![]() |
#2821 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do łukasza z m jak milosc to on jest z deka ... n/c elo _/ serials fans a tak zeby nie bylo offtopu ;s jest tu jakis sorc chetny na zarobek ... (blue djin quest) , zrobi na tibia.com topic , ze zbiera team na quest , i ze czysci tylko OF i Djin Tower , zrobi jakis payment od osoby np. 3bp mfs , znając życie zgłosi sie z kilkanaście osób (w tym ja się podłącze ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2823 |
Zbanowany
|
![]() fenshi to jest dopiero pleban
konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7 w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi) podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw' zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment |
![]() |
![]() |
#2824 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2825 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze ![]() zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? ![]() /kuba, korzystam z Carolkowego konta
![]() |
#2826 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Po 1. On uczy sie zaocznie. Po 2. Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle. Po 3. W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym. Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie. Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac. @ Ripper A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo? Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333 od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy." // Signed ~
Ostatnio edytowany przez Xandar Mac'Leod - 17-04-2007 o 22:42. |
||||
![]() |
![]() |
#2827 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze.... |
|
![]() |
![]() |
#2828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() Kłótnie na nic się zdają.
|
![]() |
![]() |
#2829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() @Divi
Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej. Musisz sobie lepszego informatora zalatwic. /Metek.
#2830 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Xandar To co powiedział ripper było sarkazmem (aka wyższą formą żartu) a że jesteś niewtajemniczony to psykiem do dołu i zamilcz. |
|
![]() |
#2831 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Rzszów
Imię: Milivin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Lol kto tu jest ciota?? Jak nie nasz szczegulów to sie nie wypowaidaj... nawet nie bylem w UF i nie walczylem wiec o co ci chodzi, ciula do potegi
|
![]() |
![]() |
#2833 |
Zbanowany
|
![]() to nie wiem
moze inny owner gra, najpierw gral bartek sam, pozniej sharowal z patrykiem, pozniej ja sharowalem z patrykiem a pozniej stery przejal patryk (czy tam dadik) i od tego czasu nie utrzymuje z nim kontaktu on i dojrzalosc, rofl nie robi bledow? z tego co pamietam byl jednym z najwiekszych plackow na servie btw sapaczu, mowiac pg mialem na mysli okres po splacie paymentu, siedzial wtedy 24/7 i nie pierdol ze tak nie bylo widze ze jestes niezly elo napinacz, ciekawe czy w rl tez tak sapiesz ja pierdole, raz byscie ludzie takiego pokroju wpierdol dostali i byscie sie pozawijali zapytaj fenshiego czy dalej mu iga z gimnazjum obciaga, zal.pl Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 17-04-2007 o 23:43. |
![]() |
![]() |
#2834 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ej Ty, tak do Ciebie mowie!
|
![]() |
![]() |
#2836 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Kowalll
![]() ![]() Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#2839 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.
Jak zawsze...
|
|||
![]() |
![]() |
#2840 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus