![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no teraz beda torty bo 11 maja są udodzinki mapla.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Postanowilem zaczac grac na Windii, i tu rodzi sie moje pytanie xD
Od którego lvla przyjmujecie do gildi? Mam zamiar byc bowmanem
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeyy...człowieku gildii na windi jest od groma, powiedz nazwe chociarz albo co ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() Eee... TibiaPL?
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
|
![]() khmhm.... nie posiadamy tzw. gildii z nasza paczka forumowa ale jesli inny wykarza inicjatywe moze sie to zmienic( na pewno nie z nazwa TibiaPL ;| )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() moze tibiaplteam lub cos takiego a jak nie to moze byc fanikolbasia xD no na pewno nie w jakies fire warriors lub shadow warriors. Moze Asur ?? To po elficku Wieczny Płomień. Tych high elves z warhammera oczywiscie. Albo Elui czyli zakończenie?? Moge dosyc duzo podac.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Poza tym, jest ktoś chętny wyłożyć 1,5 mil na gildię i 4~ na emblemat? @down Oraz o 6 osobach z przyzwoitym lvlem. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 19-04-2007 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
![]() |
![]() @UP
Pamiętaj o rozszerzeniach, aby mieć emblemat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Jeżeli chodzi o gildię użytkowników forum tibia.pl na Windii, to leaderem musi być najlepsza postać, czyli Nadrill, ale 46 lvl to chyba jeszcze za mały, do tego 1,5 mln gildia i 4~ mln na emblem, a do tego nas nie ma zbyt dużo, więc wątpię żeby to miało jakiś sens...
![]() |
![]() |
#510 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o kasę, to dla mnie nie problem, ale i tak nie ma sensu, żebym wydawał taką ilość forsy. Gildia sobie troszkę pobędzie i się rozpadnie. Nikt z forum jak na razie nie gra dłużej niż miesiąc(prócz Kuraja, ale on jest Na Broa), większości znudzi się gra i sobie pójdzie. Jeśli porobicie lepsze lvl(od 30 zaczynają się schody, takie minimum to 40), to porozmawiamy. Zresztą, jestem w sympatycznej gildii(tak naprawdę, to cała rodzina liderki prócz mnie. Kuzyni, siostry, stryjkowie i dziadkowie). 47, jak coś. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#511 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Ile sie sciąga przy chello light (256kb/sec)?
Patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() @up
Patch nie waży dużo Gra ktoś na maple europe http://www.mapleeurope.com/ Instalka waży 800mb LoL Wydaje mi sie, że na mapleeurope bedzie mniej lagów więc sobie ściągne
Ostatnio edytowany przez grzelu8 - 19-04-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() nie radze mapleeurope bo jest niedorozwinieta (czyt. jeszcze chyba nie ma tam 3 jobu -_-)
lol ja gram 3 miechy o_0 serwer mardia nick sipiritus jakby ktos chcial sie o cos spytac... NIE DAJE ITEMOW jak co sam kasy nie mam ![]()
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() @up
Sam jestes niedorozwiniety(czyt. masz niesprawdzone informacje) na maple europe juz od ponad miesiaca 3 job jest, jak niewiesz to sie nieodzywaj w tym temacie(maple Eu) Ostatnio edytowany przez MALLuś - 19-04-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @2up
Grasz 3 miechy a zachowujesz się jak noob -.-' @topic Dziś wbiłem 19 lvl, miałem 2 (marne) dropy (Orange Lolico Armor i Garnier) i poszedłem do Sleepywood (bo mnie kumpel namówił) I expie se na Zombi i Horned Mushroomach. Do tego trza będzie wykonać jump questa kiedyś... PS. Grafika w MapleStory jest nieśmiertelna (czyt. zawsze jest piękna ;p)
![]() |
![]() |
#519 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Cytuj:
A w MapleGlobal nie ma 4 joba i jakos nie placzecie ![]() PS. 12% dopiero ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() No ja też gram i oczywiście Broa ; )
![]()