![]() |
#5982 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#5983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() dziwne a myslalem ze ja robilem ani~ Aylitha i Lady Slodziutka i trzema innymi XD ale moze sie myle XD
#5984 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Kuczer doprowadziles mnie tym do orgazmu, nie wiem z kim robil van anniego ale on mial 1 demon arma- wg niego trollu.\
To misq powiedz nam co van wzial bo jestes tak madry i napisales co wzial vidente i naprawde nikt by sie nie domyslil co wzial knight ktory walczy w swordach. Przypuszczam ze van robil z lan ganem anni. Nie frustruj sie tak dziecko Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD i nie wiesz co brali ci co robili z toba anni xD @down Jeszcze lepiej xD Vidente "wALAC Z AXA" [jenzyk kuczera] wziol se sova [/koniec języku kuczera] Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 15-04-2007 o 23:56. |
![]() |
![]() |
#5985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() Vidente "wali axem"
![]() Nie wazne kto mial pierwszy, wazne ze przybyly 3 nowe. |
![]() |
![]() |
#5986 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wybacz misiek ale to ja robilem nia ani~ ;p tak jak i ayl~ catri~ pall xofix i Airen Shadowfinder hihihih 100% skutecznosci nikim nie padlem :>
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 16-04-2007 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
#5988 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a pozatym nie robilem jeszcze zadnego po updacie a nie chce sobie statystyk psuc xD hiihih
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 16-04-2007 o 00:08. |
|
![]() |
![]() |
#5989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Ad.2 Van wzial sova ..... A co do vinednte to uzywa Axe czyli wzial sca tak samo jak ja (wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia pisze Ci to poraz kolejny) A Twoje przypuszczenia sa bledne wiec nie mysl w ogole bo robili Anni ze mna i z bloocem jeszcze jak Gral nim suchy. Ad.3 Piszac do mnie dziecko pokazujesz jaki jestes prymitywny. Ad.4 Tak na Anni byl 15 owner ten wiesz z Nowego Yorku wkoncu tyle ich mialem (Zazdrosc Cie zjada :>hahahaha)I wiem Co brali nie boj zaby Lady D arm Ktorego Maniek sobie wzial (chwala mu za to) Hybrid Sov i Zaxuhe Sov slonko Ad.5 Nie rozumiem twojej aluzji dziecko nie popelnilem bledu a Ty mi cos smiesz wypominac (czas zebys nas opuscil ![]() papa |
|
![]() |
![]() |
#5990 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() BTW. Dostalem Grypsa od chlopakow ze ludzie Cie nie lubia dlatego ze RZADZISZ SERWEREM AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAH |
|
![]() |
![]() |
#5991 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Niegrający
Imię: Kiedys...Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jak tak dalej bedzie zamka temat ;>
|
![]() |
![]() |
#5993 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gliwice
Profesja: Paladin
Gildia: Free
Poziom: 20
Skille: 64
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam pytanie chce zmienic rec-kaya no i czy tzeba przelew robic w euro; nie idzie w złotych?? Prosze o odpowiedz bede bardzo wdzięczny...
![]() ___________________ Have a NiCe DaY ![]() |
![]() |
![]() |
#5994 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Grenlandia
Poziom: 40
Poziom mag.: 5
|
![]() Ma ktos moze filmik jak toxo, levandero, babolek i camuh robia ani~~??
|
![]() |
![]() |
#5995 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5996 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Kuczer
Nazywajac cie dzieciakiem chcialem podkreslic twoje infantylne zachowanie, prymitywnie to bym cie okreslil uzywajac bluzgow. Misq, zobacz swoj poprzedni post i przeczytaj "Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova " jak sam stwierdziles wzial sca wiec mysl i nie mow ze literowka ^^ Jesli ktos mnie nabral - wkrecil, wpuscil w maliny to znaczy ze jestem naiwny a nie pusty misq. Btw. Ja nie mam takiej mani ze mnie ktos oklamuje i ufam w to co mowia ( nie zawsze ) i jakos sie nie przejmuje tym ze nie wzial d-arma/ Mowiac ze ukradli d-arm lady - uznajac to za dobre pokazujesz SWOJA ZAZDROSC ^^ Nie jestem zazdrosny, zaplacil bym 20 k keekzowi i bym mogl grac dalej, ale nie chce mi siei, nie mam czasu, mam co robic poza tibia. Jak catri zauwazyl, nazwij mnie asslickerem, jestes pusty xD bo nie rozumeisz ironi jak on mowi "STATYSTYKI SE POPSUJE" Co ma PVP do robienia anni? Wisnia_14 wydaje mi sie ze w euro, ale jak bedizesz robic przelew przez neta to wystarczy ze zamiast przelewy zlotowe zrobisz PRZELEWY WALUTOWE ^^ Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 16-04-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#5997 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Grenlandia
Poziom: 40
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Wielkie dzieki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
|
![]() Dobra Dobra -.- starczy klutni zaraz nam zamkna temat -.-
Ja moge sie pochwalic ze wbilem wlasnie 43 lvl ![]()
#6000 |
Guest
|
![]() Czemu tu sie nic nie dzieje? Gdzie posty od Adelao ?
![]() |