![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() No wiec postanowilem zamiescic kolejny filmik mojej własnej roboty, huh? nie opisuje sami zobaczcie
![]() http://rogujr90.w.interia.pl Film nr 3 bo PK1 i PK2 sa to stare wczesniejsze filmy, pozatym w tej chwili pobranie filmu nr 2 jest niemozliwe bo go przypadkiem usunolem z ftp - Oups:=D. Btw. W logu widnieje napis www.tibia.aq.pl ale ta domena jest juz przez kogos zajeta wiec prosze nie brac jej pod uwage. No to miłego ogladania Enjoy~! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Moj program antywirusowy wykryl niebezpieczny skrypt na stronie z tym filmem nie wiem czy tam jest jakis keyloger etc. nikogo nie oskarzam ale uwazajcie i jeszcze mi sie wydaje dziwne to ze nie dales odrazu linka do rec. tylko do strony! daj linka do rec to sciagne bo teraz nie mam pewnosci co do tej strony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() norton 2004 wykryl tam wira : P
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() @up
Masz racje, moj tez, oto ss: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Mi też wykryło wirusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() @up
zamknij stronke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Redlof wam nic niezrobi bylem juz na tej strone bo to muj kumpel z rl daje linka:
http://rogujr90.w.interia.pl/mastersorcy.rec czasami moze niedzialac bo to interia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() wykrakales : P wlasie nie dziala interia sux
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Interia jest the best
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie ma zadnego keyloggera poza tym o ile wiem w rec nie moze byc keyloggera a wiec prosze:
http://rogujr90.w.interia.pl/mastersorcy.rec Szanowni panstwo zreszta normalny obywatel juz o tym nadmienil powyzej. Wszyscy moi qmple Rl sciagneli film bez problemu i bez zadnych ostrzerzen wirusowych. Troche nie rozumie bo zadnego syfa w pliku nie ma(czyzby ktos oklamywal samego siebie?) @Bongozzpl - jakis dowod na keylogger? bana jemu??? ratuje cie szpital psychiatryczny. Pozatym do wszystkiego dochodze sam, nie mam zamiaru okradac kogos w postaci Hackingu Zreszta odradzam sciagania tego pliku przeciez on ma HIVa i zespol Downa z powiklaniami, i keyloggery i redlofy I wiry morskie OOO KU'RWA! Lame zone plx. zamiast oceniac w ten sposob lepiej zapytajcie o to kogos doswiadczonego jakiegos modka lub kogos kto moglby sie na tym znac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aha uwaga na interie bo to najbardziej po'***an'y ftp na swiecie, za jakis czas usterka zwiazana z niemozliwoscia pobrania pliku powinna zostac poprawiona ;/ sorry za problemy :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://members.lycos.co.uk/norp/mastersorcy.rec macie tu lynka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie przeklinac mi tu ****a ;]
w recu nie moze byc keylogera, thx za lycos juz ogladam xD 1. gratz 21:43 You advanced to magic level 25. ;p 2. Po co na 11 lvl paladyna zuzyles SDki? loot cos nie wyszedl ;/ no i ban xD... pograsz za miesiac ;p Ostatnio edytowany przez Olorion. - 07-10-2004 o 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1.No 25 mlvl ![]() ![]() 2.z Sd bije kazdego bo nie mam cierpliwosci do HMM a explosia mnie denerwuje ![]() Loot nie bardzo ale gp bylo bardzo duzo tyle ze nie bralem heh brac capa. Gdybym sie nie zbanowal to padlbym bo jakies h-lvle byly na foldzie :/ No w sumie nie za miesiac bo pKowalem juz ponad tydzien temu - nvm. I tak wyszlo lepiej od innych filmow :> PKing jest moim hobby ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Ale chodzi ta stroka:/. Qwa juz mi sie pol h wczytuje..... ale jak mowicie ze dobry ten filmik to poczekam jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() No.. wreszcie weszlo!! Thx za filmik
![]() ![]() |
![]() |