Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-04-2007, 18:31   #4061
Xuso
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89 Pokaż post
Milo slyszec ze jeszcze ktos darzy mnie szacunkiem. Ostatnio mialem okazje glownie wysluchiwac ze jestem zlodziejem i ze zniszczylem ludziom chary. Tak Vixi wiem, ze czasami czytasz to forum wiec wiedz ze probą szantażu, gówno zdzialasz. Jestes taki sam frajer jak Xuso.

Zapomniales juz jak kiedys sie żaliles, jaki to moj kuzyn dziwny ze bez slowa daje ignory i ze go nie rozumiesz, wogole 4 miesiace temu malo kto slyszal o Xusodove.
A teraz co przykozaczyles sie bo level nabiliscie podlizaliscie sie jak skonczeni frajerzy i jestescie w Ng. Juz pewnie zapomniales jak probowalem przekonac ze nie sharujesz z bylym ownerem Angatevona zebys nie mial hunta od Ng i mogl spokojnie se grac dalej, widze ze masz slaba pamiec. Wiedz ze moglem ci wtedy zaszkodzic ale nie zrobilem tego. Teraz nie masz nawet odwagi napisac chociaz na gg co masz mi do powiedzenia, tylko zalisz sie emilowi, jaki ty biedny jestes, i jak powiedzialem emilowi by dal ci moje gg to odpowiedziales ze srasz na mnie. Chuj wam w dupe, moze zdobedziecie sie na odrobine rozumu i tak jak Michal(kiroy) odpuscicie sobie ta gre wkoncu. Niby to ja jestem uzalezniony od tibii wiec popatrzcie na siebie, mowie tu do ciebie Xuso i Vixi. 20 paroletni ludzie a gra robi im z mozgu wode.
Ciekawe czemu Sol hacki 2 miala, ale to bylo malo musiales zrookowac Veeraya i ojebac z all kasy dodatkowo okradajac Don zase.
Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob. Gdyby nie to ze moj kumpel z rl ktorgo znam od 10 lat nie powiedzial kim gram to bym pewnie nie mial hacka.
Jesli chcecie dalej sie cieszyc gra to nie dawajcie invitow Xusodove, ani tym bardziej passow. Aha prawie bym zapomnial zobaczcie na czas ostatniej smierci Veeraya i czas ostatniej smierci Sol the Wolf, zgadzaja sie prawie co do minuty, dziwny zbieg okolicznosci??
Nazryjcie sie ta gra i tymi itemami..
Co teraz mam wpierdol pewnie na rl, co?????????? Prosze bardzo mozecie jechac, adres znacie frajerzy... Żal mi was..
/\ Ownarz, aż prawie łeske uroniłem. Nie chcę mi się tego komentowac, bo szkoda czasu <hahaha>.

ps. wiesz wogóle co znaczy słowo frajer? - z pewnością nie

yours bro Xus~

Ostatnio edytowany przez Xuso - 24-04-2007 o 18:36.
Xuso jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-04-2007, 19:35   #4062
Eos_Rododaktilos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Świat: Obsidia
Poziom: 101
Skille: 80sh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravuse Pokaż post
Oczywiscie ze nie, sami to zrobili.
Neeeeah nikt z ZD nie chcial ani nie chce niczego na was wymuszac sila. Sygnalow po drodze bylo sporo ... pozniej troche szybko sie to potoczylo ... no ale stalo sie...

... a zeby Ci to udowodnic ze z nas zadne PA - po wojnie pierwszy wyciagne reke ... nie wiem w jeszcze w jakiej postaci hmmm ooo ... zapraszam na hydra hunt ... ok ? Free blocker only manas for challenge spell. Exp, cash, items for ya, Tibicam gratis

Pozdrawiam Serdecznie

Boo Jones
Eos_Rododaktilos jest offline  
stary 24-04-2007, 20:07   #4063
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:

Tak moi drodzy Veeray to ja, gralem tym charem od dawna, ale niestety musialbym sie zamknac w piwnicy i nie odzywac do nikogo by to nie dotarlo to niepowołanych osob.
I Ty mi pomogłeś ???
stary 24-04-2007, 21:23   #4064
Blacov89
Guest

Domyślny

Tak xuso wiem co to znaczy to slowo. Jestes poprostu falszywym frajerem, bo jakos kiedys udawalo nam sie byc kumplami to samo dotyczy Vixiego. Wiec wasza obecna postawa udowadnia ze jestescie falszywi, dodatkowo pewnie kuba na opowiadal wam rozne historie. Zreszta to juz nie nowosc dla mnie, ze wygaduje na mnie same najgorsze rzeczy.

Co do twojego, ze niechce ci sie komentowac. Spodziewalem sie tego, ze wlasnie odpiszesz w taki sposob. Bo przeciez ciezko stanac na przeciw prawdzie, co? Moze mi powiesz ze 600k na blessy dostales od mannowa? Bo tej kasy napewno w calosci nie zarobiliscie grajac w tibie.. Zreszta o jakim zarobku ja mowie jak ty padasz co 2 dni. <hehehe>

@ Finer

Widzisz a jednak pomoglem ci, a co myslales ze juz cie blotem obrzucam za plecami bo masz inne zdanie odemnie? Ja to nie Xuso czy Vixi

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 24-04-2007 o 21:25.

stary 24-04-2007, 21:37   #4065
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

Anga duzy Szacunek.
zielaq jest offline  
stary 24-04-2007, 22:07   #4066
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

a co z moim pytaniem ? bo z tego co slyszalem, to wlasnie ty mowiles wszystkim ze logowalem ze szkoly, czego nie robilem.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 24-04-2007 o 22:11.
Ptak~ jest offline  
stary 24-04-2007, 22:32   #4067
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
@ Finer
Widzisz a jednak pomoglem ci, a co myslales ze juz cie blotem obrzucam za plecami bo masz inne zdanie odemnie? Ja to nie Xuso czy Vixi
Szczerze to mnie zaskoczyłeś... Nawet mi teraz trochę głupio...
stary 24-04-2007, 23:07   #4068
Blacov89
Guest

Domyślny

Tak suv masz racje to ja mowilem, bo cos mowiles ze nie miales tez zadnego syfu na kompie, a cos uslyszalem ze w szkole tez czasem zaglodales na tibie wiec skojarzylem fakty i wyszlo mi ze to moze w szkole zalapales cos.

stary 24-04-2007, 23:33   #4069
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Anga giń
Death to sharers!!!1111oneonejedenjeden
stary 24-04-2007, 23:51   #4070
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Wyjdzie na to że ja wogóle nie grałem Veerem =) Nie martwcie się. Mamy w zapasie inne chary które z powodzeniem zastąpią Veera i nie mówie tu o jakiś 50lvlach.

Ostatnio edytowany przez Veer~ - 24-04-2007 o 23:52. Powód: hem
Veer~ jest offline  
stary 25-04-2007, 00:25   #4071
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

slyszał ktos o tibia stealer ? jakis nowy gejlog czy co
zielaq jest offline  
stary 25-04-2007, 00:35   #4072
Nedomanus
Guest

Domyślny

tego jescze nie bylo... biegam swoim palkiem po trolach w thais i przychodzi ng i mi kurwa respa ubija... ja pier....
no rozwalilo mnie to totalnie
15 palem dostalem exp locka? xD

stary 25-04-2007, 00:53   #4073
hanspel
Użytkownik Forum

hanspel's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
slyszał ktos o tibia stealer ? jakis nowy gejlog czy co
ja wiem tyle ze jest niewykrywalny ;/
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me
hanspel jest offline  
stary 25-04-2007, 01:04   #4074
Xuso
Użytkownik forum

Domyślny

Dla "Angatevona" od Lukaszka - "piszesz ze jestem falszywym frajerem bo kiedys bylismy kumplami, a teraz Cie nie lubie? pozwol ze cos Ci wyjasnie - nigdy nie byles moim kumplem poznalem Cie i wydawales sie na poczatku w porzadku, ale dobrze wiesz ze zaje.. kontakt mialem tylko z Kuba a z Toba gadalem raczej z grzecznosci bo graliscie na tym samym charze... zreszta w Brennie tylko mi wszystko potwierdziles co o Tobie myslalem - zachowywales sie jakbys nigdy z domu nie wychodzil, zrobiles z siebie posmiewisko, juz nie wspomne o tym ze jak sie pije alkohol to trzeba znac umiar, a nie pic az sie straci przytomnosc, widocznie to byl jedyny raz kiedy piles...poza tym mam w Tibi naprawde wielu przyjaciol ktorym moge ufac, i ktorzy mi ufaja i uwierz mi, zaden z nich nie powie ze jestem falszywy... a co do sprawy ze Xuso mnie niby shackowal to jestes w wielkim bledzie, ja wiem skad mial kase na blessy i nie byla to kasa zdobyta poprzez hackowanie itp, wiec jak nie wiesz to nie gadaj... i prosze Cie - nie mow ze jestem frajerem, bo nawet calkiem mi sie powodzi - studiuje, mam dobra prace, kochana dziewczyne, mase przyjaciol.. "
Xuso jest offline  
stary 25-04-2007, 01:15   #4075
Xuso
Użytkownik forum

Domyślny

Tak btw tłumaczyć Ci się Lukaszku nie muszę jak zarabiam kase bo z tobą to jak z jakimś niedorozwojem rozmawiać. Skoro gówno wiedząc wypowiadzasz się o tym: jak doszedłem do ng, jak zarabiam kase,co mi Mannow dal, a co nie, kogo to ja niezhackowalem itp itd. No, ale ty przeciesz wiesz lepiej co się dzieje i w ng i jak się toczą moje sprawy !

Ostatnio edytowany przez Xuso - 25-04-2007 o 01:17.
Xuso jest offline  
stary 25-04-2007, 01:18   #4076
_schneider_
Użytkownik forum

_schneider_'s Avatar

Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: polska

Stan: Początkujący
Gildia: 0o
Świat: o0
Poziom: 0o
Skille: o0
Poziom mag.: 0o
Domyślny

no to i ja wtrace swoje trzy slowka ... Xuso w moich oczach jestes NIKIM. Nie wiem jak to w rl ale w grze ? Mowisz ze masz przyajciol ? Hah sporo osob mnie wogle zaskakuje. Moze masz i przyajciol ale tylko w tibi bo masz duzy lvl i wogle jestes spox. Czlowieku miej troche wstydu w oczach, nie wiem jak to bylo kiedys z anga ale skoro mowil ze sie wsawial za Toba a Ty go hakujesz :O Cos chyab jest nei tak ?
Wogle dla mnie to jets paranoja i wstyd bycia w tym NG grasz ... a z reszta co ja bede Ci tluamczyl skoro Ty i tak nie zrozumiesz i nie znasz slowa "lojalnosc". Spij slodko i pozdrow ode mnei swoja dziewczyne :* PA !
_schneider_ jest offline  
stary 25-04-2007, 01:50   #4077
Blacov89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xuso Pokaż post

Dla "Angatevona" od Lukaszka - "piszesz ze jestem falszywym frajerem bo kiedys bylismy kumplami, a teraz Cie nie lubie? pozwol ze cos Ci wyjasnie - nigdy nie byles moim kumplem poznalem Cie i wydawales sie na poczatku w porzadku, ale dobrze wiesz ze zaje.. kontakt mialem tylko z Kuba a z Toba gadalem raczej z grzecznosci bo graliscie na tym samym charze... zreszta w Brennie tylko mi wszystko potwierdziles co o Tobie myslalem - zachowywales sie jakbys nigdy z domu nie wychodzil, zrobiles z siebie posmiewisko, juz nie wspomne o tym ze jak sie pije alkohol to trzeba znac umiar, a nie pic az sie straci przytomnosc, widocznie to byl jedyny raz kiedy piles...poza tym mam w Tibi naprawde wielu przyjaciol ktorym moge ufac, i ktorzy mi ufaja i uwierz mi, zaden z nich nie powie ze jestem falszywy... a co do sprawy ze Xuso mnie niby shackowal to jestes w wielkim bledzie, ja wiem skad mial kase na blessy i nie byla to kasa zdobyta poprzez hackowanie itp, wiec jak nie wiesz to nie gadaj... i prosze Cie - nie mow ze jestem frajerem, bo nawet calkiem mi sie powodzi - studiuje, mam dobra prace, kochana dziewczyne, mase przyjaciol.. "
Tym postem tylko potwierdziles swoja falszywosc, to ze ktos ma prace, studiuje i ma dziewczyne nie znaczy ze nie moze byc przy tym frajerem, pozatym ja juz sie przyzwyczailem ze kazda osoba kumplujaca sie z moim "kuzynem", ma takie wlasnie, IDENTYCZNE wrecz zdanie na moj temat jak ty. O moim rl nie masz pojecia, wiem ze kuba sadzi ,ze cos wie na ten temat ale co on moze wiedziec o tym jak ani ze soba nie rozmawiamy ani sie nawet nei widujemy.
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku.

Żegnam.

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 25-04-2007 o 01:52.

stary 25-04-2007, 03:32   #4078
hanspel
Użytkownik Forum

hanspel's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

wracając do Obsidi xD Memy odszedl ze swojej gildi i z tego co mi wiadomo ma walczyc z Ng i tu chcialem sie zapytac czy przyjmiecie go do ls ?
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me
hanspel jest offline  
stary 25-04-2007, 04:26   #4079
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

huh.
mentor na allegro ,skusi sie ktos :>??
Pyro Aris jest offline  
stary 25-04-2007, 06:02   #4080
milosz15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 05 2006

Stan: Na Emeryturze
milosz15 ma numer GG 5181387
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Aris Pokaż post
huh.
mentor na allegro ,skusi sie ktos :>??
to mnie zniszczylo
"Postacie są szanowane i mają dużo znajomych. "

powodzenia dla tego co kupi
milosz15 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania