![]() |
#1401 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh Ta woijna , przeznija duzo ludzi przestalo grac :O ja na czas woiny narazie niemam zamiaru kupowac pacca i grac widz poczekam i kupie pacca i zaczne grac wbije 70 lvl i bedze rox ;] potem zrobie troche mlvli i bedze spox jak mi snów zache to moze i 100 wbije ;];] wiedz moze juz niebedze takim noobem jak jestem moze sie naucze pisac poprawnie i bede mial jeszce wicej koloegóe i moze jeszcze wicej perzyjaciul ;] widze ze sie rospisalem wiedz juz konicze pisac bo przynudzam pewnie
![]() ps.jak mnie bardzej poznacie to ja sadze ze niejestem az takim noobem ![]() i footo zeby forum bylo kolorowe [img]http://img211.imageshack.us/img211/6353/bu***f1.jpg[/img] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1402 |
Użytkownik Forum
|
![]() ładne fragi macie filmiki z wojny ?
Stalówka 15:16 Pawel Obi Van Kenobi [1]: kupie dobrom tarcze do jednej renki 15:16 Hesi Genix [1]: ja mam tarcze do 2 rak 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: a to niechce 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: bo w jednej renki 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: mam takom palke 15:17 Pawel Obi Van Kenobi [1]: szarom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wigon Saris
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ogar
Świat: Fortera/Premia
|
![]() Nom Bres tak trzymaj xD
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wigon'Saris - 12-04-2007 o 21:06. Powód: wstyd pisac xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: ...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
|
![]() @Bres~
Rozbrajasz mnie :O btw. niezła ortografia ![]() ![]() pzd ~~~ Nejfi =D
![]() |
#1405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
|
![]() Skad jest Denshi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#1407 |
Użytkownik Forum
|
![]() yoł
moja dziesiatka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glob'urden
Gildia: Brave Souls
Poziom: 124
Skille: 95+/80+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Darooks
Profesja: Elite Knight
Gildia: Finisterra
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Dodam tez coś od Siebie
![]() ![]()
![]() |
#1410 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Poziom: 106
|
![]() @Up
Na tym zdjeciu widać wszytkich polaczków którzy boją się brać udziału w wojnie (tym lepiej, bo byśmy mieli wiecej fragów) Pzdr. Dla: Pele,Bezel i Sorczereczek oni chociaż walczą |
![]() |
![]() |
![]() |
#1411 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1412 |
Guest
|
![]() Nie BOimy sie brać udziału w wojnie... LoL
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj malo wiesz o Forterze.. pozdro
![]() |
#1414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Ameryka
Imię: Gawahi Czan
Gildia: Gate of Satan
Poziom: 110
Skille: super
Poziom mag.: 66
|
![]() @luppy, boją się nie boją. wyjebane mam, nie chce mi sie od poczatku zaczynac tej samej dyskusji, bo kazdy wie lepiej i nikt nie jest na tyle odważny, zeby sie przynac do błedu. jedyna rzecz jaka mnie dalej w*****a, to to, że uwazasz sie za niewiadomo kogo. grasz Amura, tak? jesli tak to nie masz sie czym szczycic, wybiegles raz moze dwa na desert i tyle, a uwazasz sie za pro evul mastah pvpera. 'wiecej fragów dla nas'-jesli myslisz, ze Polacy, którzy dolaczyli są tylko free fragami, to spójrz na liste top fragerów, gdyby nie my to prawdopodobnie ta wojna byłaby już skonczona miesiąc temu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Darooks
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() kometowac tego to nie bede, jezeli nie chce ktos dolonczyc to go nie namowisz
![]() |
#1416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Drugi owner Sath Maela?
@Darooks A ty siedz cicho po tydzien po wojnie odszedles :S Nie ma to jak polscy mastahowie:>
Ostatnio edytowany przez Keel - 15-04-2007 o 01:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Trzcianka
Imię: Sath Mael
|
![]() A trzeciego moze znasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Poziom: 106
|
![]() Chodzi mi o to że w tym kraju każdy martwi się o swoją dupe , nie nie uważam się za mastah pvp , bo wiem że nad tym aspektem gry musze popracować , wracając do tematu taki typowy polski forteriańczyk nawet jesli dojdzie do wojny to padnie 2x time i albo "Ritred bye friends" albo "I wonna pay" taki polaczek pogardzi uha lub cokolwiek aby tylko on sam nie padł (mówie o "polaczkach" którzy stanowią większość)
p.s: Sytuacja jest podobno także u Br. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Guest
|
![]() Postanowilem zrobic cos takiego jak Fortera war. Jest to ots z dwoma teamami
finistera i br. jest okolo 25 osob w jednym teamie. Wybieralem top fraggerow. Teamy niemoga sie atakowac i wszystko co w war ots'ach potrzebne ![]() Lecz nieposiadam zewnetrznego ip. JEzeli ktos bedzie go hostowac prosze o podanie ip na pw. link : http://www.**************/file/mgemt6 haslo : ots Tutaj macie stronke do przeskanowania : http://virusscan.jotti.org/ Pozdrawiam. @Down Hehe. Niepopisałeś sie zbytnio swoja inteligencja Piteru poniewaz kazdy ci powie ze virusscan.jotti to jest nalepszy scaner virusowy. W ktorym uploadowany plik skanujesz 15'toma komerycjymi antyvirami. Wiec wpisz najpierw ta nazwe w googlach a pozniej sie wypowiadaj. A pozatym jak niechcesz to mozesz przeskanowac innym antyvirem. A pozatym tym sie nieskanuje kompa jak napisales tylko dany plik ktory wrzucisz na server. Nawet niemasz zadnych podstaw zeby mnie osadzac a jeszcze mnie wyzywasz. W pole idz! a nie w tibie grasz ![]() Pozatym popatrz na date mojego dojscia na to forum. Prawie dwa lata temu. Wiec prosze przemysl najpierw to co mowisz : ) Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez maandej - 15-04-2007 o 11:36. |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |