![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up ma racje chlopak DO BOJU !! WSZYSCY !!
robilem swojego chara rok i sie nie boje zaryzykowac i walczyc w wojnie bo walczymy o wysoka stawke ![]() PS>---> Pozdro Mitzum (jezeli nas czytaja ![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
![]() |
![]() Demon Ahmet
Apr 21 2007, 12:52:46 CEST Killed at Level 68 by Przemus Jedrachowicz and by Szekiera No do kurwy nedzy... polacy to maja myslenie... ujebali 67 ek ![]() ![]()
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Zbro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dance of Death
Świat: Obsidia
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Przenoszac to na grunt Tibii: czy takim sukcesem moze byc zabicie Zulina? Nie jestem pewiem bo krotko przed i krotko po padl Arefrius, Kavare i Elenros. Do czego zmierzam: potrzebujemy jeszcze jakiegos zwyciestwa jak ubicie Mitzuma czy Nargoriela wtedy dopiero ci ktorym nie wystarcza walka o ideę sie przylacza bo uwierza w realnosc zwyciestwa. Powodzenia! |
|
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demon Ahmet
Profesja: Knight
![]() |
![]() Brak Slów chcialem wbic 70 i kleac razem swe ale skoro swe mnie zajebalo rano potem pl po poludniu to bardzo ciekawe rozwiazanie walki w wojnie padlem 2 razy stracielem 200k ktore mogly pomudz w wojnie ale.......
12:13 Swierzon [18]: swe ma przewage bo ma neta z tele2 |
![]() |
![]() |
#745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Nie no zajebiscie nie mieli kogo zajebac tylko polaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Masa skuli biega.. noob charami kase na wojne zbieraja? Jak tak to szkoda ze Polakow tez zabijaja...
|
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() ~
@@Xerena wojenka pls Pozdro od wyżej umieszczonego channelu "Koperaland".
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oddajcie jakas czesc kasy chociaz na bleesy to sie wlacze do guild i bede walczyl na maxa bo juz mi mialo zalezy na grze i jestem ciekaw jak wytlumaczycie mojego deda pewnie (nie wiedzialem ze to pl ) a dobre wiecie bo razem robilismy banshee ...
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
![]() Oglądałem dużo filmów z wojen pl vs swe i w 80% polacy dostawali w dupe. Ale też oglądałem war który odbywał się wmieście ab'dendriel którzy polacy popisali się taktyką bardzo ładnie to zorganizowali i wyszło im to tzw atak z zaskoczenia aż miło było popatrzeć jak armia szwedów pada w kilka sekund chcecie więcej inf pisać do mnie a opowiem wam
![]() |
![]() |
#750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Nic nie zostaje mi napisac tylko Sorka...
Ahmet padles bo tak wyszlo lduzie co byli na ventrillo przestali bic a ci co sie przypletali bili a ty sie skonczyles uhac gdybys sie uhal nie padlbys...
#751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Ja pierdole oddajcie mu chociaz kase
![]() Ostatnio edytowany przez Pavvulonik - 21-04-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
#752 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
![]() |
![]() ![]() Cytuj:
![]()
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Nie no Mispex brawo rozumu
![]() ![]() ![]() W ten sopsób na 100% nie wygracie wojny jak swoich bedziecie zabijac
#754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Nom raczja bez sensu zabijac w tak waznym momencie swoich. Ale kłócic tez sie ni ma sensu było minelo trudno miejmy nadzieje ze inni wyciagna z tego wnioski. Musimy sie wszyscy zjednoczyc bo inaczej nie mamy szans. .
#755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() @Hellraiser
Pozdrowienia od ludzi z vent (^.^) Demon Ahmet.. przeprszamy za twojego.. z osob ktore pkowaly (ok 20+) z 10 bylo na ventrilo.. my w wiekszosci przestalismy... ale nooby.. sry ![]()
#756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Poziom mag.: 7
|
![]() Mantir za co biliscie Firawind i Ancient Horna?
|
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
![]() |
![]() Swe nie koniecznie musza byc sprytniejsi to kwestja organizacji i dokladnego przemsylenia wszystkeigo a przedewszystkim skutkow. Przykład mamy na furrorze gdzie vison pokonal dusskow. Kto sie tego spodziewal? Chyba tylko Katrilla. To wlasnie jemu wszyscy zawdzieczaja zwyciestwo przewaga dusskow w lvl nad vison była tak samo duza jak i Swe maja nad nami. Lecz dzieki jemu wspanialemu dowodzeniu Vision obijelo panowanie na serwie. Ludzie z vision wlasnie jemu zawdzieczaja to zwyciastwo. Gral on tez na xerenie na jej poczatkach. Walsnei takich ludzi tu trzeba. Po za tym Nie ma sie co spieszyc tengu wczoraj nie expilo Trzeba zbierac ludzi ktorzy juz nie graja bo im juz na postaciach nie zalezy i moga sie poswiecic a jest ich tuaj duzo
![]()
#758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Demon~, to był wypadek, jedyne co pozostaje nam powiedziec to Przepraszam, mam nadzieje ze dalej sie nie zniechecisz
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mispex :
Nie przestalem sie uhac tylko mialem laga i nie gdybaj bo gdybym nie chcial plynac do lb nie zabil by mnie Snustorr a gdybym nie padl to nie szedl bym po bleesy do kazo TSmaster: Ciekawe jak mam grac bez bleesow postaram sie zarobic cos na dworach ale jak padne to lvl ladnie poleci w dol ..
![]() |
![]() |
#760 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw nie wiesz co sie dzieje na furorze to pisz takich pierdół ;P A jak znasz to bylo dodac prawdopodobne spy no i mogles wspomniec o hackach. Fakt ze Dusk~ przegrywaja nie świadczy o tym ze zostawia serva ; )
![]() |