Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-04-2007, 23:49   #61
Dabeko
Użytkownik Forum

Dabeko's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Domyślny

Co do filmów to mi się podobały, ale zdaje mi się że się niedługo doigra
Dabeko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-04-2007, 01:04   #62
Lucyfer_666
Użytkownik forum

Lucyfer_666's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Słupsk

Profesja: Elite Knight
Domyślny lol

Ogladajac film wmv o dl twierdzilem ze to gildia z zasadami..
widzac tego kolesia to az zal mi sie zrobilo paru osob(jego ofiar)
myslalem ze na Aldorze jest masakra(pa) ale tu jest hmm.. armagedon xD?

@co do filmow
jestem fanem dobrego pk i fragi byly syte..sieg heil o/
Lucyfer_666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 02:07   #63
Bourne
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Eng

Gildia: Ambush <3
Domyślny

Smieszni jestescie chlopak zrobil dobry lvl i biega jak pierdolniety za kazdym i strzela Sd to i chyba wy byscie potrafili owneD.
stary 12-04-2007, 03:04   #64
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

Nie wiem czemu się dziwią niektórzy myślicie że tak łatwo zaje*** knighta na bocie?

co do filmów to mój ulubiony pker ;d ale szybciej bym zjadł gówno niż powiedział bym że jest najlepszy... tego knihgta bili by krócej ,gdyby nie szkoda im było na sd'ki moim zdaniem jakby tamtych kilka postaci magicznych co stały obok przyniosło każdy sobie po 5 sd i jeszcze donieśli Teretalowi to by go na kombo wzieli czasami przecież przy połowie się uhał(to znaczy nie bot sam siebie tylko bot postać ;p)

Ale gdybym miał punktować noty za styl zabijania to :
8/10 ma ;d ja robie to w lepszym stylu...
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 10:05   #65
Nolduriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bourne Pokaż post
Smieszni jestescie chlopak zrobil dobry lvl i biega jak pierdolniety za kazdym i strzela Sd to i chyba wy byscie potrafili owneD.
jak mu sie chce to robi chyba po to sa potwory zeby na nich lvle robic
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 14:03   #66
Bourne
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Eng

Gildia: Ambush <3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nolduriel Pokaż post
jak mu sie chce to robi chyba po to sa potwory zeby na nich lvle robic
Chyba mnie nie zrozumiales albo udajesz ze jestes madry ... napisalem ze na expil sie troche by wbic lvl ... i teraz nie trudo biec za gracze i pakowac w niego SD, pokaz mi tam gdzies good PvP. Co on takiego zrobil, biegl tylko za losiem i walil Sd. Dziecko ktore ma z 10 lat mysle ze dalo by rade. Jego Sd ma taki Power ze nie musi miec dobrego pvp tak jak napisalem biegnie za jeleniem i sypie Sd. Nie wiedzialem na zadynym z filmow dobrego PvP.
Polowa tych osob padla za Free, dlatego ze temu "Mistrzowi PvP" sie nudzi.
Jest zalosny tak jak reszta ktora pisze ze ma PVP.
OwneD <3
stary 12-04-2007, 14:11   #67
neSSonka
Użytkownik Forum

neSSonka's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
Domyślny

y0.
Co do fragow to niezle , ale powiedzcie ze trudno jest zabic ~100 Edeka
expiacego na warlockach ... raz dwa podjazd i chlopak niewie co robic: bic wrl wlaczyc utamke czy uciekac, a majac 140 Ed ciezko nieubic z zaskoczenia druta majacego kolo 700 hp ( Sd + Burst+ Combo od Warlocka np.).Myslem ze Glownie solo bedzie ale widzialem ze w 2 czy w 3 filmikach tak ow bylo. Ale coz pozazdroscic "umiejetnosci"
p0zdr0.

