![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co jest dziwnego w tym ze zabili alana na eterni? Mieli jakies powody zeby go wywalic z askary. Nie bede sie wglebial jakie, ale skoro mogli zrobic to na 2 serwerach to czemu tego nie zrobic?
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Lubin
|
![]() @Fagaro
Mialbys serce pomagac komus ktory zaczyna od zera na nowym swiecie pozniej go u*******ajac? MIalbys serce zajebac kogos z dupy znajomego , swojego ziomka zeby mial przejebane na rl? Bo ja nie odpowiedz sam sobie na to pytanie, jesli jestes szczesliwy ze bast na*******a w ta gre aby pozniej ziomki go mordowali to gl te p[rzyklady to jest to samo niech mi nikt nie mowi ze w*******am zycie rl do tibi bo sa zasady ktore powinno sie przestrzegac. Ostatnio edytowany przez Xavius - 21-04-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() i nie mowcie ze teretalu ma dobre pvp bo nie strzelal z hotkejow.. nie wiem czy wiecie ale teraz takze sd na battle da sie puscic...
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Taki niby z niego kozak, ale zawsze podczas ataku miał bliżej/dalej kumpli.
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Bardzo fajne filmy, czekam na więcej.
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() Elder Rekson
Apr 22 2007, 18:53:16 CEST Killed at Level 136 by Grzeczny Tibijczyk and by Lord-pumpkin. Peze'cik Apr 22 2007, 18:53:14 CEST Killed at Level 115 by Sneed and by Bysen. Jamespond Apr 22 2007, 18:32:50 CEST Killed at Level 133 by Chemic @Fagaro Masz uwiecznione te fragi na filmach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam, ale nie krecone przez tere, wiec troche nie pasuja do tematu.
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jakis tam zwiazek maja, fajnie byloby jakbys wrzucil linki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie, widac tam tere przez chwile.
![]()
![]() |
#110 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
|
![]() Cytuj:
Być może gdybyś potrafił poprawnie pisać po polsku, ludzie rozumieliby ten bełkot. I nie, IA/Pinki nie mają żadnego honoru, nie raz i nie dwa zabijali dla runek, z nudów, fake'owali reasony, łamali obietnice. A całe to przekonanie "DL is pa" zawdzięczamy głównie propagandzie postcharów na forum, które za każdym razem powtarzają jakie to Pinki były dobre, a DL zły. Legioniści z pewnością też mają coś na sumieniu (jak KAŻDY - nigdy Wam nie zdarzyło się PKować, okraść czyjeś ciało itd?), ale jest to dosłownie kilka przypadków. A z tego co tu piszesz, Eternia przypomina Stalinowskie ZSRR, gdzie za opowiedzenie dowcipu politycznego znikała cała Twoja rodzina. Ad. samych filmików. Teretalu miał jedno z lepszych pvp jeszcze przed bot-udpatem. Oczywiście większość z Was nie doczytała dokładnie posta Fagaro i pisze bzdury w stylu "zrobił lvl i zabija noobów". Jeśli komuś nie chce się wracać na piewszą stronę, zacytuje: "na 110 levelu zabil solo 117 ms i 100 ek, w czasach kiedy nie bylo cipbota". Warto jeszcze wspomnieć, że ma jeden z lepszych magic leveli. Już na 80 lvlu był 13 w topliście Eterni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Przestań histeryzować. Wy mieliście za to serce zabijać swoją gildią np Szablo Snace? Dark Legion miał swoje powody żeby kicknąc Alana i Basta. Tak się składa, że byłem w Dark Legionie mniej więcej w tym samym czasie co Alanaste (za pierwszym razem). Był to ~czerwiec '06. Po krótkim czasie został wyrzucony z gildii (z tego co pamiętam, to za pyskowanie, ale mogę się mylić). Powinno to być pierwsze ostrzeżenie, jednak widocznie Twoi koledzy nie zmienili się. Ad. Askary - nie chce mi się już rozpisywać, ale znam Szyderce około 10 lat i wiem co nieco zarówno o Eterni jak i Askarze. Po prostu wraz z lvlem rosło jego poczucie bezkarności, z Twoimi przyjaciółmi było podobnie (sharowali oni sorca). Zostali ukarani za swoje czyny, nie wiem czy perm hunt jest odpowiednią "karą", ale what comes around goes around. A czy TY miałbyś serce psuć reputacje gildii osobie, dzięki której w ogóle znaczysz coś na nowym świecie? Bo ja nie, ale odpowiedz sobie sam na to pytanie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Snagoth, na 70 levelu wszysko wydaje sie takie fajne i latwe do zrozumienia. Opowiem Ci to na wlasnym przykladzie.
Ktos zabil mojego kumpla, moje reakcje byly rozne, najczesciej w zaleznosci od levelu ![]() level 20-"Hello, why did you killed xxx??" level 40-"hello, why did you killed xxx, got any proof for it?" level 60-"hello, why did you killed xxx, got any proof for it? Could you give his item back" level 80-"I hope you got good reason to kill xxx, and better give back his items" level 100-"hoi, 100k to xxx/edron or show me really good reason." Level 120 <pisze do tere> "some1 killed mine friend, i got no idea if he got reason, but who care?? Lest go re-frag" Level 140 "huntad forever!!!1111" level 160 -yours friend are huntata too Teoretuzujac, jakbys dal mi reason na zabicie Ciebie, to mam 2 drogi kazac Ci placic powiedzmy 50k (mam 1mln kasy) lub zabic Ciebie i miec troche zabawy. Zgadnij co sie wybiera na levelu 100+ kiedy tak naprawde nie ma co z kasa robic.
goburu nie jest trolem. goburu jest TROLEM. Ostatnio edytowany przez Fagaro - 24-04-2007 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() @Fagaro
No niestety tutaj musze sie z Toba zgodzic ze moge zrozumiec nude powyzej 100 lvla. Ale takze rozumiem osoby 'poszkodowane' przez DL, bo najwazniejsza w tym wszystkim jest zabawa a bawia sie jedynie osoby z wysokim lvle kosztem mniejszych lvli... a wszyscy powinni czerpac korzysci. Dlatego jestem po stronie 'poszkodowanych' bo jak sie komus z 100lvl+ nudzi to niech idzie solowac faraony, demony, poi monsters itd.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Mała dygresja - gdy byłem liderem Dark Monastery Grzeczny Tibijczyk (tak, tak, ten "największy PA, dzieciak, cokolwiek-jeszcze-chcesz") zabił mojego membera. Zamiast pisać topic na forum tibia.com założyłem po prostu temat na forum Dark Legion - dostałem reason i screena. Nie jestem na tyle obłudny, żeby dalej twierdzić, że mój member padł za nic - padł z jak najbardziej słusznego powodu. Ale do tego trzeba się aż zarejestrować na forum, opisać po angielsku sprawę, poczekać. Trudne, eh? Mam też pytanie do Ciebie i innych podobnych: po co zakładacie temat na forum przed zrobieniem CZEGOKOLWIEK w danej sprawie? Nie jesteś przecież na tyle głupi, żeby nie przewidzieć jak kończy się coś takiego? Post chary wrzeszczą, dziesiątki ludzi, których nie powinno to interesować wypowiada swoje zdanie, i tak dalej, i tak dalej. Osobiście znam 1-2 przypadki, gdy zabito kogoś, nie bez reasonu, ale z powodu bardzo naciąganego. Nie twierdzę, że przypadków takich nie było więcej, ale Twoja pamięć jest bardzo wybiórcza. Mianowicie: gdy Pinki wygrały wojne z Revivalem, potem IA, potem Seraphication, potem znowu Pinki (ciągle ci sami ludzi) na Eterni rzeczywiście NIKT nie był bzepieczny. Zaś okres Seraphication przypominał wspomnianą przeze mnie Rosję Stalinowską - nie mogłes mieć skulla, gdyż równało się to ze śmiercią. Dark Legion to NIC w porównaniu z Zuzawoh i spółką. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |||
Cease & Sekkle
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem czy zdąże Ci dziś odpisać na całego posta, ale odnośnie rozwiązywania problemu na tibia.com:
Zauważ, że na oficjalnym forum możesz zostać zreportowany za wrzucenie screena (mało razy już tak było?), po drugie za samo wspomnienie o Tibcam/OTSie dostajesz bana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#119 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() Co do tego ze nie mozna podawac linkow na forum to po 1 nie wiedzialem o tym... a po 2 to widzialem wiele tematow w ktorym byly linki do ss i osoby te nie dostawaly zadnego bana wiec nie wiem na jakiej to zasadzie dziala.
A co do Fagaro.. to zgadzam sie.. zle wtedy zrobilem, nie potrzebnie tak sie odezwalem, nie potrzebne to wszystko bylo itd... Zgodze sie bez bicia! Raczej sie tak nie zachowuje tylko zawsze staram sie pomagac innym na tyle ile moge badz im nie przeszkadzac w grze (np: ide do sklepu sellac loot, jak wiadomo hurtowo sie sella i trzeba pare razy z dp latac do sklepu.. i zawsze jakis 'noobek' 8 lvl sella 8 brass helmetow pojedynczo to albo czekam albo przynajmniej powiem ze moze hurtowo to sellnac.. nigdy nie odsuwam zeby szybciej sellnac) a wtedy tak sie zachowalem bo bylem rozdrazniony poprostu a do tego oczywiscie przejety lvlem i first behe. A do tego nie wiem ale ja chyba mam jakis 'uraz' z tym ze jak cos robie solo to chce to sobie spokojnie samemu zrobic a Ty 'przeszkodziles' mi wtedy, przynajmniej tak myslalem. Zgadzam sie z Toba ze nie powinienem tak zrobic i ze miales prawo sie wtedy wqrzyc czy cos. Wydaje mi sie ze przeprosilem pozniej juz po fakcie ale moge to zrobic kolejny raz.. po 1 dlatego ze wydajesz sie rozsadna osoba a po 2 dlatego ze naleza sie te przeprosiny wiec PRZEPRASZAM. Z moich ust uslyszec 'przepraszam' to naprawde rzadkosc.. bo ja przepraszam tylko wtedy gdy rzeczywiscie jest moja wina tak jak w tym przypadku.. niestety jestem osoba z duza (?) duma i honorem i czesto mam przez to problemy no ale wewnetrznie wtedy nie mam do siebie zadnych zarzutow.
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 24-04-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skonczmy rozmawiac o sytuacji politycznej na eterni. Nie ten dzial, nie ten temat.
![]() Postaram sie zalatwic film ze smiercia Barboxa.