|
|
#162 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
IMO jestes smieszny... Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 16-04-2007 o 00:31. |
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Wiślaczek-nie wszyscy. Dzieci z onetu wklejają dowody? witaj wśród zignorowanych dzieciaku nie szukaku-nie dość że Ci się nie chce to innych obrażasz Ostatnio edytowany przez PiXik - 16-04-2007 o 01:01. |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
|
>PiXiK
A jakiej reakcji się spodziewałeś? Napisałeś posta w stylu dziecka onetu, więc nie spodziewaj się normalnej dyskusji. Jakoś wcale mi nie leży szukanie filmów z dokładnymi akcjami Barcelony, w których był/nie było karnego etc., bo po co mi to? |
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@All Co sadzicie o finale Pucharu Angli? Kto wygra MAnu czy Chelsea? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#167 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
|
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
|
|
|
|
|
|
#169 | ||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
![]() co do pucharu Anglii , piłkarsko postawiłbym na Mu. Ale jeśli chodzi o farty Chelsea nie ma sobie równych ostatnimi czasy ciekawy mecz. Ciekawe czy oleje go ktoś i skupi się na lidze-wszystko takie ciekawe |
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
|
|
|
|
|
|
|
#172 | |||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie widziales zadnego z ostatnich 10 meczow Chelsea, ale mimo tego twierdzisz ze Cheslsea wygrywa w glownej mierze przez farty. W lidze od dawna nie przegrala i nawet nie stracila bramki, ale oczywiscie wygrywa przez farta. Cytuj:
@__DARK_SVEN__ O co Ci chodzi? Nadal nie pokazales mojego posta gdzie napisalem, ze Real przegrywa tylko i wylacznie przez trenera. |
|||
|
|
|
|
|
#173 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
MU jest w lepszej formie, Chelsea cudem poradziła sobie ze słabszą od MU Valencią, Manchester zmiażdży Chelsea na swoim stadionie
Oglądałem większość spotkań Chelsea, zwłaszcza tych ostatnich i muszę powiedzieć, że cały czas wygrywają po bramkach w końcówkach - mecze z Watfordem, Blackburn i Valencią. |
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
2.Tak się składa że widziałem i gol w dogrywce jak i gol w 90minucie to jest przedewszystkim szczęście. No i różnie można rozumieć farta |
|
|
|
|
|
|
#176 | ||
|
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
|
Cytuj:
Cytuj:
Popatrz na naszą obronę. Chelsea to nie Roma po której C.Rolando jechał jak chciał.
|
|
|
|
#177 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
@up:Spoko spoko, mecz na OT był dawno temu. Przekonamy się kto jest lepszy już za kilkanaście dni
![]() Cytuj:
Chelsea jak dla mnie ma słabszą formę niż kilka miechów wcześniej. Być może to nie do końca prawda- takie mam po prostu odczucie. Ale nie zamierzam się o to poważnie kłócić ponieważ, nie interesuję się tym klubem tak bardzo jak inni fani typu Maggic.Zresztą nasze spekulacje nie będą miały końca, aż do meczu miedzy tymi dwoma team'ami. Mam nadzieje, że mecz potoczy się bez żadnych większych pomyłek sędziego i jakiś incydentów niemiłych. Wtedy na pewno wyjdzie to, kto jest lepszy. Jeśli to Chelsea wygra- oczywiście będę ogromnie rozczarowany, ale będę też wiedział, że to ich zwycięstwo nie wzięło się z niczego. Zresztą myślę, że do meczu ligowego z The Blues, większość kontuzjowanych obrońców ManYoo ponownie zasili skład (mam na myśli Neville'a, Vidic'a, O'Shea). Pozdrowienia dla kibców ManYoo (tych prawdziwych) |
|
|
|
|
|
|
#178 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Cytuj:
Cytuj:
@down Zakończmy ten temat blz!
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 16-04-2007 o 23:48. |
|||
|
|
|
|
|
#179 | ||||
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Cytuj:
2. IMO obie druzyny maja bardzo dobre sklady, nie widze zadnych duzych roznic. Cytuj:
Co do gola w dogrywce, IMO Chelsea mogla juz ten mecz skonczyc w 90 min, ale to Blackburn mial szczescie. Cytuj:
"Jeśli to Manu wygra- oczywiście będę ogromnie rozczarowany, ale będę też wiedział, że to ich zwycięstwo nie wzięło się z niczego." Pozdrawiam |
||||
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
2.zależy z jakiej strony na to popatrzymy,dużych różnic na takim poziomie nie ma zgadzam się Cisnąć kogoś i strzelił gola w 90min to nadal szczęście.... a bramkarz wybraniał nieprawdopodobne rzeczy żeby potem wpuścić to...szkoda |
|
|
|
|