|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jednak moje podejrzenia byly sluszne, aczkolwiek za bardzo zaufalem. Mianowicie gra "The Race", ktora reklamowal tutaj niedawno pewien uzyszkodnij, jednak posiadala w sobie pewne dodatki (czyt. keyloga), ktore nie zostaly wykryte (a raczej zostaly, ale zbagatelizowane przeze mnie) przez antywirusa. Temat ten pisze w sumie tylko ku przestrodze i mam nadzieje, ze admini/moderatorzy nie usuna go, ewentualnie zamkna.
Wiec jesli ktokolwiek pobral gre "The Race v1.1" niech przeskanuje komputer i zrobi co w jego mocy, o ile jeszcze posiada konto. Przy okazji chcialem zauwazyc, ze jakis ten keylog byl niewydarzony, bo w momencie wlaczania Tibii otwieralo mi IE, na ktorego otwarcie musze wyrazic zgode. Chyba tylko to uratowalo moje, i tak niezbyt cenne, konto. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Haha ja wiedziałem, że tam jest owntibia i dobrze, że nie ściągałem.
Ale to i tak nic nie dało ![]() Bo w OwnTibia deleter (tibia.org.pl -.-.-.-.-....--------.....-------) był owntibia VIP ! I jebany pedal kurwa schakowal mi 34 rookstayera i wyszedł na maina. a 35 druidem wyrzucił eq [free items blz?] Pierdolony cracker kurwa. Ale dobrze, teraz dzięki niemu nie będe w tibie gral ;p. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bosko... Owntibia działa tylko na Tibię czy na cały system?
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wlaczylem Tibie, zalogowalem sie.. i w tym momencie wyskoczylo mi okienko, ze IE chce sie laczyc z Internetem. Zbagatelizowalem to, bo myslalem, ze moze przypadkowo wlaczylem IE. Jednak przy drugim logowaniu znowu IE chcialo sie polaczyc.. wiec pomyslalem, ze cos jest nie tak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jedynie przez tibie, odczytujac z jej pamieci passy i przesylajac je przez IE.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Uffff... Ulżyło mi...
![]() |