![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Wracam sobie do domu, logam sie, a tam pełno dsów, popytałem kumpli i okazało sie, że inwazja była jakiś czas temu... Zarzuciłem cama i pozwiedzałem, w zasadzie spodziewałem sie czegoś więcej, prócz hordy dsów, ale chyba trochę sie spóźniłem.. wybiłem to co było z inwazji i pohuncilem se jeszcze okoliczny szit, spadł jakiś loot z gsa chyba, wbiłem jakies 40k expa w niecałe 1/2h.
Film skonczyl sie jak padł mi cam, a szkoda, bo potem pokazałem swoje prawdziwe oblicze lurując gsa na jakiegoś ~30 lvla przechadzającego się środkiem respu gsów :<, ciało z zawartością na jakieś ponad 50k (bohy, manasy i runki) http://www.speedy-share.com/download...137f6c83d608e3 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() ryba ssaczu fajny film
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Lól, a dzisiaj znajomy powiedział mi, że padł na PoH bo jakiś 70 elderek, którego nicka nie pamięta, blokował go na GS. No cóż, to już nick będzie pamiętać ;]
A btw, takie blokowanie graczy celem ich uśmiercenia na non-pvp jest niezbyt legalne, jeśli Ci tęskno za zabijaniem to może PVP plx? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez sliver - 16-04-2007 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
Film - Ładny exp, szkoda, że banszi nie było. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() @up
Niestety nikt nie chce twojego filmu w formacie scr droga Dorotko hackerko : (
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Czego szukał? Wrażeń, no i z małą pomocą Twej osoby znalazł. Wczoraj expił na DL z explo, wcześniej na dragach bez utamo... efekt? Z 40 lev został 35. Szkoda, że nie ma tego lurowanka na filmie :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 159
Skille: 99/74
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() pcha sie gdzie nie trzeba to ma a film z nagranym blokowaniem by ci gowno dal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() no to teraz juz wiem jak koloes padl... pisze na g czacie ze go jakis ed bloczyl, no mamy winowajce!! xD
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Hehe ja ostatnio przestałem grać na candi (non-pvp -,-) ale lognołem sie na stodołe i patrze pisze : Że na pohu będzie inwazja gs(tylko ze po angielsku oczywiście) i poszedłem z kumplami z gildi dobrze że ed był w teami i mnie siohał xd .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
|
![]() A btw, takie blokowanie graczy celem ich uśmiercenia na non-pvp jest niezbyt legalne, jeśli Ci tęskno za zabijaniem to może PVP plx? :S[/quote]
Nie jest legalne jezeli gracz nie ma gdzie uciec z naszej winy czyli jezeli go strapujemy razem z potworkiem ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Powiedzmy, ze Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morrus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 94
Poziom mag.: 21
|
![]() A jak dla mnie grasz troche "dziwnie" biegasz z 300 many i co gsa ladujesz mane znow do 300~!! Naladuj sobie ta mane raz, a porzadnie, bo takie ladowanie many co chwila jest troche denerwujace podczas ogladania filmu (przynajmniej dla mnie). Za filmik daje 2/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Filmik fajny, chyba odwiedze znowu poh i przexpie na gsach, jakos wczesniej nie pomyslalem zeby hmm.. tak jak by trapowac gsa zeby nie chodzil na boki.
Jak patrzylem na filmik to ladny exp szedl bo sam biles gsy. 7/10 |
![]() |
![]() |