|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Redaktor
|
![]() Mysle ze z mymi 25 SMS jestem w czolowce ... z czego tylko 2 z mej KOM ... znajomym mowie ze musze poslac SMS i czy moge, dopiero potem jesli wogole mowie ze to na konkurs i cene podaje
![]() Znajac zycie PS3 wygra jakis koles co poslal 1 sms ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() dobra to robimy włam do dromu, kosimy konsolke, uciekamy do meksyku, zyjemy jak paczek w masle i gramy na ps3 ;s
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Mnie to nie razi! I tak wszyscy przegracie! ;> Wystarczy, że koma mi oddadzą z naprawy i doładowanie które zbierało mi się przez 4 miechy (ponad 150 pe el en) na esy! Muahahaha! Wymieńcie lepiej twarze! xd
Vial
#44 |
Guest
|
![]() ja wysle jednego ale od ps3 wolal bym pacca xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Tia , ja nie wyśle SMS , bo i tak małe szanse , że to wygram , pozatym nigdy nie miałem jakiejkolwiek konsoli , tylko PC mam. Na dłższą mete to nawet lepiej , bo zwykle gierki na konsole są cholernie drogie , a PS3 nie wyszło tak dawno , więc b ędą jeszcze droższe.
@Ktośtam up Wszedłem , a nie weszłem. Edit: To forum w zaokrągleniu ma 100 tys użytkówników. Zakładając , że 1/10 czyli 10 tys użytkówników wyśle 1 SMS'a za 3 PLN to Drom/Jakiś inny fajfus przy kasie* zgarnia 30 kawałków... *-niepotrzebne skreślić Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 16-04-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() a do stanow wyslecie nagrode
![]() ![]() Jesli tak to napewno wygracie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Teoretycznie.. szłyszałem, że PS3 ma problemy z odpalaniem gier z poprzedniczek...
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Playstation 3 to spoko sprawa ale patrzac na jej rozwój i różnice między Playstation 1 a tym to niestety mam pewne obawy co do tego ile będzie gier na nią dostępnych
![]() ![]() @Edit: a ci co myślą że są w czołówce bo wysłali 20-25-30-35 smsów to są w błędzie bo na harmoni jakiś kolo sie chwalił że wysłał 50 ^.^ ![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 17-04-2007 o 09:47. |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Świat>Polska
|
![]() Cytuj:
![]() Raj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() I tak ich wysyłacie w cholere , więc wyjdzie na to samo
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Najlepsze by bylo gdyby tylko 1 osoba wyslala by sms'a wiec sprzedaliby ta konsole za jakies 80gr
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Srednio 40% idzie dla nas.
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Irlandia
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() trudne będzie zdobycie tej słodziutkiej konsolki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Redaktor
|
![]() Hmm wiecie PS3 ma juz wlasciciela a tu dali fotki a potem cos dodadza ... w sensie kilka fotek z przekazania lub cos tam innego ... A my glupki tylko slemy SMS na kolejne 10 PS3
![]() PS. Nie sadzicie ze np. gry na kompa tez mogly by brac udzial w konkursach ... za takiego PS3 mamy z 15 naprawde dobry gier - orginalnych ![]() A moze odrazu Windowsa Viste ... tylko komu to pojdzie w 100% mozliowsci ![]()
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() imo takie tematy powinny byc z gory zamykane, przez paru 'kozaczk0f' co pierdolą ze wysylają po 100 sms'ow na dzien to odechciewa mi się wysylac tego jednego esa. Pewnie reszta ma tak samo(; a przynajmniej podobnie.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Jusz wyslalem Sms
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Hyhy jak ktos niewierzy moge wyslac mu potem fotke na maila posiadam 4 gry w tym:Motor Storm , Resistance Fall of Man , Def Jam Icon , Call of Duty 3 ale moja ulubiona to Dej Jam Icon ale wiekszosc nawet nie uwierzy ale jak cos chcieli byscie o PS3 wiedziec to pisac aaa no i wiecie o SIXAXIS??(Motion Sensitive) ;] Wii tez to posiada ale polega tylko na tym a ps3 w niektorych momentach ;p chodzi o to ze np: w grze Motor Storm mozna jezdzic uzywajac samego Dual Shocka ;p i wiele innych no i trzeba mniec dobre tv... do PS3 ale kazda gra ma inne wymagania ;p
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Redaktor
|
![]() A czmy bym akurat nie mogl pisac ze poslalem juz te 36 sms ?? Stac mnie to wysylam i moge o tym pisac, a skoro temat dotyczy sie konkursu na ktory sle SMS to tym bardziej ... Wiec nie rozumiem ...