![]() |
#3921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mark Devire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: Aurea
Poziom: 82+
Skille: 87
Poziom mag.: 18
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Up
nie 135 tylko 175 ![]() Bo trzeba zevsa wyjebac ![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Buahahahaha
Widzieliscie artykul na hunted.pl? Smiech na sali... ![]() Cytuje: "Riders of Morag połączyła się z Suave i pirates <także szwedzkimi gildiami…) no i fag nie miał szans…" "W Lutym mówiło się o nieoficjalnej kapitulacji Fagu, jednak nic nie było powiedziane oficjalnie w między czasie skasowali 2 legendarne chary z świata aurea (fast’molt 175ms fag) (Liam Darcocrosser 152 ms RoM założyciel Riders of Morag)." Zdaje sie ze roznica czasu miedzy deletem Liama~ a Fast'a~ byla dosc duza, heee? |
![]() |
![]() |
#3924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() @up
Ta ciekawe kto to pisal xDD Mi sie zawsze zdawalo ze to Suave i Pirates sie poloczyli z RoMem a nie rom z nimi xd. "(...)w między czasie skasowali 2 legendarne chary(...) Mi sie zdawalo ze miedzy deletem Liama a Molta bylo dobre pol roku ![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: tyle nienawisci?
Imię: Atrii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]()
#3927 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3928 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
O ja pierdole Ameryke odkryles. I co jest w tym takiego zajebistego? |
|
![]() |
![]() |
#3929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Lool autorem tego na hunted.pl jest niejaki Dark Xeltix - 27 sorc z Aurea. Chciał się komuś podlizać
![]() "Chcecie miec hunty za free? po wbiciu 60~ lvl? być przymuszanym do dołączenia do RoMu? wszyscy widziemy jacy to PA! “Nas jest wielu nas nie pokonacie…” jeszcze jest czas by się zjednoczyć i wyzwolić ten świat z okupacji szwedów!" Jeszcze mógł zacytowac tam Hymn Polski aby dodać klimatu... IV rozbiór Polski ![]() @DOWN Nie popisałes sie inteligencją ...
Do me a wrong, you're a bringer of evil The Devil is never a maker The less that you give, you're a taker So it's on and on and on, it's Heaven and Hell, oh well ![]() Ostatnio edytowany przez Iron'knight - 25-04-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
#3933 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja widze ze niektorzy z was to maja jakies kompleksy z tym nazywaniem prawie kazdego asslickerem, mam wyjebane na ten temat ale tak szczerze to juz mnie galy na*******aja jak czytam co niektorzy z was tu pisza bo nie wiem jak inni ale mnie naprawde chuj boli czy wam nie dziala Unreal Tournament czy cos innego. Mi nie dziala duzo rzeczy ale nie pluje sie z tym na forum o wydarzeniach z Aurea. I jestem w 99% pewien ze ktos kto tu nie gra a chcial by sie czegos dowiedziec o tym servie to jedyne czego sie dowie to to ze wam cos nie dziala albo ze ktos jest asslickerem.
Losari jestes spoko ziom! <3 i kto pierwszy napisze ze sie mu podlizuje? ( napisalem to bo akurat on czyta ten temat atm.) Ostatnio edytowany przez Raks Ninja - 25-04-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
#3934 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HEuahseuahse jestem pierwszy =) kto bedzie drugi :>?
![]() |
#3935 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Ciebie ch*j obchodzi to ze komus nie dziala UT a mnie ch*j obchodzi to ze Ciebie to boli.... Ostatnio edytowany przez duuKi - 25-04-2007 o 17:52. |
|
![]() |
![]() |
#3936 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiec jezeli chuj cie to obchodzi to nie trzeba odpisywac na moj post kotq ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() "(między innymi Zevs Mighty Thunder 150~ Master Sorcerer)" 99% aurea wie dlaczego zevs poszedł do romu tylko on nie:/
"nie pamiętam rozszerzenia tej nazwy ale taki był skrót ![]() to po co pisze:/ "Aurea czeka na was Polacy abyście wyzwolili nas z niewoli Szwedzkiej gildii! I tutaj prośba to polaków z aurei Łączcie się! Wspólny interes jest ważniejszy niż swój własny! Chcecie miec hunty za free? po wbiciu 60~ lvl? być przymuszanym do dołączenia do RoMu? wszyscy widziemy jacy to PA! “Nas jest wielu nas nie pokonacie…” jeszcze jest czas by się zjednoczyć i wyzwolić ten świat z okupacji szwedów!" "Riders of Morag (ROM)- Szwedzka Gildia Fighting Alliance Group(FAG) - Polska Gildia." Pierdolony rasista :/ FAG nie jest polską gildią!!!!!!!!!!!, a RoM nie jest szwedzką gildią!!!!!!!!!! Napisałem PW do redaktora "kamosblue", żeby usunęli ten "artykuł". Jak ktoś może to niech też napisze wtedy będzie większe prawdopodobieństwo usunięcia. Tylko jakieś sensowne a nie "usuńcie to" Ostatnio edytowany przez Sesef - 25-04-2007 o 18:15. |
![]() |
![]() |
#3939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Raksu akurat nie czytalem ja mam pc wlaczonego jakies 15/24 ale nie zawsze jestem przy nim a akurat tibia.pl mam czesto otwarte i zostawiam tak i sobie stoi xP
Ps. Wiem ze jestem fajny^^ |
![]() |
![]() |
#3940 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 04 2007
Stan: Zbanowany
Gildia: Jest to zbyt intymne pytanie
Świat: Dendrofilia
Skille: 10 fist
|