Ostatnio edytowany przez neSSonka - 12-04-2007 o 14:12.
neSSonka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 15:44   #68
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Chyba mnie nie zrozumiales albo udajesz ze jestes madry ... napisalem ze na expil sie troche by wbic lvl ... i teraz nie trudo biec za gracze i pakowac w niego SD, pokaz mi tam gdzies good PvP. Co on takiego zrobil, biegl tylko za losiem i walil Sd. Dziecko ktore ma z 10 lat mysle ze dalo by rade. Jego Sd ma taki Power ze nie musi miec dobrego pvp tak jak napisalem biegnie za jeleniem i sypie Sd. Nie wiedzialem na zadynym z filmow dobrego PvP.
OwneD <3
Aha czyli ma biec za nim, robic salta, zmieniac outfity i co jeszcze ? Zeby to pvp dla ciebie bylo "super" ??Ku*wa na tym opiera sie istota zabijania w tibii, biegniesz za celem i pakujesz w niego runy (oczywiscie sa trapy/mwallowanie itp). Najzalosniejszy to tutaj jestes ty, wg. mnie jego klepanie bez h keyow bylo na wysokim poziomie ( czesto trafiony cel ).
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 17:24   #69
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex Pokaż post
Aha czyli ma biec za nim, robic salta, zmieniac outfity i co jeszcze ? Zeby to pvp dla ciebie bylo "super" ??Ku*wa na tym opiera sie istota zabijania w tibii, biegniesz za celem i pakujesz w niego runy (oczywiscie sa trapy/mwallowanie itp). Najzalosniejszy to tutaj jestes ty, wg. mnie jego klepanie bez h keyow bylo na wysokim poziomie ( czesto trafiony cel ).
Zgadzam ze po czesci z Bourne ze biegniecie za celem i co chwile pakowanie SD nie jest zadnym pvp... a to co Ty napisales jest glupie. Jedynie stwierdzenie ze jak walil bez hotkeyow to troche pokazal pvp jest good... bo racja.. czesto trafial... ale to nie czyni go pvp mastah... Jakby zabil Reksona solo... bez wrl.. to zgodzilbym sie ze ma w miare dobre pvp... bo Tere~ nawet nie pomyslal o tym zeby w ktoras z ofiar walic sd jak bedzie miala mniej hp.. tylko walil na oslep...
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 17:45   #70
Zdjecia_rar
Guest

Domyślny

ci co sie wypowiadaja o jego zerowym pvp, to czy widzieli moze filmiki ze starej tibii z jego udzialem kiedy nie bylo jeszcze strzelania z hotkei w ludzi ?

gracie od tibia 7.92 albo jeszcze krocej. jestescie zalosni.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 18:35   #71
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Imię: Fagaro
Gildia: Redeemers
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
Zgadzam ze po czesci z Bourne ze biegniecie za celem i co chwile pakowanie SD nie jest zadnym pvp... a to co Ty napisales jest glupie. Jedynie stwierdzenie ze jak walil bez hotkeyow to troche pokazal pvp jest good... bo racja.. czesto trafial... ale to nie czyni go pvp mastah... Jakby zabil Reksona solo... bez wrl.. to zgodzilbym sie ze ma w miare dobre pvp... bo Tere~ nawet nie pomyslal o tym zeby w ktoras z ofiar walic sd jak bedzie miala mniej hp.. tylko walil na oslep...
No, Ciebie to rozlozyl jak NIE afkowales przed domkiem. walnal ci pota na drzwi i ty panika "co sie dzieje" i zamiast przesunac pota to uciekales w kiedunku dp. To sie wlasnie nazywa dobre pvp. potrafi zaskoczyc przeciwnika. Ogladajac filmy mozna powiedziec "tu ten ktos zle zrobil i dlatego tere go zabil" ale wszystko odbywa sie w ciagu paru sekund, i tere szybciej reaguje na zmieniajaca sie sytuacje niz np Ty ktory padl z mana shieldem i ssa w bp. A na forum sie wypowiadasz ze wystarczy zalozyc ssa i jego cudowne sd wejdzie jak kupa g... ale on cie rozwalil a ty jego nie

@ wszyscy inni.
Oczywiscie najlepiej jakby walil z lmm i roda na 7 level, ale wtedy tez byscie cos znalezli.

I tere nie lazi i zaczepia ludzi. na kazdego ma powod (na sharrka wyjatkowo naciagany) ale ma. 108 druid popisal sie swoimi wyjatkowymi zdolnosciami zabijajac jakiegos noob chara przed tym jak ukryl swojego pk na tibia.com ten palek w hero cave wyzywal tere jak ten byl na second charze i chcial mu cos sprzedac. Snagoth nie wiem za co padl, ale na 90% insulting.

Ostatnio edytowany przez Fagaro - 12-04-2007 o 18:38.
Fagaro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 19:08   #72
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Domyślny

@Fagaro
co do mojego pvp to czesto sie nie bije ale umiem szybko ocenic sytuacje i znalezc najlepsze mozliwe rozwiazanie.. nawet jesli ono jest z gory skazane na niepowodzenie.. dowodem moze byc to gdy wczesniej Teretalu, Jamespond, Bysen i jeszcze jedna osoba przyszli po mnie na elfy w ab... gdyby nie m walle Tere~ (tu tez mozna przyznac racje ze sprawnie ich uzywa) to bym uciekl.. a gdy mialem zablokowana droge m wallami to zmarnowalem chyba z pol plecaka uhow bo nie mogli mnie zabic... ale niestety bylem w pulapce z 4 osobami ktore mnie bily wiec niestety poleglem.
Co do mojego ostatniego deada to raczej nie chce sie wypowiadac. Widac bylo ze na poczatku postac stala przed domkiem nie ruszajac sie... bo po tym jak bylem w dp i wzialem bp blankow i food to stanalem przed domkiem i powiedzialem siostrze zeby na chwile przypilnowala Snaga, siostra nie gra w Tibie ani nawet nie usiadla przed kompem.. z fotela patrzyla na ekran i miala krzyczec jak sie bedzie cos dziwnego dzialo... jak zaczelo sie cos dziac to probowala cos robic ('uciekac') ale gdy przybieglem bylo za pozno. Wiem ze 99% osob czytajacych to, pewnie takze Fagaro uzna to jedynie za nieprawdziwa wymowke ale mam to gdzies... bo ja znam swoje mozliwosci i wiem ze jakbym byl wtedy przy kompie to napewno bym nie padl.. odsunalbym pota i do domku.. wiem, dlatego ze juz kiedys probowali mnie zabic przed domkiem... przyszlo 2 palkow 120+ i ed 110~, wiedzialem ze sie cos swieci to walnalem utamke jak nie widzieli, stanalem przed domkiem, zamknalem drzwi i czekalem.. jeden z nich mnie szybko odsunal a pozniej spam sd.. zdziwili sie ze utamka.. ja sie usmiechnalem i wszedlem do domku.
A co do reasonu to napewno nie insult bo ja nigdy nie insultuje, nauczylem sie tego grajac juz prawie 3 lata w Tibie. Padlem podobno za robienie trapow na pohu o ktorych pewnie slyszales.. padl w nich moj znajomy Sir Florek ktory powiedzial mi to pare minut po jego deadzie gdy zalogowalem sie w dp obok niego. To juz nawet nie jest naciagany reason jak w przypadku Sharrka tylko to jest wyssany z palca reason bo ja na poh wogole nie chodze.. a jak raz bylem i niechcacy zlurowalem na Mekile 1 gsa to kazal mi placic bp manasow. Dla spokoju zaplacilem i polazlem z tamtad bo mialem lagi. Ale DL sobie pomyslalo ze skoro 'zlurowalem' na Mekile 1 gsa... to mozna mnie takze posadzic o robienie trapow na pohu w dziurze z dragiem i zabic mnie za to... bo przeciez nikt sie nie przeciwstawi DL ;] to jest cala prawda o reasonach DL ^^
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 12-04-2007 o 19:10.
stary 12-04-2007, 19:57   #73
Nolduriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
@Fagaro
co do mojego pvp to czesto sie nie bije ale umiem szybko ocenic sytuacje i znalezc najlepsze mozliwe rozwiazanie.. nawet jesli ono jest z gory skazane na niepowodzenie.. dowodem moze byc to gdy wczesniej Teretalu, Jamespond, Bysen i jeszcze jedna osoba przyszli po mnie na elfy w ab... gdyby nie m walle Tere~ (tu tez mozna przyznac racje ze sprawnie ich uzywa) to bym uciekl.. a gdy mialem zablokowana droge m wallami to zmarnowalem chyba z pol plecaka uhow bo nie mogli mnie zabic... ale niestety bylem w pulapce z 4 osobami ktore mnie bily wiec niestety poleglem.
Co do mojego ostatniego deada to raczej nie chce sie wypowiadac. Widac bylo ze na poczatku postac stala przed domkiem nie ruszajac sie... bo po tym jak bylem w dp i wzialem bp blankow i food to stanalem przed domkiem i powiedzialem siostrze zeby na chwile przypilnowala Snaga, siostra nie gra w Tibie ani nawet nie usiadla przed kompem.. z fotela patrzyla na ekran i miala krzyczec jak sie bedzie cos dziwnego dzialo... jak zaczelo sie cos dziac to probowala cos robic ('uciekac') ale gdy przybieglem bylo za pozno. Wiem ze 99% osob czytajacych to, pewnie takze Fagaro uzna to jedynie za nieprawdziwa wymowke ale mam to gdzies... bo ja znam swoje mozliwosci i wiem ze jakbym byl wtedy przy kompie to napewno bym nie padl.. odsunalbym pota i do domku.. wiem, dlatego ze juz kiedys probowali mnie zabic przed domkiem... przyszlo 2 palkow 120+ i ed 110~, wiedzialem ze sie cos swieci to walnalem utamke jak nie widzieli, stanalem przed domkiem, zamknalem drzwi i czekalem.. jeden z nich mnie szybko odsunal a pozniej spam sd.. zdziwili sie ze utamka.. ja sie usmiechnalem i wszedlem do domku.
A co do reasonu to napewno nie insult bo ja nigdy nie insultuje, nauczylem sie tego grajac juz prawie 3 lata w Tibie. Padlem podobno za robienie trapow na pohu o ktorych pewnie slyszales.. padl w nich moj znajomy Sir Florek ktory powiedzial mi to pare minut po jego deadzie gdy zalogowalem sie w dp obok niego. To juz nawet nie jest naciagany reason jak w przypadku Sharrka tylko to jest wyssany z palca reason bo ja na poh wogole nie chodze.. a jak raz bylem i niechcacy zlurowalem na Mekile 1 gsa to kazal mi placic bp manasow. Dla spokoju zaplacilem i polazlem z tamtad bo mialem lagi. Ale DL sobie pomyslalo ze skoro 'zlurowalem' na Mekile 1 gsa... to mozna mnie takze posadzic o robienie trapow na pohu w dziurze z dragiem i zabic mnie za to... bo przeciez nikt sie nie przeciwstawi DL ;] to jest cala prawda o reasonach DL ^^

Czyzby ten 110 druid to nie byl przypadkiem Teretalu?

