Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-04-2007, 18:39   #2901
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monstaar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Group Six
Świat: Iridia
Poziom: 110
Poziom mag.: 61
Danthorr ma numer GG 2109092
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
rotfl własnie sam pokazałes wszystkim jaki z ciebie piesek - powiedza aport to aportujesz.... do nogi, no mowie do nogi kundelku!!!
A Ty pokazałeś, jaki jesteś tępy. Wiesz co to lojalność? Chyba normalne, że będę wierzył koledze z gildii a nie jakiemuś pojebowi, no chyba, że Ty byś zrobił inaczej. Jeśli tak, to na miejscu lidera UF już bym Cię wyjebał.
20:13 Danthorr: bylem odreagowac
20:13 Lamalas Armanio: Waliles konia patrzac na logi z naszej rozmowy?
Cytuj:
17:48 Danthorr [11]: I tought I was always nice and polite
17:48 Rage Titus [113]: u were wrong about urself
17:48 Rage Titus [113]:
Cytuj:
20:21 Ledzeppelin [137]: jestes moim mistrzem
Danthorr jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-04-2007, 18:45   #2902
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danthorr Pokaż post
A Ty pokazałeś, jaki jesteś tępy. Wiesz co to lojalność? Chyba normalne, że będę wierzył koledze z gildii a nie jakiemuś pojebowi, no chyba, że Ty byś zrobił inaczej. Jeśli tak, to na miejscu lidera UF już bym Cię wyjebał.
miedzy lojalnoscia a ślepą wiernością (jak to maja pieski) jest duza różnica. A moze opowiesz jak to mi plakales potem na priv ciagle ze ty nei chciales ze to wieriemana wina itd - az sie zal robilo.

Ale powiedz tak szczerze - w szpitalu psychiatrycznym przepustki rozdawali czy co, ze tu znow zawitales?
Naro jest offline  
stary 19-04-2007, 18:45   #2903
Miniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Kash
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Forlann Pokaż post
Po pierwsze nie przegrywamy , po drugie zabijamy ich rli bo mamy ku temu powody

ano mamy, przejechalismy sie na laubau , wiemy kto miej wiecej dojdzie +/- jak nie chca problemów to niech chwilowa nie expia, nic sie im nie stanie.
sczerze mowiac te wszystkie ****e od heluna to tylko random robily
nie raz widzialem pod dp ank jak jakis 67 palek ( z rs oczywiscie ) napierdziela ludzi z helunem ... a najlepsze jest (to jedna z tych akcji) jak dedli kolesia

Channel saved at Fri Apr 06 01:59:58 2007
01:59 Kashrius da'Roc [166]: ye
01:59 Daniheavy Lord [34]: loooooooooooooooooooooooooooool
V koles mi wkleja V
Daniheavy Lord [34]: hunted why?
01:25 Helun Lirath [130]: for insult
01:25 Helun Lirath [130]: u say im polish
Apr 06 2007, 01:18:46 CEST Killed at Level 34 by Helun Lirath

macie pytania ? dla nich polacy to jakies scierwo, nie raz jurand, arue i ja jechalismy po helunie, ten gosc zwalal wszystko na polaka, mowil ze omg co za noob to musi byc polak, ze polacy sa biedni i ze graja w tibie zeby sprzedac swoje chary , a my pojechalismy po nim i odszedl z arc xDDD
-----
15:45 Thalic Ilunor [112]: ok
15:45 Thalic Ilunor [112]: the the polakkilling begin
15:45 Thalic Ilunor [112]: ciao
-----
19:41 Kashrius da'Roc [167]: :<
19:41 Kashrius da'Roc [167]: who have you killed
19:41 Kashrius da'Roc [167]: :| ?
19:41 Thalic Ilunor [112]: meni polak
19:41 Thalic Ilunor [112]: i no tell

co do lisa to dla niego nie liczy sie ten pixel co sie rusza tylko 'ziomki' tgz polaczki, niech sorce z pl zrobia pg to zobaczycie jak dostaniecie po dupie
brawo dla xenezisa i reszty ktorzy walcza o lepsza iridie ! (piszczie co chcecie) bo bedzie lepsza xD przynajmniej dla nas ja was naucze polskosci xD wiecie kazdy zasluzyl na 2 szanse, nigdy nie skreslam czleka za to ze mi cos zrobil daje mu 2 szanse i staram sie mu pomoc xD
polak to polak poczytajcie forum... zal.pl
dla niektorych ta gra to expienie, dla innych wojny, dla innych 'kradziejowanie loota' xD dla jescze innych to cale zycie, dla innych zas zabicie czasu, dla jescze innych nie wiem co xD itd

ludzie po co sie tak jechac :| ?niektorzy to jescze dzieci typu divileeeer czy cos i ten 2 co nauczyl sie morda w dol i powtarza przez 15 postów divileeer podaj mi 1 powod dla ktorego po nas ztp jedziesz ?
cosmy ci zrobili ?
apeluje do wszystkich prosze wyluzujcie i nie piszcie takich durnych postów ktorych nic nie wiecie co was obchodzi czyjes zycie :| boze jak chce to niech se gra, skacze bmixem czy kurwa lata na hulajnodze

What Goes Around...Comes Around...
D.O.A.
but always
Miniek !

stary 19-04-2007, 18:57   #2904
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monstaar
Gildia: Group Six
Poziom: 110
Poziom mag.: 61
Danthorr ma numer GG 2109092
Domyślny

Myślę, że gdyby Polacy nie dawali Im powodów do takiego traktowania, to by tak nie było. Mówcie co chcecie, ale "fre item plax" mówi samo za siebie -.-

Co do reszty wypowiedzi Mińka... Zgadzam się.
20:13 Danthorr: bylem odreagowac
20:13 Lamalas Armanio: Waliles konia patrzac na logi z naszej rozmowy?
Cytuj:
17:48 Danthorr [11]: I tought I was always nice and polite
17:48 Rage Titus [113]: u were wrong about urself
17:48 Rage Titus [113]:
Cytuj:
20:21 Ledzeppelin [137]: jestes moim mistrzem
Danthorr jest offline  
stary 19-04-2007, 19:10   #2905
Forlann
Użytkownik Forum

Forlann's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Imię: Xenezis
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
Domyślny

Chcialem powiedziec wszystkim ktorzy mnie pytaja czemu nie podoboalo mi sie w zen i poszedlem na war z polakami. A wiec wiedzialem ,ze bede kiedys musial wybrac miedzy gildia Zen a ludzmi z Ventrilo na ktorym siedzialem od dawna , wybralem pomoc moim kumplom z venta , chodz moglem spokojnie siedziec sobie w zenach i expic. Zen to jest naprawde zajebista gildia , wielu ciekawych ludzi tam poznalem ale gdyby polacy przegrali ta wojne to juz nikt nikt nie bedzie sie wyplacal , ale wojne wygramy i bede mogl grac i z Zenami i z Uf A gdybysmy jednak przegrali ta wojne to trudno , to jest tylko gra
stary 19-04-2007, 19:15   #2906
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Domyślny

Dant - widać ze nie jestes ostanio obeznany z Iridai i nie wiesz co sie dokładnie działo.

Kashu... to było piękne... popłakałem sie

Yea Xene, Zen jest zajebista gildia, lecz czasami trza sie postawic.

Cya later

Brutalna agresywność jest dla słabeuszy imytacja siły.
E. Hoffer

Respect to be respected.
Lisu jest offline  
stary 19-04-2007, 19:29   #2907
Dili
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniek Pokaż post
ludzie po co sie tak jechac :| ?niektorzy to jescze dzieci typu divileeeer czy cos i ten 2 co nauczyl sie morda w dol i powtarza przez 15 postów divileeer podaj mi 1 powod dla ktorego po nas ztp jedziesz ?
Widzialem cie jak czysciles moj domek, to wszystko. A tak btw, to mowicie ze tibia to gra dla dzieci, a potem wytykacie, ze mam 15lat i w to gram, wiec moze popatrzcie na siebie?

stary 19-04-2007, 20:47   #2908
Hatebreeder
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
rotfl własnie sam pokazałes wszystkim jaki z ciebie piesek - powiedza aport to aportujesz.... do nogi, no mowie do nogi kundelku!!!
Ty chyba jakiś niedopierdolony jesteś O.o'

stary 19-04-2007, 20:59   #2909
Miniek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hatebreeder Pokaż post
Ty chyba jakiś niedopierdolony jesteś O.o'
o to jest ten 2
stary 19-04-2007, 21:09   #2910
Miniek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dili Pokaż post
Widzialem cie jak czysciles moj domek, to wszystko. A tak btw, to mowicie ze tibia to gra dla dzieci, a potem wytykacie, ze mam 15lat i w to gram, wiec moze popatrzcie na siebie?
ok teraz w sumie moge powiedziec jak to bylo bo mi lata
czailem sie na ciebie od jakiegos czasu, duzo w dp ank siedziales z rsem wrzucales ludzia i ktos mi dal ss'a jak jedziesz po kims no to mowie jazda z gnojem... do czasu....
jakis kolo cie hakna nie wiem kto, i napisalem do niego free items plx jak cie rokowal
a on dobra idz pod domek no to poszedlem no i odziwo dal mi inva i mowi bier all no to bralem nie patrzalem co byle all xD zapakowalem poslalem i poszedlem.
tyle bylo z mojej strony.Sam nie jestem swiety. . . bla bla bla
i przestancie pisac te posrane posty typu pier** sie , ty debi***** ja wiem lepiej
bo zal.pl :|
chociaz reprezentujmy cos na tym forum :| bo laubau z nas polewe ma :<
stary 19-04-2007, 21:30   #2911
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Hum , a są tam jacyś 50 lvle ;> , bo znam pare osób (low) które z nudów by zrobiły coś 'dla ojczyzny' :>

Cytuj:
czailem sie na ciebie od jakiegos czasu, duzo w dp ank siedziales z rsem wrzucales ludzia i ktos mi dal ss'a jak jedziesz po kims no to mowie jazda z gnojem... do czasu....
jakis kolo cie hakna nie wiem kto, i napisalem do niego free items plx jak cie rokowal
a on dobra idz pod domek no to poszedlem no i odziwo dal mi inva i mowi bier all no to bralem nie patrzalem co byle all xD zapakowalem poslalem i poszedlem.
i przestancie pisac te posrane posty typu pier** sie , ty debi***** ja wiem lepiej
miniek , a nie mogłeś tak odrazu z tym wyjechac i na początku to wszystko powiedzieć ? Teraz możesz powiedzieć , a czemu teraz nie powiedziałeś ;/ . Gdybyś powiedział to wtedy jak był na to czas , nie było by tyle 'podchodów' i dziwnych sytuacji >:>

Cytuj:
ano mamy, przejechalismy sie na laubau , wiemy kto miej wiecej dojdzie +/- jak nie chca problemów to niech chwilowa nie expia, nic sie im nie stanie.
nie raz widzialem pod dp ank jak jakis 67 palek ( z rs oczywiscie ) napierdziela ludzi z helunem ... a najlepsze jest (to jedna z tych akcji) jak dedli kolesia

V koles mi wkleja V

macie pytania ? dla nich polacy to jakies scierwo, nie raz jurand, arue i ja jechalismy po helunie, ten gosc zwalal wszystko na polaka, mowil ze omg co za noob to musi byc polak, ze polacy sa biedni i ze graja w tibie zeby sprzedac swoje chary , a my pojechalismy po nim i odszedl z arc xDDD
-----
-----

co do lisa to dla niego nie liczy sie ten pixel co sie rusza tylko 'ziomki' tgz polaczki, niech sorce z pl zrobia pg to zobaczycie jak dostaniecie po dupie
brawo dla xenezisa i reszty ktorzy walcza o lepsza iridie ! (piszczie co chcecie) bo bedzie lepsza xD przynajmniej dla nas ja was naucze polskosci xD wiecie kazdy zasluzyl na 2 szanse, nigdy nie skreslam czleka za to ze mi cos zrobil daje mu 2 szanse i staram sie mu pomoc xD
dla niektorych ta gra to expienie, dla innych wojny, dla innych 'kradziejowanie loota' xD dla jescze innych to cale zycie, dla innych zas zabicie czasu, dla jescze innych nie wiem co xD itd
yntelygentne słowa =) yntelygentny post od jakichś 10 stron , ofc , żeby inni nie byli urażeni , niektóre wasze posty też były bardzo yntelygentne Popieram w 90 % to co napisałeś ;S
Trai'ler jest offline  
stary 19-04-2007, 21:32   #2912
Dili
Guest

Domyślny

Cytuj:
Nie pierdol juz, jezeli chcesz zaprezentowac cos soba, to poprostu sie przyznaj, kazdy o tym wie, Radek rozpowiada na prawo i lewo. I nie siedzialem z pz, normalnie expilem z rsem. Pamietam te wasze akcje jak jakis 30 rp mi chcial zjechac ssa a na gorze Bezok z Lesleyem hahahahaha xddd. A tak wogole, ile mam paymenta?Xdd

@Phoenix

Napisz mi na gg z Twojego nowego nr ty glupia cipo !!111111111

Ostatnio edytowany przez Dili - 19-04-2007 o 21:40.

stary 19-04-2007, 21:36   #2913
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Hum , a są tam jacyś 50 lvle ;> , bo znam pare osób (low) które z nudów by zrobiły coś 'dla ojczyzny' :>

Cytuj:
miniek , a nie mogłeś tak odrazu z tym wyjechac i na początku to wszystko powiedzieć ? Teraz możesz powiedzieć , a czemu teraz nie powiedziałeś ;/ . Gdybyś powiedział to wtedy jak był na to czas , nie było by tyle 'podchodów' i dziwnych sytuacji >:>

Cytuj:

V koles mi wkleja V

-----
-----

yntelygentne słowa =) yntelygentny post od jakichś 10 stron , ofc , żeby inni nie byli urażeni , niektóre wasze posty też były bardzo yntelygentne Popieram w 90 % to co napisałeś ;S.
Trai'ler jest offline  
stary 19-04-2007, 22:21   #2914
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trai'ler Pokaż post
yntelygentne słowa =) yntelygentny post od jakichś 10 stron , ofc , żeby inni nie byli urażeni , niektóre wasze posty też były bardzo yntelygentne Popieram w 90 % to co napisałeś ;S.
Moje posty są bardzo inteligentne, ofc :>
A wspomnieliście coś o jakimś PG polskich sorców, ja jestem chętny!!!111onerazjedenitp.
stary 19-04-2007, 23:08   #2915
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

nasze szwedzki chlopaki cos kobinowaly podawali wszyscy loga na statkach jedni blokowali statek w veno cos knuli
kiedy sie doczekamy open battle?;<
22:04 Nasty Sarah [17]: to jest dziwne
22:04 Nasty Sarah [17]: nagle wszyscy sie wylogowali
IridiaCarlinPk jest offline  
stary 19-04-2007, 23:10   #2916
Miniek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dili Pokaż post
Nie pierdol juz, jezeli chcesz zaprezentowac cos soba, to poprostu sie przyznaj, kazdy o tym wie, Radek rozpowiada na prawo i lewo. I nie siedzialem z pz, normalnie expilem z rsem. Pamietam te wasze akcje jak jakis 30 rp mi chcial zjechac ssa a na gorze Bezok z Lesleyem hahahahaha xddd. A tak wogole, ile mam paymenta?Xdd

@Phoenix

Napisz mi na gg z Twojego nowego nr ty glupia cipo !!111111111

Co do nich to nie wiem, ale ja nie mialem czasu zeby biegac za noobem, co sie pojawilem to byles w dp a zadko biegalem, tyle.
I do czego mam sie palancie przyznac ?! Mowie ze cie nie haklem ty zryty durniu ze to nie ja a teraz wal sie na ryj i bede rozmawiac i traktowac innych tak jak oni mnie.
Tyle

i reprezetuje BIIIIIIEEEDEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!
stary 19-04-2007, 23:11   #2917
Miniek
Użytkownik Forum

Domyślny

Giń MAaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzkkkkkaarooooooooooo xD
stary 19-04-2007, 23:19   #2918
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Giń MAaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzkkkkkaarooooooooooo xD
czesio rox, ale z łaski swojej odpowiedz też na mój post (plax_

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 19-04-2007 o 23:25.
Trai'ler jest offline  
stary 20-04-2007, 01:05   #2919
Madus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

Ripper czy jak to sie tam pisze ... Z tego co ja wyczytałem z twoich postów to tak prawdę mówiąc twoim życiem jest tibia i nic poza tym!! Jesteś 15 letnim gnojem który nie ma szacunku do osób walczących o dobro Iridi !!

@war

Te każde wojny na Iridi można przypasować do czasów gdy Polska była pod zaborami. Czyli wiele powstań nie udanych wiele bitw przegranych ale nie zapomnijcie że w kacu Polska jest wolnym krajem i niepodległym. Moim zdaniem tak samo stanie się teraz z Iridia. Wiem że to głupie przyrównywać dzieje historyczne do gry ale sytuacja Iridi jest wręcz podobna do historii Polski i miejmy nadzieje że sie to wszystko się skończy tak jak jest zapisane w historii Polski czyli Polacy wygrają i będą niepodlegli. Tylko żeby nie ogarnęła Iridia komuna tak jak to miało miejsce w Polsce hehe... WON Z JARUZELSKIM hehehe....

~MaDuS
~Hail Free Irdia

Ostatnio edytowany przez Madus - 20-04-2007 o 01:15. Powód: literówka
Madus jest offline  
stary 20-04-2007, 10:07   #2920
Dili
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madus Pokaż post
Ripper czy jak to sie tam pisze ... Z tego co ja wyczytałem z twoich postów to tak prawdę mówiąc twoim życiem jest tibia i nic poza tym!! Jesteś 15 letnim gnojem który nie ma szacunku do osób walczących o dobro Iridi !!

@war

Te każde wojny na Iridi można przypasować do czasów gdy Polska była pod zaborami. Czyli wiele powstań nie udanych wiele bitw przegranych ale nie zapomnijcie że w kacu Polska jest wolnym krajem i niepodległym. Moim zdaniem tak samo stanie się teraz z Iridia. Wiem że to głupie przyrównywać dzieje historyczne do gry ale sytuacja Iridi jest wręcz podobna do historii Polski i miejmy nadzieje że sie to wszystko się skończy tak jak jest zapisane w historii Polski czyli Polacy wygrają i będą niepodlegli. Tylko żeby nie ogarnęła Iridia komuna tak jak to miało miejsce w Polsce hehe... WON Z JARUZELSKIM hehehe....

~MaDuS
~Hail Free Irdia
Mowisz, ze tibia jest 'mojim rzyciem' a sam porownujesz sytuacje z gierki online do historii Polski, rotfl

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania