|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Stargard Szcz.
Stan: Niegrający
Imię: Ładnie
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 55
Skille: 16/24
Poziom mag.: 52
|
![]() Ja na 32 na paccu siedziałem do 33 z fd na tombie a do 33 niedaleko wiec chyba tyle wytrzyma a na faccu można minotaur cave
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Marians 2 monki+wand szybka odpowiedz ;d kasa gwarantowana +exp all sie zwraca polecam najlepiej na pentagramie tibijskim
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze "jestem wsanie brac ze soba 2 bp uh bp hmm bp gfb" "wsanie" - to można w zimę wsiąść a po 2bp uh na takie eq i jeszcze jak twierdzisz że masz rs to samobójstwo. Ale przy takich skillach dałbyś rade lecz jak snakechammer wjebie w ciebie to masz lipe. Mapki mi sie nie chce robić może ktoś inny zapoda, lub użyj szukaj Ostatnio edytowany przez Nadol - 15-04-2007 o 02:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ostatnio wybrałem się tam (ale na polankę gdyż na niej nie ma żadnych snakechammerów) - 48ek, 75/74, f-axe, vamp-shield, crus-helm, c-arm, k-legi, i nie powiem żeby tam było jakoś dobrze. Hity w templary to były w połowie w tarczę na tych skillach, więc exp był dosyć niski. Zwracać się zwraca, scalki za 1k i jak masz obs knife to i także troche skórek.
Ogólnie - nie polecam, słaby exp. Chyba że będziecie z sd latać po wiosce
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee jak wyjdziesz z tego żywo to i tak pójdziesz z torbami ;d
A jeśli chcesz już konieczkie iść to kup sobie z 500 uhów ;d bo będą ci wastowały...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boski Rewcio Dwa
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 113
Skille: --
![]() |
![]() Z tym eq padniesz,idz dobij lvl skile tez by sie przydały i stanowczo więcej bp uh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() Mój kumpel 105ek miał waste na lizardach. A ty tam nawet nie dojdziesz, nie mówiąc już o słoniach, których po drodze pewnie nie zabijesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Imię: Walens
Gildia: Alone Ones
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 94/68
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Oj ludzie ludzie...ja mam 45 ek i eq:Crown armor,crown helmet,giant sword i plate legsy a skille 75/75 i expie tam AŻ MIŁO!!!loot jest genialny jesli masz obsidian knife to ci se zwroci 3-krotnie po prostu nei wchodź do wioski bo tam jest hardcore-najlepiej na polance są tam 2 rodzaje jaszcurek:templar(taki jak cyclop lecz dobra obrona a atak słabszy),sentinel(w grupie bardzo niebezpieczny uważaj na to żeby sie nei dać otoczyć bo jak przebije zbroje to hity 40+) oraz snakecharmer(ten to leczy sie jak szlaony a hity ma po 100 nawet uważać na niego szczególnie na szczęście na polance nei ma go.Loot jest super leci dużo obsidian lance(500 gp u djinna) plate armory,steel helmety,halberdy,lizrad scale(1k),skórki...i jedna ważna rada:weż gsa to ważne gdyż one nie mają dobrego ataku a dosyć duzo hp.Moim zdaniem możesz iść na polanke zwróci sie zobaczysz ale radziłbym też wziąść mfy...
![]()
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj: