![]() |
#4061 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Cytuj:
ps. wiesz wogóle co znaczy słowo frajer? - z pewnością nie yours bro Xus~ Ostatnio edytowany przez Xuso - 24-04-2007 o 18:36. |
|
![]() |
|
![]() |
#4062 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Świat: Obsidia
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Neeeeah nikt z ZD nie chcial ani nie chce niczego na was wymuszac sila. Sygnalow po drodze bylo sporo ... pozniej troche szybko sie to potoczylo ... no ale stalo sie...
... a zeby Ci to udowodnic ze z nas zadne PA - po wojnie pierwszy wyciagne reke ... nie wiem w jeszcze w jakiej postaci ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Serdecznie Boo Jones |
![]() |
![]() |
#4063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4064 |
Guest
|
![]() Tak xuso wiem co to znaczy to slowo. Jestes poprostu falszywym frajerem, bo jakos kiedys udawalo nam sie byc kumplami to samo dotyczy Vixiego. Wiec wasza obecna postawa udowadnia ze jestescie falszywi, dodatkowo pewnie kuba na opowiadal wam rozne historie. Zreszta to juz nie nowosc dla mnie, ze wygaduje na mnie same najgorsze rzeczy.
Co do twojego, ze niechce ci sie komentowac. Spodziewalem sie tego, ze wlasnie odpiszesz w taki sposob. Bo przeciez ciezko stanac na przeciw prawdzie, co? Moze mi powiesz ze 600k na blessy dostales od mannowa? Bo tej kasy napewno w calosci nie zarobiliscie grajac w tibie.. Zreszta o jakim zarobku ja mowie jak ty padasz co 2 dni. <hehehe> @ Finer Widzisz a jednak pomoglem ci, a co myslales ze juz cie blotem obrzucam za plecami bo masz inne zdanie odemnie? Ja to nie Xuso czy Vixi Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 24-04-2007 o 21:25. |
![]() |
#4065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Anga duzy Szacunek.
|
![]() |
![]() |
#4066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a co z moim pytaniem ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 24-04-2007 o 22:11. |
![]() |
![]() |
#4067 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4068 |
Guest
|
![]() Tak suv masz racje to ja mowilem, bo cos mowiles ze nie miales tez zadnego syfu na kompie, a cos uslyszalem ze w szkole tez czasem zaglodales na tibie wiec skojarzylem fakty i wyszlo mi ze to moze w szkole zalapales cos.
|
![]() |
#4070 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjdzie na to że ja wogóle nie grałem Veerem =) Nie martwcie się. Mamy w zapasie inne chary które z powodzeniem zastąpią Veera i nie mówie tu o jakiś 50lvlach.
Ostatnio edytowany przez Veer~ - 24-04-2007 o 23:52. Powód: hem |
![]() |
![]() |
#4071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() slyszał ktos o tibia stealer ? jakis nowy gejlog czy co
|
![]() |
![]() |
#4072 |
Guest
|
![]() tego jescze nie bylo... biegam swoim palkiem po trolach w thais i przychodzi ng i mi kurwa respa ubija... ja pier....
no rozwalilo mnie to totalnie 15 palem dostalem exp locka? xD |
![]() |
#4073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() ja wiem tyle ze jest niewykrywalny ;/
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#4074 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Dla "Angatevona" od Lukaszka - "piszesz ze jestem falszywym frajerem bo kiedys bylismy kumplami, a teraz Cie nie lubie? pozwol ze cos Ci wyjasnie - nigdy nie byles moim kumplem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4075 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak btw tłumaczyć Ci się Lukaszku nie muszę jak zarabiam kase bo z tobą to jak z jakimś niedorozwojem rozmawiać. Skoro gówno wiedząc wypowiadzasz się o tym: jak doszedłem do ng, jak zarabiam kase,co mi Mannow dal, a co nie, kogo to ja niezhackowalem itp itd. No, ale ty przeciesz wiesz lepiej co się dzieje i w ng i jak się toczą moje sprawy
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xuso - 25-04-2007 o 01:17. |
![]() |
![]() |
#4076 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska
Stan: Początkujący
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
|
![]() no to i ja wtrace swoje trzy slowka ... Xuso w moich oczach jestes NIKIM. Nie wiem jak to w rl ale w grze ? Mowisz ze masz przyajciol ? Hah sporo osob mnie wogle zaskakuje. Moze masz i przyajciol ale tylko w tibi bo masz duzy lvl i wogle jestes spox. Czlowieku miej troche wstydu w oczach, nie wiem jak to bylo kiedys z anga ale skoro mowil ze sie wsawial za Toba a Ty go hakujesz :O Cos chyab jest nei tak ?
Wogle dla mnie to jets paranoja i wstyd bycia w tym NG grasz ... a z reszta co ja bede Ci tluamczyl skoro Ty i tak nie zrozumiesz i nie znasz slowa "lojalnosc". Spij slodko i pozdrow ode mnei swoja dziewczyne :* PA ! |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku. Żegnam. Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 25-04-2007 o 01:52. |
|
![]() |
#4078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() wracając do Obsidi xD Memy odszedl ze swojej gildi i z tego co mi wiadomo ma walczyc z Ng
![]() ![]()
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#4079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() huh.