|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
FILMIK W WERSJI *WMV [konwertowany przez Gesior =] O ROZDZIELCZOSCI 640:480, WAGA 61MB [Orginalny plik zajmuje prawie 100mb i ma rozdzielczosc 1400:1200~, wiec trzeba miec kompa conajmniej 512RAM 3ghz itd] http://tibicam.superhost.pl/ Zeby pobraz nalezy znalesc na tej stronie napis "VisionII.kalasnikov*wmv", [zamiast " * " nalezy wpisac " . "]nastepnie kliknac na ten tekst prawym przyciskiem myszki, i wybrac opcje "Zapisz element docelowy jako.." Moze byc taka sytulacja, ze bedziesz chcial zapisac, a nie bedzie danego formatu [w "Zapisz jako typ" ramka bedzie pusta] ![]() W takim przypadku do konca nazwy "VisionII.kalasnikov" trzeba dopisac "*WMV"[zamiast " * " nalezy wpisac " . "] ![]() i cisnac napis "Zapisz" =] Filmik jest wrecz boski, niby mala rozdzielczosc, ale ma dobra jakosc. A najlepsze jest to, ze dziala na moim 4 letnim zlomie [256ram, 1.8ghz itd] ~Transfer z serwera jest bardzo dobry, wogole sie zdziwilem ze moj net tyle wyciagnie [UAHuaHuaHUAHuAH] FILMIK W WERSJI *GVI - GOOGLE VIDEO PLAYER [bardzo oczekiwany dla niektorych, bo maja za slabego kompa na odtworzenie filmu]. Filmik oglada sie na stronie [slaba jakosc] albo mozna sciagnac w formacie *GVI [GoogleVideoImage ktory jest nieco slabszy od *WMV] Zeby obejrzec na stronce wystarczy kliknac link: http://video.google.pl/videoplay?doc...35592126&hl=pl Zeby sciagnac filmik na wlasnego kompa, trzeba pierw: ![]() 1. Cisnij na przycisk POBIERZ 2. Sciagnac plik VisionOwnedPartIIbyS.GVI [Plik zajmuje 1kb, tak jak w torencie] i uruchomic plik przez Google Video player. Nastepnie utworzy sie plik w "Moje Dokumenty/Moje Wideo/Google Videos/Vision_Owned_Part_II_by_Spoxster*****" 3. Jezeli nie masz Google Video Player to zapoznaj sie z 3 punktem na obrazku i na stronce. Vision Part I - War Movie < Klick =] Edit: Orginalny filmik *WMV ma rozdzielczos 1400:1200~[czy cos takiego] wiesz wszystko jest dokladne, wszystko ladnie widac. A tutaj przez Internet Explorer ma slaba jakosc, a jak sciagniesz to "prawie" dorównuje orginalnemu, wiec wiesz :S Ostatnio edytowany przez Susan-Dark - 18-04-2007 o 09:23. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Fajny film
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Wlasnie zapisuje film do .w.m.v w nizszej jakosci i wrzuce na mojego hosta i rapida. Za okolo 30 minut sie skonczy kompresowac :>
Dobrze, ze wrzuciles na hosta z ktorego wszyscy moga sciagnac, ale sciaganie jest troche skomplikowane i jakosc nie najlepsza :/ EDIT: 61 MB w .w.m.v prosto od Gesiora. 640x480 chyba kazdemu pojdzie, a ze film za duzo nie zajmuje to kazdy moze sciagnac ![]() Jako, ze tego formatu tutaj postowac nie mozna to, zeby newbie nie gadaly, ze link nie dziala daje linka do mojej strony na ktorej jest link do filmu od Kalashnikowa www.tibicams.eu - rehost dla osob o slabych kompach, klikac w linka VisionII.Kalashnikow //bez pikselozy! ![]() ![]()
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 17-04-2007 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Niby kupa pikseli a tu prosze
![]() ![]() Bardzo dobrze zrobiony. "11/10 rup wiencej"
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Świat: Galana
|
![]() Świetny wykonanie = świetny filmik.
btw. już w 3 filmie w ostatnim tygodniu słyszałem soundtrack z Requiem for a dream ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Początek dobry potem coraz gorzej (za dużo efektów)
6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() @up
Głównie dlatego, bo ludzie nie maja wlasnych pomyslow :> Nie znajda niczego innego, bo nie chce im sie szukac. Maja utwor sprawdzony i sciagaja. "Wanyn" nagral film z Disturbed w tle i teraz co filmik to muzyka Disturbed, bo filmik byl dobry. Niby fajny film, ale glownie to tu widze efekty podlozone do muzyki, a nie muzyke dopasowana do filmu. Teraz to pewnie modne na swiecie i w HolyŁuud tez tak robia. Gość daje 3 kawalki MP3, a teraz rezyser ma film do nich dopasowac, a montazysta tak pociac, zeby do muzyki pasowal. Co z tego, ze film jest o 40 letnim hydrauliku umierajacym na raka (losux ![]() Moze ktos wreszcie nagra cos w czym tekst piosenek pasuje do filmu albo muzyka pasuje do akcji, a nie dopasowywac fragmenty filmu do danego utworu. Wiem, ze tak jest trudniej, ale moze ktos sie postara. 61 MB w .w.m.v prosto od Gesiora. 640x480 chyba kazdemu pojdzie, a ze film za duzo nie zajmuje to kazdy moze sciagnac ![]() Jako, ze tego formatu tutaj postowac nie mozna to, zeby newbie nie gadaly, ze link nie dziala daje linka do mojej strony na ktorej jest link do filmu od Kalashnikowa www.tibicams.eu - rehost dla osob o slabych kompach //moze wersja po mojej kompresji nie jest powalajaca, ale .w.m.v nie lapie takiej pixelozy jak Google podczas akcji i dokladnie widac co kto robi :>
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 17-04-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() RuChU CiUcHu =]
Nice nICe xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() Przegiales z efektami, muza moze byc, wklejenie rl zdjec duskow bylo moim zdaniem nie w porzadku, pozatym wszedzie widac stronniczosc ;P
|
![]() |
![]() |