![]() |
#2861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
pozdro dla danthora ![]() /kuba
|
![]() |
#2862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Zaraz sie zerzygam.
|
![]() |
![]() |
#2863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Danthorr, ja widzialem twoje zdjecie z rl jak przy kompie siedziales. A gdzie meble ? gdzie szafy? luzko? hahaha chyba Ci nie sluza co ? masz komputer i neta to po co Ci inne zbedne smieci w pokoju ;-) aaaa moze to byl strych ? zal.pl
@Xandar Te rozmowy nie mialy byc smieszne. ;P A kazdy popelnia bledy i rowniez ja je popelnilem. Zagralem nieuczciwie i spotkala mnie kara
#2864 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, idiota, który jak nie ma co powiedzieć, to mówi o rl. To był pokój, zdjęcie było robione z miejsca gdzie były meble, telewizor etc. Więc stul pysk. Łóżka nie widziałeś, bo mam je w sypialni. :S
|
|||
![]() |
![]() |
#2865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Danth - moze kiedys ludzie z DB Cie cenili, ale sie zeszmaciłeś... smutne ale prawdziwe
![]() Wole by polaczkiem, niz sie zachowywac jak Ty.
![]() |
#2866 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() 15:15 Xandar Mac'Leod: I want to thanks for Ur words
15:15 Naro Slayer: nie musisz 15:15 Naro Slayer: ;] 15:15 Naro Slayer: fajnie ze tacy ludzie tutaj graja 15:16 Xandar Mac'Leod: ale chce bo to bardzo duzo dla mnie znaczy 15:16 Xandar Mac'Leod: to samo moge powiedziec o Tobie 15:16 Naro Slayer: nie ma za co 15:16 Naro Slayer: wiesz ja nie jestem dzieckiem (troche latek mam ![]() 15:16 Naro Slayer: a nie tych wszystkim malych dupkow 15:16 Naro Slayer: zaslugujesz na takie slowa 15:16 Naro Slayer: ;] 15:17 Xandar Mac'Leod: to tym wiecej dla mnie to znaczy 15:17 Xandar Mac'Leod: =) 15:18 Naro Slayer: ;] 15:18 Naro Slayer: mam nadziej ze zosatniesz tu 15:19 Xandar Mac'Leod: naprawde milo jest cos takiego uslyszec ze sa ludzie na serverze, ktorych sie nie zna a jednak cos sie dla nich znaczy 15:20 Naro Slayer: no jest pare pozadnych ludzi tutaj 15:20 Naro Slayer: choc neistety neiwiele Mialem wtedy jakis 60 lvl~ A nie bede juz odpowiadal na twoje (powstrzymuje sie od uzycia niecenzuralnego slowa) posty dlatego, ze: Grimni 21:31:40 nie besztaj tak tych noobkow na forum =} Grimni 21:31:52 i tak wiesz ze masz racje ![]() ![]() // Signed ~
|
|||
![]() |
![]() |
#2867 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() A co Ty o mnie wiesz? Jak dla mnie wy się zeszmaciliście.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja pozostałem taki jaki byłem, za starych dobrych czasów DB. Wy nie. Smutne jest to, że człowiek się tak zmienia pod wpływem osób z którymi przebywa. Zaczęliście się zadawać z polaczkami, no i staliście się nimi. O czym świadczy poziom waszych (a zwłaszcza Xandara(bo Twoich zbyt wielu nie miałem okazji czytać) wypowiedzi.
Cytuj:
[edit po przeczytaniu posta Xandara]: Naro to nie ten złodziej com go zabił na hydrach za kradnięcie loota? :S Trafił swój na swego. Tak mnie On obchodzi jak i Ty. Hmm... A może po prostu brakuje Ci argumentów? No cóż. Ja wiem, że ja mam racje i co z tego? Moje słowa są dla Ciebie tyle warte co Twoje dla mnie.
Ostatnio edytowany przez Danthorr - 18-04-2007 o 22:17. |
||||
![]() |
![]() |
#2868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Nah, nie bylo ok. cya
![]() |
#2869 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() Ci, ktorzy mnie znaja wiedza, ze ani troche sie nie zmienilem bo wyobraz sobie, ze Tibia nie ksztaltuje mojego charakteru jak moze ci sie wydawac. // Signed ~
|
||||
![]() |
![]() |
#2870 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#2871 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2872 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() eh jak to fajnie patrzeć jak rodacy których przodkowie walczyli kiedyś o niepodległość i przelali za to pełno krwi , a wy tak poprostu obrzucacie się teraz gównem.
|
![]() |
![]() |
#2873 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zostałem zhackowany i dlatego skończyłem grę na Iridii. Jakbyś nie zauważył w Arc długi czas byłem "executed" = retired. Potem sprzedawałem chara odszedłem z Arc, nikt mnie nie wyrzucił. Po tym jak Neo się do mnie pluł, była jeszcze jedna wojna i tam Arc walczyło m.in z Neo Montaną więc stul pysk. I to nie ja gówno wiem, tylko Ty.
|
||||
![]() |
![]() |
#2874 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Aaaa jeszcze jedno - tylko ty i ja wiemy jak mi plakales na tibii zeby zapomniec o wszystkim... szczegolnie jak ci powiedzialem ze cie odwiedze w gdansku i puscilem ci nawet strzalke na kome bo zdobylem twoj numer od zielpera - tak cie wszyscy kochali ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() Li'su ty teraz jestes taki cwaniak, a za free mi kumpla huncić chcesz...
jaki masz powod?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() O.o widzę że znowu całe forum cisnie po dantorku. bauahua Co tam piesku Wuf Wuf.
Przypomniało mi sie coś z czasów kiedy ja z szenem cisnelismy po nim ![]() A to mi najbardziej przypomina tamte czasy : ![]() Oczywiście jest to fake z OTS ale jaki zajebisty ![]() Danthorr: te zdjęcie przedstawia całą prawdę o tobie bumie ![]() ~MaDuS
#2877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Przykro mi to pisać...Pare osób udzielających się na tym forum bardzo szanuje i uważąm ich za zajebistych ludzi(niektórych poznałem na rl) niestety niektórymi wypowiedziami znacznie obniżają swój poziom...prosze was nie udzielajcie sie tu w ten sposób nie kłóćcie sie jaki to ma sens?Co to daje?
Srajcie na nich ja osobiście zwracam uwage tylko na opinie osób ktore coś osiągnęły i które szanuje nie tylko za gre..chuj z resztą niech se pieprzą co chcą mają do tego prawo... |
![]() |
![]() |
#2878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() ]Li'su ty teraz jestes taki cwaniak, a za free mi kumpla huncić chcesz...
jaki masz powod?? ![]() ![]() ![]() Przedkim wy chcecie zacynic ze jezdzicie po Danthorrze?? Jak czytam jego posty i wasze, to moge powiedziec ze jest on człowiekim ktory ma rozum w głowie, a was mozna porownac do tłustych,zakompleksionych *****szonow(dzieci), dla ktorych zycie w tibi i RISPEKT za kazde pierdniecie i wylizanie dupy h lvlowi to świetosc... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pajerro - 18-04-2007 o 23:38. |
![]() |