|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @up
Ile dałeś? ( pewnie z 50 zł + koszty przesyłki)
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Właśnie dostałem boarda. Cool
![]() ![]() @up 35zł + 11zł przesyłki |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() To jescze da się zrozumieć, ale 200 zł w 5-6 cm kawałek jakiegoś shita.
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() .Powód edycji:
Ostatnio edytowany przez Jacko - 11-01-2012 o 01:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ja zrobilem 360 flip to darkslide. Samo 360 jest banalne.
Troche jezdze, tylko ze 1 kółko mam takie ze sie, jakby to powiedziec, nie rusza ![]()
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() po co odswiezyliscie temat z przed roku???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() hmm ja mialem 3 nawet
![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
A co, lepiej zalozyc nowy temat ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jeżdze od środy : P. Nauczyłem się ollie, i troszke kickflipa ^^. Teraz robię funbox :-). A mój rekord na skok ollie wynosi: 30 cm
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja przekopałem całą masę stron w poszukiwaniach mego celu "jak zrobić ollie?" wiem że trzeba uderzyć w tail a potem pchać decka do przodu :/ robie tak i nic :/ nie dość że jak to robie to deck mi wypada i lata po ścianach to jeszcze jak uda mi się zrobić to robię ollie na góra 2cm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() A ja jestem masta i robie 4-5 kickflipow na raz i skacze na rampe ;]
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Ja mam tech decka i doskonale ollie xd. Jakoś chce wyciągnąć większą wysokość z tego ollie (udaje mi się skakać bardziej do przodu niż w górę O.o). Fingera mam od niedawna.
Pozdrawiam @2X Up Mam podobny problem... jakoś "energicznie naciskam" tego taila ale i tak za Chiny ludowe nie mogę tego zrobić... tylko jakimś cudem wychodzą mi bardziej "do przodu" @Down Coś więcej plax xd? Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 25-04-2007 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam 2 fingery : ]
ollie to najprostsza rzecz w tym całym burdelu ; ) ![]() i mam jeszcze jednego blind`a
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() ![]() Mój mega pro-skejterski findżer bord. W finger board'y bawiłem się w podstawówce. Jest to dość łatwe, ponieważ ollie możemy opanować w kilkanaście minut, a pózniej już wystarczy odpowiednio ruszać paluszkami w górze i można zrobić super-mega-turbo efektowne triczory. @Jak zrobić oli? Proponuje ci zacząć tak: Gwałtownie "odjeżdżasz" do tyłu, tylnim palcem naciskasz na deseczkę, tak żeby położyć ją na palcach, "rysunkiem" do góry. Jak będzie ci to sprawnie wychodzić, to próbujesz kłaść deseczkę na palcach nie równolegle do podłoża, tylko pod kątem, powiedzmy, ~70 stopni do podłoża. Później poprostu energicznie przesuwasz deseczkę do punktu wyjścia. To będzie takie "oszukane" ollie, z czasem znacznie ci wychodzić bez układania deski na palcach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wtedy to nollie jest ;] a nie ollie ;^)
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Nollie by było gdyby podjeżdżał do przodu i zaczynał od "uderzenia" przodu deseczki, ten odjazd do tyłu to takie ułatwienie na początek.
Nollie to ollie zaczęte od drugiej strony, a to co ja proponowałem to po prostu, taki "zamach" przed zrobieniem ollie w celu ułatwienia nauki triku ;p. Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 25-04-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() deseczke mam taką kupiłem ją na tej stronce
http://pl.skate-europe.com/details/3...rlin_wood.html teraz cos większego blacik na moją deske http://pl.skate-europe.com/details/2...el_guzman.html kółeczka http://pl.skate-europe.com/details/4...lki_ricta.html trucki http://pl.skate-europe.com/details/3...destructo.html łożyska http://pl.skate-europe.com/details/3...zyska_pig.html co do małej to umiem robić kickflip na manual potem odbicie na rurke boardslide zeskok z kicflipem itp. zrobi ktoś fakeiolli na małej? na dużej to nie chce mi się wymieniać Ostatnio edytowany przez Meryba - 25-04-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |