|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
Ja bym nie dawał na pewno GG, Skype. Możecie dodać Neostradę. ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() AVG
Nero IncrediMail Mozilla Skype Ad-aware ACDSee jak se co jeszcze przypomne to napisze . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Opera/Firefox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() No więc:
Teamspeak Skype Gadu-gadu TibiCam UOSU
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Winamp
Mozilla GG IrfanView @up 20lat, ale za ile będziesz je mial/a? Za 6lat? Widze u Ciebie długą edukacje ;]
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 21-04-2007 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Międzyrzecz
Imię: Zelker Xefrus
Profesja: Knight
Gildia: Street Fighter
Świat: Keltera
|
![]() Fajne. Przyda się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak daliście FireFox to i Maxthon powinien sie tu znaleźć :-P Jak dla mnie jedna z lepszych przeglądarek. Dużo funkcji wbudowanych, dużo pluginow, intuicyjne sterowanie, szybkie działanie.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa... jak masz zamiar sciągać same nielegalne pliki to oczywiście... będzie to nielegalne, tak jak eMule, Kazaa, a nawet zasysanie plików z FTP albo HTTP... Nie raz można się spotkać z możliwością pobrania pliku(często instalatora jakiego MMORPG) przez Torrent... będzie to bardziej nielegalne od sciągniecia go w "tradycyjny" sposób?
@topic Hmmm... programy były wymieniane, ale powtórze, by dać dowód, że mają wiecej użytkowników. ![]() Opera-przyjemna przeglądareczka, troche waży, ale ma wiele bajerów. Przydatnych bajerów. (Obsługa sieci Torrent, klient pocztowy IRC) Konnekt-komunikator oparty o wtyczki. Każde może go zmodyfikować wg. własnych upodobań. IrfanView-dobry do robienia screenów, nie mówiąc już o jego możliwościach przeglądania i retuszu fotek... bardzo dobry, jak na darmowy program. Tibia-świetny klient Tibii, darmowy, ale zawiera wszytkie najważniejsze opcje potrzebne dla gracza. (takie jak LightHack i AimBot) Hmm, zedytuję jak coś jeszcze wpadnie do głowy.
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 21-04-2007 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() GG jest dość niebezpieczne. Można bez problemu przechwycić adres IP.
Cytuj:
Cytuj:
No w sumie można by dodać, ale w takim razie powinien znaleźć się tu też GIMP. Jest w pełnie darmowy, ma możliwości porównywalne z PS a dzięki licencji GNU (taką również ma Linux) dość szybko się rozwija. Działa o wiele szybciej niż PS który może być masakrą dla starych komputerów. Jest wersja GIMPshop przeznaczona dla użytkowników PS. To spore zalety w porównaniu z PS, który jest bardzo komercyjny. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Stan: Niegrający
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() Opera, GIMP, Photoshop, Gadu-Gady - oto moje propozycje
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Imię: Sea warrier
Profesja: Royal Paladin
Świat: Malvera
Poziom: 62
Skille: 86/70
Poziom mag.: 19
|
![]() A ja bym dał znak "T" jakiemuś połączeniu internetowemu.
Pomimo, że to nie jest program, ale myśle, że to pomoże w wyborze profesji bo co tu kryć paladynem na słabym łąćzu być nie można. Dodatkowo chętnie sam się dowiem jakie łącze jest najlepsze do tibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem za dodaniem do listy "T" klienta pocztowego Thunderbird
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() swego czasu byl taki programik jak Tomes of Knowlage. Nie wiem czy jest jeszcze updatowany, ale jest to doskonaly zbior na temat wielu informacji zwiazanych z Tibia dla nowych graczy i jednoczesnie masy przeroznych ciekawostek, ktore moga sie przydac starszym "wyjadaczom".
Skoro znalazl sie FF, to nie zapominajmy o TB, swietnym kliencie pocztowym ktory w porownaniu do M$ Outlook jest poprostu spelnionym snem ![]() @Sea Laczu? Chyba ISP ![]() ![]() @Avo Tego typu komunikatory wg. mnie nie powinny dostac zadnego znaku jakosci ![]()
diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 21-04-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Firefox
Foobar kalkulator (xD wiele razy z niego kozystalem zeby policzyc capa, i ile kasy dostane za loot ;P) Paint Tibicam Skype Ventrilo Teamspeak MSN Messenger (bez niego nie bylo by kontaktow miedzynarodowych poza gra [wg mnie]) Uninstalator Tibii (kto go jeszcze nie probowal :rolleyes: ) The All-Seeing Eye - wyszukiwarka serwerow do wiekszosci gier Multiplayer.. na odwyk od Tibii ![]() Total Commander Hamachi All-Player Daemon Tools C-O-M-D-O Firewall - dla wszystkich ktorzy maja problem z neo/net24 z Host generic process for win32 I to chyab tyle, jak co to zedytuje
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Kolega Lyszki
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Znak jakości 'T' przyznałbym takim programom jak:
Opera aQQ TibiCam UOSU jetAudio PowerDVD DoubleDesktop (serio przydatny) Paint Word |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Hmm.. jest program o którym chyba nikt nie wspomniał...
Mianowicie CCleaner -Program do oczyszczania systemu ze zbędnych śmieci oraz wyczyszczania rejestrów. Za pierwszym uruchomieniem usunął mi 300 mb śmiecia... Naprawdę godny znaku T według mnie. No, i to co kiedyś pisałem- Norton Antivirus 2007.
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Tibia.com