![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Znalazłem na necie gierkę
![]() Była kiedyś płatana a teraz jest darmowa więc postanowiłem ściągnąć. Sam o tej grze dużo powiedzieć nie mogę bo gram w nią dopiero od wczoraj. Więc dam wam tutaj link do opisu gry (trochę przestarzały ale to nie przeszkadza): http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=565 Mam jeszcze pytania do kogoś kto już w to grał : 1. Jak się przesuwa okienka?? Próbowałem LPM, PPM, oboma i nic. 2. Z tego dużego okienka z przyciskami gdzie można wybrać np. trade przeciągnąłem na środek ekranu przycisk trade i nie mogę go stamtąd usunąć :/ help me Link do strony oficjalnej: http://chronicle.ubi.com Strony fanowskiej po polsku jeszcze nie znalazłem. Jedynie gdzie można coś poczytać to forum mmorpg.pl ale tam dawno nikt nie pisal :/ Sgram na serwerze warth. Nick : Kozun Polak. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Oleśnica
![]() |
![]() WLasnie sciagam gre ;d za 2h bede miec gre na kompie , a tak pozatym niech kazdy poda swoj nick w grze , rase profe i lvl (a takze swiat jesli takie istnieja) a ja juz mowie ze bede grac krasnoludem(kocham ta rase)
Edit: dodam ze mozna wejsc na http://gamecenter.pl/forum/index.php?showforum=451 jest to forum o SB Ostatnio edytowany przez Doomhammer - 23-04-2007 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Gralem w to kiedys i bylo niedorobione sterowanie co mnie zrazilo;/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() @Zylkolak
Też mam problemy ze sterowaniem ale myślę że za jakiś czas dojdę do wprawy. @Doomhammer Dzięki za link na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() 1. Chyba znowu płatne (za często się to zmienia, zniechęcając mnie)
2. Jak ściągnąłem i po trzech godzinach nawet 1/5 patchowania nie minęła to zrezygnowałem. Mam nadzieję, że zupdatowali clienta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam, w końcu się wziąłem w garść i spaczowałem, okazało się, że to fajna (IMO) gierka, mimo pustego świata (czego nie trawię) gra mi się przyjemnie. Profesje nie są tylko na pokaz, podobnie jak skrzydła u jednej z ras. Zapraszam na serwer Vindication, gra wciąż darmowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygląda nieżle, trzeba spróbować. Polecam równierz Lineage 2, świetna giera, według, według mnie lepsza od WoWa.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja zapodam kilka screenów z mojego Dwarfa fightera (teraz warriora), z serwera Wrath. Zapraszam wszystkich polaków, bo w Shadowbane gra nas bardzo mało, i nie ma za bardzo co myśleć np. o polskiej gildii... Do niej wszyscy gracze z serwa musieliby się zjednoczyć
![]() Do rzeczy: [center]Mój krasnal, Magnar Dv'Argh ![]() Solówka z wilkołakiem ![]() Travelling stance - co by być szybciej w domu ![]() Pustkowia blisko Starkholm ![]() Brama zamku Starkholm ![]() Jeszcze raz, z innej perspektywy ![]() Tree of Life - serce Starkholm i każdego innego miasta ![]() Zakupy już po awansie na Warriora ![]() Gdyby było więcej polaków, może by się powybijało trochę turków i założyło polskie miasto,a tak... PS. Do znających grę - nie śmiejcie się z mojej postaci, nie gram za długo ![]() |
![]() |
![]() |