![]() |
#662 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
|
![]() Podziwiam zbieraczy jajek za wytrwalosc
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...ostid=13912582 <- co o tym myslicie? moze uda nam ie ten quest przeforsowac na rook ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Guest
|
![]() przyznaje sie ze mialam wlanczona tibia auto,a byla wlanczona zebym mogla widziec ile mi brakuje expa do lvl,jesli niewierzysz to zapytaj Winony ona Ci powie ze uczciwie zrobilam ten lvl sama bez rzadnych cheatow
![]() Mondi^^ |
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladyn on rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() @up.
Tak czy siak, zmień ss'a albo ukryj bota ;] Edit: @Evol No comment ;d Ostatnio edytowany przez kuba1324 - 22-04-2007 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Oczywiście, że uczciwie osiągnęła ten poziom. Dla ciekawostki dodam, że podczas expienia Mondi znalazła botera, który naszymi wspólnymi siłami zakończył swój żywot na 8 lvlu
![]() Mondi gz lvla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
![]() @Evol
;-oo gz pg. Śmię wątpic ze grasz na bocie ;o |
![]() |
![]() |
#668 |
Guest
|
![]() heh,szkoda Madeo ze dostales tego bana
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Ty Winona i inni moze nie trapujecie ? Kiedys Pytalem winnone o honeye ona mi napisała "nie ale ide na waspy moze lotne" kolega w tym samym czasnie napisał mi zebym przyszedl na mh bo go trapneli i kogo widze? Ciebie Winone i innych noobów. Szkoda tylko madea ze dostał bana. Hail _/
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
|
![]() Oj Madeo, szkoda, że przez 30 dni nie mogę się do Ciebie odezwać
![]() Simon a z tymi honeyami to naprawdę wypaliłeś XD Przecież honeycomby lecą z waspów, więc nie wiem po co ten cytat ![]() Trap nie jest mi obcy, przyznaję, chyba jak każdemu i nie koniecznie muszą to być wielkie, zorganizowane trapy. Simon, nie udawaj świętego (pamiętam Heywooda i waszą walkę o jego mlwa). I dlaczego w każdym komencie musi pojawiać się coś o mnie? ![]() ![]() @Down Po pierwsze, jeśli mam ochotę gdzieś iść do po prostu tam idę. Widzisz w moim pójściu na mino hell jakiś problem? Bo ja nie. Ot, nagła zmiana planów. Poza tym mój komentarz o 'wyroczni' był reakcją na twoje słowa: Winona też trapuje, a tylko Madeo ma bana. A co ja mam z tym wspólnego? Nie było mnie wtedy nawet online, więc nie wiem po co przytaczasz moje imię. A bana dostał nie tylko Madeo, ale także Ci którzy z nim trapowali. Przyczep się do drzewa w Dolinie Rospudy, a nie do mnie. Ostatnio edytowany przez W.S.F. - 22-04-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Taak winona to i tamto niezapominajmy wionana to Sunrise2 ona wie duuuzo a my nic ![]() Pozatym ze umie zrobic głupi trick z ss i nic innego ![]() hm moze ty siostra ( brat ) master slayera co ? przyznaj sie ![]() Hail Nasza Wiononka : ))))
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS: Powolii sie zastanawiam czy dobrym wyborem bylo wklejenie fotek na forum , robi sie kłótnia .... ![]() @down Nie wiem czemu ale zawsze gdy pokazuje sie Gm nic nie pisze, poprostu nie wiem co napisac ,wole siedziec cicho niz potem zalowac niektorych tekstow... Ostatnio edytowany przez Wiechoss - 23-04-2007 o 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Ja na twoim miejscu wmówił GM'owie jakąś gatkę szmatkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() No patrz. Knife i MLW z Shenga! GZ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Guest
|
![]() @Hakuoh
Gz ;D wczoraj tak samo wypadlo mi mlw i knife z AS'a ;-D Con Gz. Xzizi. |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja mialem 4 magic light wand ze czego zostaly mi 2...
na candii sheng byl juz chyba 7-8 razy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() Przepraszam, że się wtrące, ale czy ktoś przestrzega jeszcze regulaminu "Albumu"? Awanse od 25lvl, a tu codziennie widze 10,15,20....
Naprawde czasem warto przejrzeż regulamin zanim coś się wyśle, niż później tego żałować (czyt.warn). Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Drudka from Isara
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Gratzik 4 all
![]() @amer jak mogliscie zrobic SSa beze mnie ?! ![]() ![]()
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lesiu Obwiesiu Plotki chodzą ze posiadasz Brass arma prawda to
![]()
![]() |
![]() |