|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
![]() mam 25lvl(prawie)knight i expie na fibuli...exp idzie tam bardzo szybko ale jak nie ma ludzi czyli rano albo w południe. popołudniu i wieczorem nie da sie tam grać. i sie zastanawiam czy gdybym poszedł na DC omijając gsa to czy opłacało by mi sie? tzn. warto tam isc dla 2-3h expienia, żeby później wracac?? a moze tam rano i wieczorem leci expi i tak szybciej niż fibuli to wtedy tam zostane kilka dni..
i dam rade? knightem sile 55? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Doskilluj 60/60 wez sobie z 5uhow wrazie czego i ledz kolo rzeki na DC najlepiej rano (wiadomo malo noobow) tylko nie schodz na dole za daleko zebys na monka nie trafil... loot naprawde oplacalny exp tez
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Podaj jeszcze eq.
Myśle,że catedra to miła miejscówka jest naprawde bardzo rozbudowana i (chyba niewiem jak po tym poradniku "jak dojśc na dark Cathedra") naprawde szybko się tam expi. W każdym zakamarku pełno banditów i innych rzeczy powyżej 50exp. Jest również ciekawa jama z tarantulami gdzie ich resp jest dość duży. Ale jak chcesz mieć bardzo szybki exp lecz z dużym waste to leć na elf fortece. Rzadko kiedy ktoś tam expi. A jeżeli zrobisz loota z long swordów i bowów to myśle ,że wyjdziesz na zero. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
![]() Eq:
noble armor steel helmet plate legi dwarveb shield serpent sword/ ale kupie fire. nie chce zabardzo wydawać na uhy ale chce zeby expi był taki sam albo wiekszy niz jak na fibuli. kupie z bp uhow i mam nadzieje, ze starczy na 3-5dni przynajmniej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Expi się tam 100x lepiej niz na fibuli bo tam prawie nikogo nie ma. Polecam ci: Jak zejdziesz schodami do DC to iść na prawo i tam będzie diura, jak tam wejdziesz to sa tare(słaby exp) Zejdż niżej(ale nie w dziurze z tarami) i trafisz do dziury z ghoulami a blisko niej dziura ze slimami(w dziurze ze slimami w 0.5h nabiłem 70% do 24 lvl'a) Moje eq: G-ar K-legs Boh Warior helmet Bs M-shield Cytuj:
Najlepiej idź w stronę venore i w połowie drogi odbij prosto na DC. Po drodze spotkasz gromadę tarantul, ale zabijesz je bez przeszkud(tylko weź ze sobą bp of uh bo może się zdarzyc pk, a z bp uhów zdąrzysz zwiać do veno do dp) ;D Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 18-04-2007 o 21:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
Na twoim miejscu expiłbym na poziomach : 0,-1( nie idź zbyt daleko na południowy zachód -> assassin i darth monk),-2(ghoule, slime <ostrożnie>, ew. roty.. Na tarantulle jeszcze zbyt niski skill i za słabe eq, nie opłacałoby Ci się.) No i jeszcze jedno. Jeśli na Twoim świecie jest niewiele osób online, to polecałbym też zamek koło Ab - świetny loot, a exp przy full respie dochodzi do 16k/h ![]() Tyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boski Rewcio Dwa
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 113
Skille: --
![]() |
![]() Śmigaj na Dc exp jest niezły dotego czasem moze poleciec time ring(tarantula) lub warhammer(bandit) co jak podejrzewam na twoim lvl jest dosc duzo warte
![]() |
![]() |
![]() |