![]() |
#1543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Keris Traught
Profesja: Knight
Gildia: SZUKAM
Świat: Nerana
Poziom: ~30
Skille: rosną
Poziom mag.: ~5
![]() |
![]() jak chcesz to i ja moge ci w paincie zrobic fake ze ty mi napisales list nabq i nie wkrecaj bo loko to ziombel moj jest
![]() |
#1544 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Prosze bardzo podrób całą grafe tibi łącznie z każdym człowieczkiem w paincie ![]() Btw. Zdefiniuj słowo nabq(noobku)
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
|
![]() |
![]() |
#1545 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skończcie ten wątek aby nie zaśmiecać tematu ;]
![]() |
#1546 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1547 |
Guest
|
![]() Spox
![]() |
![]() |
#1548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() @up
reported |
![]() |
![]() |
#1549 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Myslowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vassili Soulshade
Profesja: Elite Knight
Gildia: Husaria
Poziom: 100
Skille: 83/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
i tyle. A to że otaczasz sie takimi ludzmi i nawet ich nie znasz to nie mój problem. Tylko czekac aż ciebie okradnie ![]() Loko Senior ma tak mało odwagi że nawet teraz sie odezwać nie chce. Żal mi go ![]()
![]() |
#1550 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezu człowieku ile można Ci pisać, że pacc za gp jest NIELEGALNY. Więc wysłałeś mu itemy za free, nie miej do niego pretensji tylko do siebie -.-
#1551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Myslowice
Imię: Vassili Soulshade
Gildia: Husaria
Poziom: 100
Skille: 83/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Sprzedaż postaci, przedmiotów na allegro też. Więc czy allegro jest nielegalne ?
#1552 |
Guest
|
![]() jak by co to sprzedz itemow na allegro jest dozwolone i nie poniesiesz za to zadnej odpowiedzialnosci!! jedynie sprzedawanie charow jest nielagalne. przykladem sprzedawania itemow moze byc gracz o nicku [CHAR]pskonejott[/CHAR] ktorego wiekszoswc graczy tibijskich zna ze wzgledu na jego prywana strone z Tibia Time Counter ma on rowniez sklep z itemami w tibi za ktore placisz rl kasa. takze chciales byc madry ale nie wyszlo.
|
![]() |
#1554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Co do pacca za gp to Elvinus ma 100% racji, po prostu zrobiłeś mały prezent Loko Seniorowi
![]() Ktoś kto napisał, że można sellać itemy za rl hajs - radze przeczytać Tibia Rules ;] Gz all ![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Gratz Yuffe, chciałem zrobić ten addon na Kyrze ;] Dzisiaj, jeszcze widziałem jak kupowałeś/aś hooki, no ale się udało :>
#1556 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Lvlik
![]() a tutaj pan loko z kumplem postanowili poexpic na hydrach naszym kosztem (wyszlo na to ze prawie sami padli i mieli duuuze waste a mi poszly znikome ilosci mf ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Guest
|
![]() 55 sword ;p
![]() |
![]() |
#1559 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
wow k arm jestes pro master evul skoncz bo zal mi ciebie i twoich "huntow"
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
#1560 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hyrzy tak jak pisałem na Tibii życze miłych hydra huntów...
@tibia rules Sądze, że sprzedaż kasy jest tez nielegalna ponieważ jest własnością CipSoftu ;]