każdej chwili można było liczyc). Nie chodzi tutaj o brak kasy czy coś w tym stylu bo o hajs się nie mam co martwic. Poprostu czemu ja mam się poświecac za wszystkich, mam tracic swój czas itd jeżeli reszta ma to wszystko w dupie? Ja się biłem wtedy za nich, to niech się biją teraz sami za siebie... Nie chce się tutaj bronic albo coś w tym stylu, byłeś ciekawy to ci napisałem jak wygląda z mojej strony i nie obchodzi mnie to, że straciłem w oczach innych albo co odpisze na tego posta trole z tego forum typu pro Nide Wune, bo poprstu szkoda zniżac się do takiego poziom...
stary 14-04-2007, 22:01   #3050
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Zamknij juz pisde i sie tu nie wypowiadaj ok? Zaloz sobie temat o wydarzeniach z harmoni i tam spamuj. Nie wiesz o mnie nic wiec sie o mnie nie wypowiadaj, nie znasz mojego nicku i nie wiesz czy biore/bralem udzial w tej wojnie. Ponadto jakbys posiadal postac na kyrze i podal jej nick to ty bys byl ta osoba gryzaca ziemie. elo

@Zenek: Tak myslalem, ze to jest powodem. : D Bo w zasadzie ktos tam wyzej napisal o tym ze Polacy expia a jak jest wojna to sie dlugo nie pokazuja. Fakt, z co niektorymi tak jest... nie bede pisal po nickach xd
stary 14-04-2007, 22:36   #3051
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez z3n3k Pokaż post
Nide Wune, bo poprstu szkoda zniżac się do takiego poziom...
Poprostu sądze że niemasz na co kasy wydawać.

www.pajacyk.pl jak niemasz co robć tylko na tibie wydawać

Heh a tak sczerze, z WiW tylko Mootha by mi było żal gdyby nie fakt że przeszedł na World of Warcraft. Bo tak szczerze to tylko Mooth był ok.
Nide Wune jest offline  
stary 14-04-2007, 22:46   #3052
Jovere'xik
Użytkownik Forum

Jovere'xik's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nide Wune Pokaż post

Heh a tak sczerze, z WiW tylko Mootha by mi było żal gdyby nie fakt że przeszedł na World of Warcraft. Bo tak szczerze to tylko Mooth był ok.
A co Cię to interesuje na co on kasę wydaje?? Zazdrościsz?
And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit
Bitch
Jovere'xik jest offline  
stary 14-04-2007, 22:50   #3053
Walle
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Taka jest cecha ludzi, którzy cierpią na brak pieniędzy, zazdrościsz Zenkowi to zamiast pisać głupoty idź do pracy a nie wypowiadasz innym. Jego pieniądze w tibi, jego sprawa, proste.
Walle jest offline  
stary 14-04-2007, 23:02   #3054
The Chaotic Paladin
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Ale ty jestes kretynem, i utwierdzasz mnie i nie tylko mnie w tym przekonaniu z kazdym swoim postem.

Zreszta o ile dobrze wiem panie pajacyku to on wiekszosci postaci kupuje za kase w tibi, co mu sie potem splaca podczas robienia wiekszych questow tymi charami.

Moral? Idz sie utop.
stary 14-04-2007, 23:11   #3055
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walle Pokaż post
Taka jest cecha ludzi, którzy cierpią na brak pieniędzy, zazdrościsz Zenkowi to zamiast pisać głupoty idź do pracy a nie wypowiadasz innym. Jego pieniądze w tibi, jego sprawa, proste.
Heh no właśnie pracuje, niezarabiam multi, ale mało też nie.
Na Tibie niewydaje, a wydanie takiej sumy jaką on wydał to głupota.

Są rzeczy inne które mozna sobie kupić nie tylko tibia lol (no chyba że już wszytsko ma ) W każdym wypadku, nie zazdroszcze, musiałbym zazdrościć głupoty bo swoją kase wydaje rozsądnie, a co on ma z tibii? Nawet swojej pseudo tibijskiej władzy. Heh niechce wiedzieć jakiej furii dostaliby ludzie jakby im serwery zamkneli.

Jasne że jego kasa, ale według mnie takie wydawanie to głupota, i mam prawo to krytykować (Wolnośc słowa )pacc tak, jakies itemy tak, to da się zrozumieć, ale pare charów w tym na bank amas za swój chciał minimum 1500zł eh nonsens.

Ogólnie do Zenka innego nic więcej niemam.
Nide Wune jest offline  
stary 14-04-2007, 23:28   #3056
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

to garlerdona tez zenek kupil?
Kiroy Wind jest offline  
stary 14-04-2007, 23:30   #3057
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

To swojego mózgu tez uzywaj rozsadnie. Szczegolnie zanim cos tu napiszesz , Taka mala prosba .. : )
Exodus jest offline  
stary 14-04-2007, 23:33   #3058
Jovere'xik
Użytkownik Forum

Jovere'xik's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Heh no właśnie pracuje, niezarabiam multi, ale mało też nie.
Na Tibie niewydaje, a wydanie takiej sumy jaką on wydał to głupota.

Są rzeczy inne które mozna sobie kupić nie tylko tibia lol (no chyba że już wszytsko ma ) W każdym wypadku, nie zazdroszcze, musiałbym zazdrościć głupoty bo swoją kase wydaje rozsądnie, a co on ma z tibii? Nawet swojej pseudo tibijskiej władzy. Heh niechce wiedzieć jakiej furii dostaliby ludzie jakby im serwery zamkneli.

Jasne że jego kasa, ale według mnie takie wydawanie to głupota, i mam prawo to krytykować (Wolnośc słowa )pacc tak, jakies itemy tak, to da się zrozumieć, ale pare charów w tym na bank amas za swój chciał minimum 1500zł eh nonsens.

Ogólnie do Zenka innego nic więcej niemam.
No to po jakiego chuja wklejasz jakieś linki z pajacykiem ?Niech kupi całą kyre, Ciebie to nie powinno interesować, nie znasz go może jest zajebiście bogaty, może ma rodziców co dają mu 2.000 zł na tydzień? Sądzę, że na tibi bardzo dużo zarobił i może sobie pozwolić na takie wydatki.
And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit
Bitch
Jovere'xik jest offline  
stary 14-04-2007, 23:40   #3059
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

A co cie to debilu interesuje na co ktos kogo nawet nie znasz wydaje kase... Jedni wydaja na dziwki, inni na Ganje, jeszcze inni na %, Zenek wydaje na tibie... Po to jest kasa zeby ja wydawac. A tak do wiekszosci tych z NF przestancie teraz kozakowac bo jeszcze ze 2 tygodnie temu jak sprawa byla otwarta i nie wiadomo bylo kto wygra wojne, pisaliscie bardzo ostroznie a teraz juz ida wyzwiska i inne nie do konca smieszne sprawy.
JUST STFU
Keonek jest offline  
stary 14-04-2007, 23:54   #3060
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ebernardyn Pokaż post
Hahahaha, mocny jesteś. Zobacz na swoje posty przed tym jak Zenek odszedł z WiW a teraz. W życiu nie napisałbyś takiego czegoś do Ravina itd. Czujesz się pewny i zaczełeś kozaczyć?
hahaha eloelo ravina jest taki pro że olika kolege przyszedl bić w rl
to myślisz ze olik go lubi =O

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania