![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 126.
![]() 127. ![]() 128. ![]() 129. ![]() 130. ![]() 131. ![]() Komentować!! Na kolejny odcinek proszę czekać do weekendu (może ![]()
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Tak przy okazji to co się stało z tym wiatrem co ich zaatakował na końcu poprzedniej części?
Leżę... srazniczka, czytaj: literówki.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 19-04-2007 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedziesz jedziesz z prędkoscią pocisków miniguna zanim jeden doleci do celu wystrzelisz z 1k ;> Wrzystko ładnie piknie ładne lokacje :> wiesz na co czekam heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() Wykonujesz swietne fake'i. GARTULUJE!!! u mnie masz tylko jedna ocene! 11.1/10
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No ladne ladne, rob dalej. Bledow specjalnie nie szukalem ale raczej nie ma.
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() Nie widze błędów 10/10, robisz się coraz lepszy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Tak właściwie to nie ma większych błędów, wszystko jest ok, ale nic się pratkycznie nie dzieje w tym odcinku. Fabuła ujdzie w tłoku. Brakuje mi fajnych lokacji, takich dopracowanych, nad którymi siedzi się dużo czasu.
Ogólnie może być, 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() wygląda troche na OTS MY ale sprawdzałem i OTS MY to nie jest a tak ogulnie to dobre chociaż jakaś akcja by sie przydała.
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() @Up
A co to ten OTS MY?? ;o @Topic Masa literówek!!! Czytaj tekst pare razy albo przepuszczaj przez worda bo to razi w oczy (przynajmniej mnie). Co do lokacji to są dobre. Przydałoby się troche urozmaicić trawę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() zal mi kopera ;/ ale fake fajny 10/10 ;P
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
A mi wręcz przeciwnie, należy mu sie (to wcale nie żart) ![]() @Topic Widze że wytykanie błędów nic ci nie daje, bo i tak sie nie poprawiasz, nawet nie widze żebyś sie starał... A wszyscy trąbią że jest coraz lepiej, szkoda tylko że ja tego nie widze, pewnie dlatego że większośc ludzi tutaj nie jest obiektywna. Nikogo nie chce obrazić (no może za jednym wyjątkiem...), jeśli kogoś to "dotkneło" to przepraszam, ale nie bierzcie tego za bardzo do siebie, mnie poprostu martwi że sporo ludzi zachwyca się bez większego powodu.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Może i fabularnie ładnie sie zapowiada ale jak zwykle mam zastrzeżenia.
![]() ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Miłego oglądania
![]() Odcinek 6 132. ![]() 133. ![]() 134. ![]() 135. ![]() 136. ![]() 137. ![]() 138. ![]() 139. ![]() 140. ![]() 141. ![]() 142. ![]() 143. ![]() 144. ![]() 145. ![]() 146. ![]() 147. ![]() 148. ![]() 149. ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 150.
![]() 151. ![]() 152. ![]() 153. ![]() 154. ![]() 155. ![]() 156. ![]() 157. ![]() 158. ![]() 159. ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 160.
![]() 161. ![]() 162. ![]() 163. ![]() 164. ![]() 165. ![]() 166. ![]() Aha... Chmurki zrobil mi Turok, a ja je tylko posklejalem ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Ładne.. Nawet bardzo ^^.
8.5/10. Aha. Na pierwszym obrazku z chmurami jest dwóch sezuw. Jeszcze jedno... W next odcinku mojego fejka będzie takie pomniejszenie jakie u ciebie, tylko powiesz mi jak to się robi? ;p
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 20-04-2007 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Fajne, dam 9,5/10, bo zauwazylem blad podczas walki mam nik sezu.
Mogles mnie usmiercic, wole zginac niz uciec podczas walki... ale mam nadzieje ze jeszcze ich dorwe, i powyrywam i flaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Fajne, ale te chmury trochę oczojebne...
9/10 ;p
![]() |
![]() |
#100 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Nie mam nic do grafiki, no, może las jest troszkę mało zróżnicowany. Fajny pojedynek, w ogóle, ładnie to wszystko wygląda. Jednak nie kładziesz żadnego nacisku na fabułę, jest mało oryginalna. I praktycznie ciągle jakieś pojedynki.
Bardzo średnie 6/10 |
![]() |
![]() |