Cytuj:
OwneD <3
Wiesz co wg. mnie by bylo dobrym wyjsciem zebys zaczal troszke jasniej pisac bo z tego co wczesniej napisales mysle ze nie tylko ja bym tak napisal

Ostatnio edytowany przez Nolduriel - 12-04-2007 o 20:01.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 19:58   #74
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Imię: Fagaro
Gildia: Redeemers
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

@Snagoth
obiektywnie rzecz biorac, DL cie nie lubi. nie wiem skad to sie wzielo ale cala eternia to wie. Twoj opis sytuacji wydaje sie prawdopodobny. Pamietam jak kiedys dark legolas z dl lurnal gsa na kogos z IA na pohu i padl za to. DL toak sie oburzyl ze trzeba byc poj~ zeby sie czepiac o lurniecie gs na pohu....
stary 12-04-2007, 20:11   #75
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Domyślny

@Fagaro
Wlasnie, nie wiem jaki DL ma cel w tym zabijaniu osob na Eterni bez reasonu badz z ostro naciaganym reasonem ale tak jak poprzedniej wojnie bylem za DL i nawet dawalej hajs na runy itd memberom niektorym tak w tej wojnie ktora bedzie, bede za Loathe/Pinkami bo DL robi wieksze PA niz oni robili... a do tego Pinki sie przyznawaly ze robia PA a DL sie nie przyznaje choc dobrze o tym wie.
A czemu mnie DL nie lubi... nie wiem. Mysle ze poprostu 70~ ms jest latwym celem do zabicia a raczej taka postac nie bedzie nosic aola wiec mozna liczyc na loot.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
stary 12-04-2007, 21:36   #76
Xallin
Użytkownik Forum

Xallin's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Rybnik

Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 26:>
Xallin ma numer GG 10913627
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 20:31 William Mcgregor [90
: Sharrk, You'll be rooked now mate
Ehh :/ chciał zapłacić ;<
20:34 Sharrk [128]: you are rtge bext idiotts
20:34 Sharrk [128]: On this world
...
20:34 Sharrk [128]: can you kiss my ass
Mogłeś nie wyzywać
ładne fragi ale szkoda ofiar ;<
Pozdroo
Edit#
20:39 Sharrk [128]: kumasy_
20:39 Sharrk [128]: cyz nie
20:39 Sharrk [128]: rumincu jebanz
20:39 Sharrk [128]: pewnie nie kumasz
20:39 Sharrk [128]: idiotko
20:39 Sharrk [128]: co mowie
20:39 Sharrk [128]: ale huj
20:39 Sharrk [128]: ci w krzysz
/\ HAHAHAHAH xD ale polew ;x

Ostatnio edytowany przez Xallin - 12-04-2007 o 21:44.
Xallin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 21:44   #77
MetiuII
Zbanowany

MetiuII's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005

Domyślny

Heh, to Sharrk jeszcze gra? Pamietam kiedy jeszcze ankh nie bylo czyli cos tibia 7.3 heh xD Sharrk 30 knightem trenil przed GH w AB gdzie zreszta wszyscy polacy wpadlo paru 30, 40 sorcow, trapuja wyjscie i sdkuja go, kiedy on trenil afk xD
@Topic
Poprostu kozak;p
MetiuII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2007, 21:47   #78
Nolduriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MetiuII Pokaż post
Heh, to Sharrk jeszcze gra? Pamietam kiedy jeszcze ankh nie bylo czyli cos tibia 7.3 heh xD Sharrk 30 knightem trenil przed GH w AB gdzie zreszta wszyscy polacy wpadlo paru 30, 40 sorcow, trapuja wyjscie i sdkuja go, kiedy on trenil afk xD
@Topic
Poprostu kozak;p
polowa knightow z ab tam trenowala w tym ja
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 20:53   #79
Sharrketernia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Susz

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sharrk
Poziom: 127
Skille: 91/85
Poziom mag.: 7
Domyślny

Tak sie bawi ,tak sie bawi ETERNIA
Sharrketernia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2007, 07:45   #80
Rexibol
Użytkownik Forum

Rexibol's Avatar

Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 50
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rexibol Rexibol ma numer GG 5994909 Rexibol ma login Tlenu AUHAUAH@tlen.pl Adres Jabbera do Rexibol Send a message via Skype™ to Rexibol
Domyślny

Ech.. panowie, ja to z eterni ucieklem juz 5~ miesiecy temu, i jestem z tego bardzo zadowolony =))

Rexibol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania